ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 avg 2025, 00:06U 98% liga rezultati dovode navijace, ti rezultata 5 godina nemas, a zadnja utakmica je blamaza u rumuniji slicna onoj veceras.huntingseason je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:57Poenta posta nije o igračima, već o činjenici da Sarajevo na otvorenju sezone gleda 2000 ljudi. To se ne bi smjelo desiti nikad klubu kao što je Sarajevo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:38
Ma jesi mi ti bistar, samo tako.
Kada su stavili potpis na ugovor, dogovorili su za koju svotu igraju, a ne za koliko publike.
Ako igras za FK Sarajevo, ima da ga zivis 24/7 i da igras isto pred 2 i pred 34 hiljade ljudi. Da bog da im niko ne dosao, svakako nisu zasluzili nista.
Tu matematiku baci macku o rep.
Mislim da se više postova ovdje na forumu skupilo u toku utakmice nego gledaoca.
Svi ostali faktori koji uticu na posjetu nisu na tvojoj strani, ali nijedan. Cijene karata, sezonske, urusen, otkriven i nesiguran stadion koji svakako nije tvoj, nikakav ambijent, kisa, protivnik, odnos kluba prema prosjecnom navijacu, igra itd.
2000 je previse, nebitno je li pocetak ili kraj sezone.
Po istoj cijeni karata na istom stadionu sa istim ambijentom i istim odnosom kluba se prije 10 dana skupilo cca 25000 ljudi.
A klub - slavni Universitatea iz Craiove. Velika vecina ljudi koja je bila tad na stadionu nije znala ni izgovoriti ime ovog kluba, pa se ipak skupilo toliko ljudi.
I reci ces mi da je pad s 25000 na 2000 normalan?
Ne bih se slozio.