Nail for Real je napisao/la:To sto je bilo prije 3,4 godine nema smisla sada spominjati. Realnost je da se Barceloni pomaze. Opet kazem, Barcelona je bolja ali joj sudije pomazu. Dao sam konkretne primjere za razliku od ovog @losmia i tebe.
jax je napisao/la:Stavio bih ti ja linkove na engleskom, samo onda ti nebi razumio bez google translatora, ovako ti moram dat wikipediju.
Ma nemoj, i ti mislis nesto me spustio

. Al' dobro, ne moze svako biti pametan.
Isuse dragi, kako mozes takvu glupost napisat? Nema smisla spominjat sto su vas gurali prije 3-4 godine?
Ne pricamo o 1910. godini, nego o 2007. godini. Izvrces cinjenice kako tebi pase,a u oba slucaja ispadas neozbiljan.
anonymousHD je napisao/la:na
Sam DI stefano je rekao sve kako je bilo, ali ocito ti to znas bolje

.
L_blancos je napisao/la:Evo malo cinjenica neoborivih, da malo razmislite dokle više tako

:
prvih 11 Realovih koštalo je nevjerovatnih 290,4 miliona eura.
Real Madrid:
Casillas (formiran u klubu)
Pepe: 30 miliona eura
Carvalho: 7,9 miliona eura
Albiol: 15 miliona eura
Marcelo: 6,5 miliona eura
Ramos: 27 miliona eura
Xabi Alonso: 30 miliona eura
Khedira: 20 miliona eura
Di Maria: 25 miliona eura
Cristiano Ronaldo: 94 miliona eura
Benzema: 35 miliona eura
FC Barcelona:
Valdés: (formiran u klubu)
Puyol: (formiran u klubu)
Pique: 5 miliona eura
Adriano: 10 miliona eura
Alves: 30 miliona eura
Busquets: (formiran u klubu)
Xavi: (formiran u klubu)
Iniesta: (formiran u klubu)
Pedro: (formiran u klubu)
Messi: (formiran u klubu)
Villa: 40 miliona eura
Kao što izreka kaže, novac ne donosi sreću...
Mogao si izvuc place tih ''formiranih u klubu'' pa bi opo na dupe.
ek0 je napisao/la:Ne vidim kakve to veze ima. Niko nije napisao da nas je Barcelona neposteno dobila u tim navedenim utakmicama, ali je cinjenica da su u nekim drugim imali vjetar u ledja od strane sudija. Ta ista Barcelona je pocjepala Sahtar 5:1 koji je tu tvoju Romu razbio 3:0, pa se meni cini da se u tebi rodio novi navijac Barcelone na baterije.
jax je napisao/la:
Kako vas nije sram pricat o sucima kada vas Barca guzi sa 5:0, 6:2 i slicnim rezultatima?
Neboj se ti za mene. Ja prema kataloncima imam postovanje zbog 1992. godine. Po tvojoj logici ja sam vec par godina zestoki navijac manchestera

.
Zanimljivo je sto simpatizeri (jer brate, nitko od vas nije navijac reala ili barce) ne znaju slozit dvije recenice i vikat nesto drugo osim mes qe un club (namjerno sam napisao krivo, samo da se netko ponada da me moze ispravit

), ili pricat pizdarije o ''kraljevskom'' klubu (a to kraljevstvo je jedno od najjadnijih u povijesti europe

) i sranja o katalonskim separatistima kao da ste vi neki spanjolski nacionalisti.