a eto nek hoce butica unusica bralica i ostale igracine...hurem je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:59Ne mogu tvrditi ali nekako sam ubijeđen da je Ljajic kap koja je prelila čašu i presudila da Zekic da neopozivu ostavku. On jednostavno ne zeli takvog igrača u timu. Ovu mogućnost sam i ranije spominjao.
ZZ je sada prošlost i valja gledati naprijed. Vidjet ćemo ko ce biti izabran za novog stratega.
Sto se tice Adema, njega kroz karijeru prate mnogobrojne negativnosti a to mnogi zanemaruju..., međutim on ako bi bio ozbiljan (da ne koristim izraz profesionalan), bio bi i strasno pojačanje. Vidjet ćemo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo nagadjanja citam.
J.N. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hvala ti Mirvicu, cijeli zivot sam sanjao, da Sarajevo moze placati obestecenja za igraca, i davati milion maraka godisnje za iste, te se time pribliziti velikim ex Yu klubovima, sada to postaje java, i iako proces ide nesto sporije, kad se sve poklopi, a uz ovakva izdvajanja i zelju sigurno hoce, onda cemo biti ono sto oduvijek zelimo da budemo.
Sto se Zekica tice, od pocetka mi se cinilo da je tu nekako na silu, da jednom nogom ispipava deuge terene, hvala mu za sve , mnogo srece, a mi sad treba da nastavimo jako sa ovom sezonom, jer tek je prvo koli, ima jos igre, a ovi ljudi u klubu zasluziju da im se vrati kao i navijaci.
Sto se Zekica tice, od pocetka mi se cinilo da je tu nekako na silu, da jednom nogom ispipava deuge terene, hvala mu za sve , mnogo srece, a mi sad treba da nastavimo jako sa ovom sezonom, jer tek je prvo koli, ima jos igre, a ovi ljudi u klubu zasluziju da im se vrati kao i navijaci.
Sad nam ni Ljajić ne valja? Il' se meni čini?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Na stranu sto mislim da nismo do sad imali kvalitetnijeg trenera, ko god da dodje zavrsice ko predhodnici. I ako aBd dobijemo u Doboju nista nece promjeniti kad dodje kiks i opet im je noga na ljeto, ako ne i prije i opet nova suplja.propoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:02A da sutra potpišu Dudu ili Čabrajumisstianopenaldo je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:59Do juce sam se nadao nekim boljim vremenima, jesen blistavu i zlatnom proljecu. Taman se ponadao da napokon i kad je tesko napokon postoji neki sistem, vizija, planiranje, borba. Sad nista k..cinai da dobijemo Doboj
![]()
Zekića i sistma bi se sjetili tek kad dodje naredna 2 kiksa
- napoleon72
- Kontakt:
A fkt mislite da ce bit profesionalan?
Dovodi ga direktno vlasnik, bez zelje trenera (kojeg zapravo i nema), imat ce daleeeko najbolju platu u ekipi. Jos i sam vidi kakav je ovo cirkus od kluba. Svi preduslovi da ozbiljno shvati ovo su tu.
Tako je i Penaranda bio profesionalan, u kupu u Tuzli pokusava neku panenku. Bio je i Said kad je dosao da smiri navijace poslije afere pivo - odigrao jednu utakmicu, usao da promasi penal u finalu kupa i nije izlazio iz Mrvice. Jednako profesionalan je bio Zec u Zelji. Koji ba profesionalizam, dosao lik da se sprda i uzme pare. Ne kazem da mu se ponekad nece dignut qrac pa da odigra dobru utakmicu, al neki kontinuitet ocekivat...

Dovodi ga direktno vlasnik, bez zelje trenera (kojeg zapravo i nema), imat ce daleeeko najbolju platu u ekipi. Jos i sam vidi kakav je ovo cirkus od kluba. Svi preduslovi da ozbiljno shvati ovo su tu.

