Latinoamerikanac ?
Ovaj Kreković veoma zanimljiv igrač s nekom internacionalnom karijerom završi u Posušju a mi doveli Pejića...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Latinoamerikanac ?
Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:59Ko ono kaže da Sarajevo nije ništa bolje od nas, evo za sat vremena zabili više golova Radniku nego što smo mi imali šuteva u okvir za cijelu utakmicu.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:57Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....
Izvini, to ti misliš da smo bolji od Sarajeva?svemalim1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:10Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:59Ko ono kaže da Sarajevo nije ništa bolje od nas, evo za sat vremena zabili više golova Radniku nego što smo mi imali šuteva u okvir za cijelu utakmicu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:57Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....![]()
ja samo mislim da ne treba plakati za bivsim trenerom kao treba, a ni pisati hvalospjeve pitarima dok vode, a nas pljuvati preventivno tokom utakmice.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:16Izvini, to ti misliš da smo bolji od Sarajeva?svemalim1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:10Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:59Ko ono kaže da Sarajevo nije ništa bolje od nas, evo za sat vremena zabili više golova Radniku nego što smo mi imali šuteva u okvir za cijelu utakmicu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:57Pošto nismo bili zadovoljni sa prethodnim trenerom jer ne dobijamo Sarajevo, Borac i Zrinjski sada ne dobijamo ni ostale....![]()
Pisao sam to na poluvremenu nakon što u prvih 45 minuta smo imali 1 šut a i on van okvira, protiv Radnika na Grbavici 2 šuta u okvir, meni to nije okej.svemalim1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:18ja samo mislim da ne treba plakati za bivsim trenerom kao treba, a ni pisati hvalospjeve pitarima dok vode, a nas pljuvati preventivno tokom utakmice.
Jok ba,treba cmizdriti za latinom,mozda ga tako vrate.Joj jeste vidli kako pitari igraju?Waaaaaauuuuuuuuuuu.Hebali ih pitari.
Nije sve u statistici. Mogao si pucati 10 puta sa centra imao bi 10 suteva.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:21Pisao sam to na poluvremenu nakon što u prvih 45 minuta smo imali 1 šut a i on van okvira, protiv Radnika na Grbavici 2 šuta u okvir, meni to nije okej.
Jel isti "manager"
Nije ovaj Holandjanin al ima EU papire.Da se razumijemo,jos nije dogovoreno finalno,ceka se njegova odluka,da ne bude kasnije ja zajebo.
A jel ti misliš da djeca izvan KS ne vole Želju? Varaš se brate ima tu većih zaljubljenika nego onih iz KS. Željo nije KS, Željo je država, pa čak i više.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 mar 2025, 15:44Nije problem u dovodjenju djece iz drugih gradova, problem je sto su takvi cesto bez ikakve emocije prema klubu. Primjer Kulasin, doveden mlad, veliki potencijal, pa malo poslije sa Borcem na sred Grbavice provocira nase navijace. Po meni bolje ulagati u djecu iz KS, uz strucan rad i pravi pristup, jer su nam upravo oni donijeli najbolje igrace u posljednjih 20 godina i to treba da bude cilj i u narednom periodu.
Bravo Foco![]()
Samo pravi pristup i vracamo se na sine. Imamo talentovanu omladinu, samo treba posloziti rad i dat im uslove i rano sansu. Kad osjete da imaju put prema prvom timu sve ostalo dolazi samo od sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.