Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
On ako je toliko dobar, a djeluje da jeste - vrlo brzo će kvalitet isplivati.
Tako važi i za sve ostale igrače.
Tako važi i za sve ostale igrače.
Povrijedi se Hasic opet, zadnja loza izgleda...
Prvi sledeći kojem treba srediti papire je Pejčinović. Momak će biti minimalno bundesligaški kvalitet a vjerovatno i više.
Na poziciji 10, a da to bude u roku dvije-tri godine, kandidraju tri imena: Ibrahimović, Topalović i Ličina.
Koliko god mi pričali da je Ibrahimović Albanac na Kosovu postoji bošnjačka manjina i sudeći po prezimenu, koje je slavensko, može biti da je pripadnik te manjine. To treba istražiti jer se ovde radi o tome da možemo napraviti iskorak sa ovom garniturom igrača.
Ne znam šta može biti sa Ličinom, koji je po tm.de krilo, ali ako bi se razvio u dovoljno kvalitetnog igrača on, Esmir i Kerim su takav profil igrača da svaki od njih može odigrati desetku. Ličine su bošnjačka manjina u Crnoj Gori i od njih trojce bi bio najjednostavnija opcija za pridobiti.
Topalovića je od njih trojce možda i najteže dobiti iako bi vjerovatno bila i najveća nagrada da zaigra za nas. Možda ako mu se predstavi ideja da će sa njegove desne strane igrati Bajraktarević, sa njegove lijeve strane Alajbegović možda bi i mogli nešto uraditi jer Slovenija mu takav kvalitet ne može ponuditi.
Na poziciji 10, a da to bude u roku dvije-tri godine, kandidraju tri imena: Ibrahimović, Topalović i Ličina.
Koliko god mi pričali da je Ibrahimović Albanac na Kosovu postoji bošnjačka manjina i sudeći po prezimenu, koje je slavensko, može biti da je pripadnik te manjine. To treba istražiti jer se ovde radi o tome da možemo napraviti iskorak sa ovom garniturom igrača.
Ne znam šta može biti sa Ličinom, koji je po tm.de krilo, ali ako bi se razvio u dovoljno kvalitetnog igrača on, Esmir i Kerim su takav profil igrača da svaki od njih može odigrati desetku. Ličine su bošnjačka manjina u Crnoj Gori i od njih trojce bi bio najjednostavnija opcija za pridobiti.
Topalovića je od njih trojce možda i najteže dobiti iako bi vjerovatno bila i najveća nagrada da zaigra za nas. Možda ako mu se predstavi ideja da će sa njegove desne strane igrati Bajraktarević, sa njegove lijeve strane Alajbegović možda bi i mogli nešto uraditi jer Slovenija mu takav kvalitet ne može ponuditi.
Kospo ušao u prijateljskoj utakmici protiv Leicestera 34.minuti, a onda ga je zamijenio u 63.minuti.
Nisam gledao pa ne mogu ništa reći ali pretpostavljam da je bio los ako mu nije dao ni punih 30 minuta da odigra na terenu.
Nisam gledao pa ne mogu ništa reći ali pretpostavljam da je bio los ako mu nije dao ni punih 30 minuta da odigra na terenu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Ma taj je 99% Albanac. Dovoljno je uci na instagram, pola komentara na albanskom jeziku.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:03Koliko god mi pričali da je Ibrahimović Albanac na Kosovu postoji bošnjačka manjina i sudeći po prezimenu, koje je slavensko, može biti da je pripadnik te manjine. To treba istražiti jer se ovde radi o tome da možemo napraviti iskorak sa ovom garniturom igrača.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja sam gledo i bolje nedat comment. Pojeli ga englezi, ocajan.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Da li u našoj ligi postoji pravilo o broju domaćih igraca ? Znam da postoji u21 pravilo. Gledam sastave danas, vise Hrvata nego u HNLu. Sto je ironično, Borac ima najviše domaćih igraca u prvih 11.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Takvo je pravilo da nam ne samo exYu, već ni svi EU igrači nisu stranci.

Pošteno, pa kako bude.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Piše se da je za Ahmedhodžića zainteresovan Feyenoord.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sta je tacno bilo, daleko od tog da branim Anela ako je vec kriv, ali jel moguce da nemos otic i popricat nego siljis qrac na njemu i Denisu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:49Piše se da je za Ahmedhodžića zainteresovan Feyenoord.
Pa lik je odbio svedsku radi nas i sad nas barba ubjeduje da nece da igra za BiH.
Jbt tito Vranjesu se prelazilo preko vojvoda i RS, ovi hrvati malo malo nesto isprovociraju, ali eto Anelu se ne moze oprostit ..ne znam vise ni sta? sto navodno nije doso jer je bio povrijedjen? Za denisa ne znam ni koji je razlog
=\_1921_/=
Denis je trebao biti pozvan sada u junu, ali je povrijedjen bio. Sa njim je pretpostavljam izgladjena stvar.invincible1921 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:02Ne znam sta je tacno bilo, daleko od tog da branim Anela ako je vec kriv, ali jel moguce da nemos otic i popricat nego siljis qrac na njemu i Denisu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:49Piše se da je za Ahmedhodžića zainteresovan Feyenoord.
Pa lik je odbio svedsku radi nas i sad nas barba ubjeduje da nece da igra za BiH.
Jbt tito Vranjesu se prelazilo preko vojvoda i RS, ovi hrvati malo malo nesto isprovociraju, ali eto Anelu se ne moze oprostit ..ne znam vise ni sta? sto navodno nije doso jer je bio povrijedjen? Za denisa ne znam ni koji je razlog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Hajd eto nesto pozitivno, promaklo mi je toDamirT je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:07Denis je trebao biti pozvan sada u junu, ali je povrijedjen bio. Sa njim je pretpostavljam izgladjena stvar.invincible1921 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:02Ne znam sta je tacno bilo, daleko od tog da branim Anela ako je vec kriv, ali jel moguce da nemos otic i popricat nego siljis qrac na njemu i Denisu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:49Piše se da je za Ahmedhodžića zainteresovan Feyenoord.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Valjda je on taj koji treba doci i traziti povratak u reprezentaciju, jer je zayebao stvar, a ne da mi njemu idemo?invincible1921 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:02Ne znam sta je tacno bilo, daleko od tog da branim Anela ako je vec kriv, ali jel moguce da nemos otic i popricat nego siljis qrac na njemu i Denisu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:49Piše se da je za Ahmedhodžića zainteresovan Feyenoord.
Momak uopste nije nio povrijeđen, iz kluba su poslali dopis da je spreman i da moze doci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mogu da vjerujem da jos ima pacenika sto prizivaju Mirsinog malog nakon sto je ovaj vise puta izmisljao povredu jer mu je valjda vise odgovaralo da bude sa Cecom Kalas nego da igra za repku. 

-
- Kontakt:
Ajdin Hasić dva mjeseca van terena, istegnuće mišića zadnje lože.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.