1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Napravio je dobar posao s Istrom,ali mu to u Splitu nista ne znaci. Hajduk je najteza sredina za raditi od svih ex yu klubova. Mora prvo i osnovno klupirati Rakitica i na njegovo mjesto dovesti igraca koji ce biti motor Hajduka, Rakitic nije nikakva prevaga ,a tek motor. 2 gola i 4 asistencike na 35 meceva. Pocetak iduce sezone ce biti jos tezi jer ce i Livaja popusiti kaznu sigurno 4,5 utakmica. Dinamo ne smije dozvoliti jos jednu sezonu bez trofeja,imat ce sigurno najbolju ekipu i sigurno 30,40 posto bolju neg ove sezone. Bit ce zanimljivo svakako. Ova sezona je jednostavno morala doci za Dinamo i kad su svi ocekivalo da ce Hajduk biti ta ekipa koja ce prekinuti dominaciju,hop, Rijeka ih zeznu. To jos vise boli u Splitu,a manje u Zagrebu. Ako je neko vec morao prekinuti dominaciju nek je to Rijeka,a ne Hajduk.
Neutral je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:04Cestitke Rijeci![]()
Rijeka inace top grad, distanciran od nekih nemirnih proslosti koja su duboko ukorijenjenja u hrvatsko drustvo.
Drago mi je zbog Dinama, krupna burzoazija koja mi je nekoc draga bila.
Drago mi je zbog Hajduka, za dom spremni![]()
Steta zbog Osijeka da nema kontinuitet. Varazdin i Slaven odlicne sezone.

hrhb everywhere
Sibenik izbacen u cetvrtu ligu Hrvatske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bavariapivo
- Kontakt:
Hajduk-Zira, mogao bi opet biti neki Ruzomberok u najavi 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eee autobus novih igraca u dinamu al opet kulenovic sa klupe ce da rijesi raspali osijek 

1946-1987
Osijek se drzo dok su imali snage. Al jbg kad ovi imaju tri ravnopravna sastava.
- bavariapivo
- Kontakt:
Agregat ima prejak tim ove sezone, nece im niko moci parirati...
Hajduku borba sa Rijekom za drugo mjesto.
Hajduku borba sa Rijekom za drugo mjesto.
Tako su govorili i prošle sezone. Tek je počelo, a previše je novih igrača da bi se prošetali do naslova.
Još kada im krenu utakmice u Europi, Osijek je odlično izgledao dok je imao snage.
Još kada im krenu utakmice u Europi, Osijek je odlično izgledao dok je imao snage.
- bavariapivo
- Kontakt:
bumo videli
Hajduk je jucer a i u ove dvije evropske utakmice, bar meni, niko dobro izgledao...
Još bi dodao Mišića, Hodžu i Stojkovića kad su zaigrali zajedno Dinamo je postao sasvim druga ekipa.
Vidjet ćemo koliko ke ova selekcija bila dobra, treba tu sigurno desetak takmičarskih utakmica.
Mislim da im je trener najslabija karika al zbog njega moje simpatije ove sezone idu Dinamu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.