odkud sad licenciranje za narednu sezonuharry_90 je napisao/la:Stadion Tusanj dobio licencu za premijer ligu i kup BiH za narednu godinu !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
odkud sad licenciranje za narednu sezonuharry_90 je napisao/la:Stadion Tusanj dobio licencu za premijer ligu i kup BiH za narednu godinu !
Da je sačekao još jednu polusezonu i prodao se za dobre novce ništa od ovog se ne bi dešavalo.deset je napisao/la:Meni kako je poznato Husejnović je u nemilosti trenera ,a momak radi i trudi se na svakom treningu.
Po meni mislim da problem leži u tome što su ga iako je bio veliki talenat preuranjeno Mešanović i menadžer Šabović uzdigli i napravili od njega zvijezdu.a sad je ostavljen na milost i nemilost sam sebi.
Danas na stadionu boravio Nihad Hodzic direktor direkcije za licenciranje NSBIH,pregledao stadion i izdao mu licencu za narednu sezonu u ligi i kupu BiH.slani grad je napisao/la:odkud sad licenciranje za narednu sezonuharry_90 je napisao/la:Stadion Tusanj dobio licencu za premijer ligu i kup BiH za narednu godinu !
nije to neznam gdje vec u zenicu jedini bh stadion koji ama bas sve zadovoljava ......TaRgEt_ je napisao/la:Ako bi se vec biralo ja kazem bolji istadion Buducnosti pa malo sta dodati renovirati blizu nego ici ne znam ni ja gdje
bilinopolje je napisao/la:nije to neznam gdje vec u zenicu jedini bh stadion koji ama bas sve zadovoljava ......TaRgEt_ je napisao/la:Ako bi se vec biralo ja kazem bolji istadion Buducnosti pa malo sta dodati renovirati blizu nego ici ne znam ni ja gdje
rade....brzina radova je i dalje kriticnaProbisvjet je napisao/la:Vidi li neko jel se vrti dizalica na Tusnju i rade li sta oni iz Tehnograda?
evo bas sam vidio na fb ovoharry_90 je napisao/la:Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Juniori: Sloboda - Modrica 1:0
Dobra ova sansa sto je imao Slomic.SamoTZ je napisao/la:FK Sloboda Tuzla 1 - 0 FK Budućnost Banovići
Izvještaj sa utakmice odigrane 16.04.2011.
[youtube][/youtube]
Ako ne uzmemo mi Kup, a vi budete na Bilinom igrali Evropu, ja vas idem gledatTaRgEt_ je napisao/la:bilinopolje je napisao/la:nije to neznam gdje vec u zenicu jedini bh stadion koji ama bas sve zadovoljava ......TaRgEt_ je napisao/la:Ako bi se vec biralo ja kazem bolji istadion Buducnosti pa malo sta dodati renovirati blizu nego ici ne znam ni ja gdje
Dobro nije Zenica jedina opcija , a sta ako Celik uzme kup pa on bude igrao sta cemo onda , ja kazem negdje gdje realno , gdje ljudi nece puno ici , daleko , a gdje bi se mogla bodriti Sloboda, jer koliko god meni Zenica bila draga malo ljudi ce doci iz Tuzle da bodri Slobodu u Zenici .
SaltCityAttack je napisao/la: evo bas sam vidio na fb ovo...super onda, a imal gdje tabela da se vidi ?:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.