Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
https://files.fm/u/u96ade8n86 eo vam video kako radi u mene.. za 20€ godisnje Dzaba !!!
Jesi primjetio koliko kasni?b00t je napisao/la: ↑02 avg 2025, 13:20https://files.fm/u/u96ade8n86 eo vam video kako radi u mene.. za 20€ godisnje Dzaba !!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
zavisi brate.. do 20sec max sto sam testiro.. Ima kanala sto kasne 2/3sec… Sve u svemu ja msm da nema jeftinije…Surreal je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:54Jesi primjetio koliko kasni?b00t je napisao/la: ↑02 avg 2025, 13:20https://files.fm/u/u96ade8n86 eo vam video kako radi u mene.. za 20€ godisnje Dzaba !!!
Kad bi trebao BHTelekom dodati nove kanale Arene?
Mislim na to kad će sav sadržaj preći na BHTelekom, da li se zna otprilike i da li će se to završiti do EB?
Ako mislis na sadrzaj sk da ide na arene, samim tim i na moja tv, to prelazi tek zavrsetkom kupovine bht-telemach, ali je trenutno to jako daleko. Vlada, rak, konkurencijsko vijece, krediti, rokovi, zalbe....moze to izmedju godine i dvije potrajati
Potencijalno se sa promjenom vlasti 2026. god nece nikako ni desiti.
sta je sad fazon s telemahom, istice mi ugovor sa logosoftom, koji ima dosta manje brzine interneta od telemaha, ali ima arenu... 

Pozdrav, moze li i meni detaljnije u pp, molim te?b00t je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:52Ima brate onih njihovih sportskih sto prenose premijer ligu,itd.. Imaja brate svi filmski,imaju Netflix.. Kazem ti dzabe bogami.. Posaljem ti na private ak zelis..ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:43Nije to losa opcija, moglo bi se to zaganjati jer ocito od Telemacha i prenosa nista.b00t je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:08
Ott player (aplikacija) za televizor,mobitele itd..
Instaliras App na Televizor,javis se covjeku on ti posalje probne kljuceve.Aktiviras sebi,ako sve bude okey za tebe platis liku 20e i miran si godinu...Ja sam do sada pa jedno 40-50ljudi preporucio i bogami nitko se ne zali..Uzimao sam od Kineza prije,ali su poskupili,ovo jednostavnije..
Da kazes covjeku da preferiras Sport i to Balkanski da ti dobre servere dadne...Cale penzioner samo vrti gore dole![]()
Znaci imam arene, sportklubove? Reci mi imaju li engleski kanali, sport, komedija itd?
poslo sam pp;)Bejker je napisao/la: ↑05 avg 2025, 08:25Pozdrav, moze li i meni detaljnije u pp, molim te?b00t je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:52Ima brate onih njihovih sportskih sto prenose premijer ligu,itd.. Imaja brate svi filmski,imaju Netflix.. Kazem ti dzabe bogami.. Posaljem ti na private ak zelis..ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:43
Nije to losa opcija, moglo bi se to zaganjati jer ocito od Telemacha i prenosa nista.
Znaci imam arene, sportklubove? Reci mi imaju li engleski kanali, sport, komedija itd?
-
- Kontakt:
Pozdrav
Možeš li prijatelju i meni detaljnije poslati u pp za ovaj iptv
Možeš li prijatelju i meni detaljnije poslati u pp za ovaj iptv
zato i kontam da predjem, sad moram ganjati arenu kad denver igra ako ima prenos, jer ne stopa jel...al opet, s logosoftom nisam imao nekih problema sa prekidima dok se vise ljudi zale na prekide kod telemaha, a s obzirom da radim od kuce, to mi bas ne odgovara jel