Tačan razlog teško da ćemo saznati. Da li je jednostavno zasićenje, pucanje pod pritiskom ili možda neki klanovi među igračima, ko zna...
Zeka hvala ti na svemu i da znaš da si otišao kao jedan od najboljih posljeratnih trenera FK Sarajeva
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A na osnovu cega mislis da je Susic ili Hadzibegic dobar izbor.bosnas_ je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:28Adem Ljaljić je vrhunski, top igrac koji hladno moze igrati u velikom broju klubova u ligi petice. Njegovim dovođenjem bi podigli ljestvicu vise u ovoj ligi, kapitalac u svakom smislu te rijeci.
Vidjet cemo koji trener ce doci, to ce ujedno pokazati u kom pravcu klub ide, idealno bi bilo Safet Susic da igrace malo spusti na zemlju, samo ne znam je li to realno. Onda ostaju kao opcije vjerovatno Hadžibegić, Dudic ili Musemić..
Ne ovako. Zekić više nije uposlenik kluba i vjerujem da će i on tu podvući crtu.mma_hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:23A to ne trebamo znati sta se desava u klubu kume jel?Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:59Čisto sumnjam. On je tu knjigu zatvorio.
I razumijem, šta ima od toga da istresa prljavi veš?
To što mahalu zanima šta se dešava u klubu, to je druga stvar.
Pa Pape nije trener, sve ostalo jeste!HZSydney je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:41Jedno JE sigurno...Nama nikad nije dosadnomoj San je da se Pape vrati, osvoji duplu krunu I potvrdi da je najveci s ovih prostora. On je napravio temelj za ono sto je PSG postao kasnije...Ako ne moze Pape moze Dudic, imala je njegova igra smisla I da je imao Malo vise igraca u rosteru pitanje je kako bi se to zavrsilo..
2025 je, dozovi se. Kakav crni Ljajic i petica? Hadzibegic, Musemic, Susic? Super opcije za 2015. godinu.bosnas_ je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:28Adem Ljaljić je vrhunski, top igrac koji hladno moze igrati u velikom broju klubova u ligi petice. Njegovim dovođenjem bi podigli ljestvicu vise u ovoj ligi, kapitalac u svakom smislu te rijeci.
Vidjet cemo koji trener ce doci, to ce ujedno pokazati u kom pravcu klub ide, idealno bi bilo Safet Susic da igrace malo spusti na zemlju, samo ne znam je li to realno. Onda ostaju kao opcije vjerovatno Hadžibegić, Dudic ili Musemić..
Kako ce raditi po svom kad mu gazda diktira sta da radi dovode se igraci koji nisu po njegovom ukusu,zasto je doveden mamas i pejovic nikakve svrhe od njih.hurem je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:18Kako se sve promijeni u 5 dana u i oko kluba!
Šteta zbog ovakvog epiloga. Zekic za mene nije ispao gospodin kako neki pišu, nego je trebao nastaviti i raditi po svom, pa kud puklo da puklo. Vidim spominje se Guli, igraš slabo, ma ima da mi letiš napolje odmah u 55.minuti.
Slobodnjak idealan za Kupresaka ćeš ostaviti njemu i bla bla.
Ja sam recimo siguran da Zekic NE ŽELI jednog Adema Ljajica u timu i da je i to jedan od razloga ovakve odluke.
Nadati se da ce na kraju ovo izdobriti.
Ja sam tu subjektivan...Pape je idol mog djerinjstva, posteri na zidovima, zastavice FKS sa njegovom slikom...dokazao je da moze, sad koliko GA je njegova neambicioznost I komfor zivota u Parizu kostao bolje trenerske karijere dalo bi se diskutovat..propoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:44Pa Pape nije trener, sve ostalo jeste!HZSydney je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:41Jedno JE sigurno...Nama nikad nije dosadnomoj San je da se Pape vrati, osvoji duplu krunu I potvrdi da je najveci s ovih prostora. On je napravio temelj za ono sto je PSG postao kasnije...Ako ne moze Pape moze Dudic, imala je njegova igra smisla I da je imao Malo vise igraca u rosteru pitanje je kako bi se to zavrsilo..
diplomatija je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:48Zekic je otisao zbog jos jedne nastimane utakmice protiv Radnika, ako vas bas zanima, cao
Jest jest, nastimano sve, i precka u zadnjoj sekundi u bobu pogodjenadiplomatija je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:48Zekic je otisao zbog jos jedne nastimane utakmice protiv Radnika, ako vas bas zanima, cao
diplomatija je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:48Zekic je otisao zbog jos jedne nastimane utakmice protiv Radnika, ako vas bas zanima, cao
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, soe i 15 gostiju.