harden je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:12Pa manje vise si u pravu, samo ovo nije ekipa za borbu za opstanak, mi smo se borili za opstanak zbog onog pocetka a to nema veze sa ovom ekipom. Realnost je sredina tabele ka vrhu, nikako borba za opstanak.n0ke je napisao/la: ↑02 avg 2025, 20:00Prosle godine, sa demirovicem pocetak, pripreme top.
Po 5 0 smo dobijali po kljucu itd pa sta se desilo nakon toga?
Sta smo uradili sad evo?! Po drustvenim mrezama, ovdje, vec se napravila hajka na zerica i pritisak na klub bez ikakve potrebe..
ljudi morate samo malo biti realniji, mi nismo ni blizu toga sto vi ocekujete i prizeljkujete..
pa evo banalan primjer prica se o piću, automatima, a stadion nema wc moras sklonit **** da sjedes na stolicu. Mene bi bilo sramota nekog sa strane dovesti da pogleda utakmicu u ono stanje.
mislim da krenemo i od ove ekipe sve je to fino, bajno, krasno, al zaboravljate da nas je celik ostavio u ligi u 93 minuti i gol razliku u minusu.
Niz od 15 utakmica bez poraza od toga pola nerjesenih rezultata gdje su nas vile pronosale vam je stvorilo pogresnu sliku.
Nekako se napravila atmosfera kao da imamo najjacu ekipu u ligi zbog toga sto smo ostavili kostur neki.. Al nemamo.. ovo je ekipa koja se moze potuc sa svima, al realnost je borba za opstanak
Zasto?
Zato sto smo prosle godine jedva ostali, i sad smo glavni kandidat opet za ispadanje a ponajvise zbog naseg mentaliteta
Jasno mi je da nema, i iskreno se nadam da si upravu