Da nije dobio zakucao bi na nulu na racunu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobio, dobro je, sada se napokon moze odigrati 
tica je napisao/la:F.Lopez-Kukuskin-2
za 5 km(14.5km)
JA NISAM ODAVLE!!!
Al se pati ovaj Massu
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- legenda reala
- Kontakt:
Igro sam Davidenko-Dolgopolov više od 9 gemova u prvom setu ,šta mislite ,ja mislim da će to biti tjesan meč ,u kojem će nijanse odlučiti pobjednika 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne, u kojem ce pobijedit Davydenko 6-4 6-3.legenda reala je napisao/la:Igro sam Davidenko-Dolgopolov više od 9 gemova u prvom setu ,šta mislite ,ja mislim da će to biti tjesan meč ,u kojem će nijanse odlučiti pobjednika
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
AKo ćeš realno Dolgopolov je čak i bolji igrač od Davidenka u ovom trenutku.Moguć je čak i tie break.Mislim da prolazi.legenda reala je napisao/la:Igro sam Davidenko-Dolgopolov više od 9 gemova u prvom setu ,šta mislite ,ja mislim da će to biti tjesan meč ,u kojem će nijanse odlučiti pobjednika
Tenis možete ovdje pratiti:
http://www.atpworldtour.com/
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Dolgopolov-U godinama u kojim je za njega svaki mec historijski,i svakome pridaje veliki znachaj,sto bi danas mogao biti presudni faktor.
Dolgopolovo znanje i zelja,protiv Davydovog iskustva,bit ce guravo,al mislim da ce reponja to odraditi na najbolji moguci nachin...
Dolgopolov-U godinama u kojim je za njega svaki mec historijski,i svakome pridaje veliki znachaj,sto bi danas mogao biti presudni faktor.
Dolgopolovo znanje i zelja,protiv Davydovog iskustva,bit ce guravo,al mislim da ce reponja to odraditi na najbolji moguci nachin...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Joj hebemu qrc...da mi je bar 1€ bonusa da se i ja mogu sekirat je'bemu.....al bit ce valjda....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- aleksandarhz
- Kontakt:
Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...adis.p je napisao/la:Joj hebemu qrc...da mi je bar 1€ bonusa da se i ja mogu sekirat je'bemu.....al bit ce valjda....![]()
![]()
![]()
E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda nesto para na 1.80 dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Opet ti znas najbolje,tvoje su pare...Moje skromno misljenje je da Davydenko nema aduta da zaustavi nikad jaceg dolgopolova.Naravno,Nikolaj od prije 3-4 godine bi ovo odradio ono bas rutinski,al u ovim okolnostima,tesko.Strux je napisao/la:E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda 1.90 na dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
P.S-Nadam se da ces proci,posto ja nisam igrao nikako taj par
Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta s virtualnim eurima i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....aleksandarhz je napisao/la:Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...adis.p je napisao/la:Joj hebemu qrc...da mi je bar 1€ bonusa da se i ja mogu sekirat je'bemu.....al bit ce valjda....![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 19 apr 2011, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dolgopolov ove godine na zemlji već ima 1/2 finale i finale jakih turnira gdje je gubio od Ferrera i Almagra koji su uz Nadala vjerovatno najbolji igrači na zemlji.Davydenko je ove godine pobjedio jedino Fogninija koji je 49. igrač svijeta .Sve ostalo nije vrijedno pažnje.Strux je napisao/la:E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda 1.90 na dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kakve gluposti ovaj kelner piše. Pa čovječe posavjetuj se bar sa google-om, ako ne znaš neke podatke.
Hvala.kelner je napisao/la:Opet ti znas najbolje,tvoje su pare...Moje skromno misljenje je da Davydenko nema aduta da zaustavi nikad jaceg dolgopolova.Naravno,Nikolaj od prije 3-4 godine bi ovo odradio ono bas rutinski,al u ovim okolnostima,tesko.Strux je napisao/la:E yebga... :S Ne znam da li da stavim onda 1.90 na dolgopolova posto mislim da ce partizan 1x i x2 glasgow proci...kelner je napisao/la:Dugo,duuuugooo Davydenko nije dobio nijednog iole jaceg tenisera,i cini se da se vec nadizao love,pa mu je vec svejedno,ceka se samo da jednog dana kao Safin kaze,DOSTA JE.
P.S-Nadam se da ces proci,posto ja nisam igrao nikako taj par
kak se igra taj rulet???adis.p je napisao/la:Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....aleksandarhz je napisao/la:Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...adis.p je napisao/la:Joj hebemu qrc...da mi je bar 1€ bonusa da se i ja mogu sekirat je'bemu.....al bit ce valjda....![]()
![]()
![]()
Begonja-Zaobidji...Zato su se hvala bogu forumasi nadizali para na mojim prognozama,i licnim misljenjima,a google je za neandertalce poput tebe,ja ga ne koristim u ove svrhe,sve iz glave
Ti stvarno nisi posjećivao ovaj dio foruma kad je Begonja harao sa SA Openomkelner je napisao/la:kak se igra taj rulet???adis.p je napisao/la:Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....aleksandarhz je napisao/la: Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...
Begonja-Zaobidji...Zato su se hvala bogu forumasi nadizali para na mojim prognozama,i licnim misljenjima,a google je za neandertalce poput tebe,ja ga ne koristim u ove svrhe,sve iz glave
- legenda reala
- Kontakt:
kako sa virtuelnim igraš ,ja sve ovo prokocka ,na ruletu ostalo mi još 0.55 ovog bonusa ,a na računu imam 8.5 što sam sinoć zaradio ,dans neda marke na ruletu ,majku mu ,a ja se navuko ,pa reko daj bar sa tim virtuelnim parama da igramadis.p je napisao/la:Ma jarane nije meni do tog bonusa, ustvari jest, volio bi dobit i onda se kladit sedmicu bajde, al da mi je sad da mogu uplatit barem jedan listic....dosadno mi ovako....igram onog ruleta s virtualnim eurima i dignem se na 3000€ al djaba kad nemogu ni eura isplatit....aleksandarhz je napisao/la:Negdje sam procito prije komentar da cemo svi dobiti bonus koji smo se regali ranije, u roku od 10 dana.. Nadam se da je istina...adis.p je napisao/la:Joj hebemu qrc...da mi je bar 1€ bonusa da se i ja mogu sekirat je'bemu.....al bit ce valjda....![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.