Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Objavili su na stranici saveza story iz teretane. Ima i Musa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bog nas je kaznio njegovim izostankom sa EB zbog ismijavanja njegove izabranice...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Kod nas kako se ko ozeni ide doviđenja drustvo staro...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hoce Musa da kara.. pa sad slomi čunu…
Hoce li makar doci da bude uz ekipu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
On kaže da se nakon utakmice sa Crnom Gorom žalio Dubaiju da osjeća bol a oni su ga onda poslali na kako on kaže rutinsku kontrolu u Minhen gdje će mu reći da je ozbiljno i predložiti operaciju. Je li to uobičajno da se igrač dok je na pripremama sa reprezentacijom žali klubu da ga boli i da ga oni šalju po privatnim klinikama po Europi?
Jeste, i Kramer je isao realovim doktorima, Shengeila doktorima BarceloneDrape je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:04On kaže da se nakon utakmice sa Crnom Gorom žalio Dubaiju da osjeća bol a oni su ga onda poslali na kako on kaže rutinsku kontrolu u Minhen gdje će mu reći da je ozbiljno i predložiti operaciju. Je li to uobičajno da se igrač dok je na pripremama sa reprezentacijom žali klubu da ga boli i da ga oni šalju po privatnim klinikama po Europi?
Aa brate, nevezano za povredu i za sve ovo... svu srecu momku zelim u svakom pogledu. Ali mi je bas nesto pao u ocima poslije ovog intervjua... Ono kao da ima sindrom Bakira Izetbegovica. Da samo on sve zna i da treba biti najbitniji. Ne vidi nista od svog ega. Nadam se da nece krenuti u sunovrat neki. Iskreno mu ja zamjerim sto nije mogao otici na Kipar kao podrska.
Zato sto je kosarka takav sport da jedan igrac znaci 80% ekipe, i da svako zudi da bude prva opcija. Nista pogresno nije rekao.armin dju je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:42Aa brate, nevezano za povredu i za sve ovo... svu srecu momku zelim u svakom pogledu. Ali mi je bas nesto pao u ocima poslije ovog intervjua... Ono kao da ima sindrom Bakira Izetbegovica. Da samo on sve zna i da treba biti najbitniji. Ne vidi nista od svog ega. Nadam se da nece krenuti u sunovrat neki. Iskreno mu ja zamjerim sto nije mogao otici na Kipar kao podrska.
Musa ima carki u glavi, dokazano davno. U Efesu je prosao i goru skolu od one u NBA. Spustili ga fino. Vratio se u Breoganu i dokazao da moze mnogo. Nastavio tako u jednom RM. Ajd prva sezona i minutaza koja dolikuje osrednjim igracima, isti tretman iducu sezonu je ipak malo previse za takvog igraca. Ocito se nista ne bi promijenilo i da je ostao. Da sam na njegovom mjestu iz inata bih ganjao Barcelonu. I za mnogo manje para, al bih svim silama u dresu Barce dokazati mnogo toga onim u RM.armin dju je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:42Aa brate, nevezano za povredu i za sve ovo... svu srecu momku zelim u svakom pogledu. Ali mi je bas nesto pao u ocima poslije ovog intervjua... Ono kao da ima sindrom Bakira Izetbegovica. Da samo on sve zna i da treba biti najbitniji. Ne vidi nista od svog ega. Nadam se da nece krenuti u sunovrat neki. Iskreno mu ja zamjerim sto nije mogao otici na Kipar kao podrska.
Dubai je ocito ponudio dobre pare. I sa njima pomrsiti racune najvecim europskim klubovima bice isto tako veliko zadovoljstvo ...
-
- Kontakt:
Nba i Mirza Teletovic su za tebe nedostizni glumac. Premal si za Legende kao Mirzu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
slike sa timskog treninga sa kontaktom
Zadnja izmjena: Beko, dana/u 31 avg 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
dobre guzove ima Belma
I tebi to max trening?
Idiote
Idiote
igrati 5na5 dubai imao storije
nema damu da kaze necu da igram i zasto nece
sve je to gluma
nema damu da kaze necu da igram i zasto nece
sve je to gluma
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Frajer dosao da igra protiv Hrvatske i Kipra, ali nece da igra EB, za koji se borio u tim utakmicama...
Kakve se sve gluposti ovdje nece procitati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Muumii, TripleThreat i 44 gosta.