Tako je i Penaranda bio profesionalan, u kupu u Tuzli pokusava neku panenku. Bio je i Said kad je dosao da smiri navijace poslije afere pivo - odigrao jednu utakmicu, usao da promasi penal u finalu kupa i nije izlazio iz Mrvice. Jednako profesionalan je bio Zec u Zelji. Koji ba profesionalizam, dosao lik da se sprda i uzme pare. Ne kazem da mu se ponekad nece dignut qrac pa da odigra dobru utakmicu, al neki kontinuitet ocekivat...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Bordo10 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:06Hvala ti Mirvicu, cijeli zivot sam sanjao, da Sarajevo moze placati obestecenja za igraca, i davati milion maraka godisnje za iste, te se time pribliziti velikim ex Yu klubovima, sada to postaje java, i iako proces ide nesto sporije, kad se sve poklopi, a uz ovakva izdvajanja i zelju sigurno hoce, onda cemo biti ono sto oduvijek zelimo da budemo.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Velika podrska Mirviću, u ovu kukuruz ligu dovodimo igrace evropskog kalibara, kapitena Dinama, bivseg igraca Intera, Rome..pa sta vi hocete ljudi?
Ovo je ogroman iskorak za bh fudbal, ko god dođe za trenera bićemo favoriti za titulu i tačka! A Feđa Dudić mi je nekako logičan izbor, zasluzio je drugu sansu!
Naprijed jako SaraJvo!
Ovo je ogroman iskorak za bh fudbal, ko god dođe za trenera bićemo favoriti za titulu i tačka! A Feđa Dudić mi je nekako logičan izbor, zasluzio je drugu sansu!
Naprijed jako SaraJvo!
Ako je dosao ljaljic, guli vjerovatno ide, sto je najbolje i za njega i za klub.
Zekic je vec proslost, stagod da je bilo na toj relaciji, ne treba da dozvoliti da poremeti ekipu. Pred nama je duga sezona, treba zbiti redove
Zekic je vec proslost, stagod da je bilo na toj relaciji, ne treba da dozvoliti da poremeti ekipu. Pred nama je duga sezona, treba zbiti redove
Hvala ti Ismire što smo postali razvojni klub i što su se na nama kalili klubovi koji igraju drugu ligu 
-
- Kontakt:
To je to. Konačno jedan razuman post!Bordo10 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:06Hvala ti Mirvicu, cijeli zivot sam sanjao, da Sarajevo moze placati obestecenja za igraca, i davati milion maraka godisnje za iste, te se time pribliziti velikim ex Yu klubovima, sada to postaje java, i iako proces ide nesto sporije, kad se sve poklopi, a uz ovakva izdvajanja i zelju sigurno hoce, onda cemo biti ono sto oduvijek zelimo da budemo.
Jest vala, Ljajic se ne uklapa u njegove Krojfovske vizije, on je uvidio da je Kyeremch vrhunsko rješenje za desetku i da tu Ljajić nije potrebanspezial je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:05a eto nek hoce butica unusica bralica i ostale igracine...hurem je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:59Ne mogu tvrditi ali nekako sam ubijeđen da je Ljajic kap koja je prelila čašu i presudila da Zekic da neopozivu ostavku. On jednostavno ne zeli takvog igrača u timu. Ovu mogućnost sam i ranije spominjao.
ZZ je sada prošlost i valja gledati naprijed. Vidjet ćemo ko ce biti izabran za novog stratega.
Sto se tice Adema, njega kroz karijeru prate mnogobrojne negativnosti a to mnogi zanemaruju..., međutim on ako bi bio ozbiljan (da ne koristim izraz profesionalan), bio bi i strasno pojačanje. Vidjet ćemo.

vidim botovanje je pojacano na max
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:

Novi trener kad mu bude rekao da potrci brze ovaj ce krenuti u bojkot. Na zalasku karijere, ima para koliko hoce, idu Walter, Bosna i Sloga.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zar moze gori potop od postojećeg? Znas da ja nisam zagovornik smjene trenera, ali budimo realni, nespremniju ekipu ja u svom životu nisam gledao i morao je otici.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Nemojte dzaba pricat pojedini Ljajic je klasa itekakva strasam igrac i iskusan to je ono sto nam treba,Ristovski nazad on gore naprijed.
Sad nam ni Ljajic ne valja. Jel realno ovo sto pisete?