FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisi mu dao nogu, neopoziva ostavka.Arhitekt je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:24Pa nije li to dovoljan dokaz?? Dao si nogu treneru a dovodis igraca kojeg novu trener mozda nece ni koristiti. Da ne pricamo o nocnom zivotu doticnogpropoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:22Ne moze da se odvoji, odlazak Zekića i pojacanje u vidu Adema, na sve to kamara botova koji su tu da loze...![]()
Mozes pricati do sutra o njegovom nocnom zivotu, ako prense igru zadnjih utakmica iz Pazara to je ubjedljivo No1 igrač lige!!!
"Ja sam u Novom Pazaru kući. Ne bih ništa da komentarišem. Ako se nešto desi, nije problem za komentar."
Kao što se može pročitati između redova, čini se da se zaista nešto dešava, jer Ljajić nije ni potvrdio ni demantovao informacije.
Kao što se može pročitati između redova, čini se da se zaista nešto dešava, jer Ljajić nije ni potvrdio ni demantovao informacije.
Sarajevo ljubavi moja.
Kako ćemo igrati prema naprijed to je pitanje sada
Ma Adem ima fin restoran u Pazaru, boli njega briga.Arhitekt je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:24Pa nije li to dovoljan dokaz?? Dao si nogu treneru a dovodis igraca kojeg novu trener mozda nece ni koristiti. Da ne pricamo o nocnom zivotu doticnogpropoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:22Ne moze da se odvoji, odlazak Zekića i pojacanje u vidu Adema, na sve to kamara botova koji su tu da loze...![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Pa sta ti ocekujes? Mozda da pljuje predsjednika kluba ciji prvi tim trenira?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:22Zasto ga je onda Zekic hvalio i govorio da ga mi kao slabo cijenimo,niko da odgovori,izgleda da su isti nivoHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:57Daj mi jedan dokaz da je takav, ja ti dam, onda kaze nema veze, mozda nece ovdje to raditi![]()
Vidjecemo kakav doprinos ce imati. Ako postoji trener koji moze zadovoljiti sva ega u svlacionici i uz to titrati Mirvahu i raditi sta mu on kaze onda, a uz to uzeti titulu, to je najbolji trener svijeta.
Normalno da je pozitivno pricao o njemu dok mu nije poceo sve vise naredjivati ko mora da igra i glupirati se sa transferima.
Covjek je otisao, odrekao se svega, rekavsi igracima da vise ne moze da izdrzi. Sve jasno.
I nije bitan Zekic kao Zekic. Sutra kad dovedes novog trenera IDENTICNA stvar ce ti se desiti jer se desila bukvalno svakom treneru koji je do sad bio, a ovdje ce opet botovi ljudima ispirati mozak da nista nije do Mirvaha alejhiselama.
Jel ovo tema FK željeznicmar.
Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Jedni za ZZ (čitaj kontinuitet SŠ i igrača) a drugi za Husrefa. Slabo ko za Klub.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:33Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
- f0rest1946
- Kontakt:
Klub iznad svega , Zekic je sam 3,4 x htio da ide tako da nemaš za sta zalit, ne svidja mu se ni sudjene u ovoj Ligi.
Imao je sve dobio i Lulica,pavicica i sve sto je tražio , prošle godine -20 za prvakom i tjt
Hvala mu za kup bilo je dobrih utakmica ali dobre utakmice ne donose titule hvala i cao.
Slažem se sa mnogima da Aylu i kobile treba otjerat iz kluba, Mirvicu hvala za ulaganja ovolika ali najbolje bi bilo da nas proda nekom ko je u fudbalu i poznaje materiju.
Imao je sve dobio i Lulica,pavicica i sve sto je tražio , prošle godine -20 za prvakom i tjt
Hvala mu za kup bilo je dobrih utakmica ali dobre utakmice ne donose titule hvala i cao.
Slažem se sa mnogima da Aylu i kobile treba otjerat iz kluba, Mirvicu hvala za ulaganja ovolika ali najbolje bi bilo da nas proda nekom ko je u fudbalu i poznaje materiju.
- SilaMoc1946
Logično da će mi biti žao Zekića poslije onog slovenca i žvake zalizana.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Kako vam nije jasno da je ljudima pun k promjena, trenera i cega sve ne. Svi znamo da Zekic ima svojih bubica, ali je i vise nego kvalitetno rješenje za nas, uklopio se, raja zavoljela njega, on nas, imao je ono nesto sto nama treba. I svako ko drži do sebe isto će uraditi, trpiti do jednog trenutka i otići ovako. A dovest će se bolji trener od njega, samo je pitanje koliko je spreman da trpi papke koji nas vode.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Svaka čast za Ljajića ako je istina. Nerealno!
Inace imamo na izvoz igraca kalibra Ljajica pq ga trener nece koristiti. Jel realno da ovo pises?Arhitekt je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:24Pa nije li to dovoljan dokaz?? Dao si nogu treneru a dovodis igraca kojeg novu trener mozda nece ni koristiti. Da ne pricamo o nocnom zivotu doticnogpropoklopac je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:22Ne moze da se odvoji, odlazak Zekića i pojacanje u vidu Adema, na sve to kamara botova koji su tu da loze...![]()
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pa klocu kako su mogli trcati protiv Craiove ako su nespremni? Naravno da se osjeti na pocetku sezone jer u ekipi imas Ristovskog, Elezija, Saleta i Bralica. Kako se nakon svakog loseg rezultata sve svaljuje na kondiciju i tako svake godine. Koliko pratim Matijevic je jedan od najboljih kondicionih trenera. Ne valja on, ne valja Jeleskovic, ne valja Slobodan Klacar, ne valja Jasmin Trnovac. Sjecas li se kako smo izgledali pod Seferovicem? Svezali se nekih gluposti koje veze sa zivotom nemaju.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:25O cemu pricas covjece? Od 65 prvu tekmu na Koševu nisu mogli hodat, uzvrat poluvrijeme i to je to, Radnik 50m i to je to! Pali psihicki poslije prvog primljenogGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:15Onda pratis fks godinu dana. Kakve gluposti sve necete valjati, satrali Craiovu na Kosevu, rastrcani protiv Radnika i kaze nespremni. Ima igraca koji nisu skroz fit kao sto su Ristovski, Elezi, Bralic, Djordjevic jer su stigli kasno.![]()
Ma kad vidis da bi opet Husrefa, Dudica, pa Hadzibegica koji se prodao Vici, Papeta koji nije u fudbalu 10 godina, dobro ikako i postojimo.
Ovaj gore opet spominje -20, a na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice u kojima nismo kriminalno osteceni.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- f0rest1946
- Kontakt:
Naravno da smo oštećeni ali moglo je to opet puno bolje, sjeti se Posušja derbija sa željom, sa Zrinjskim nakantaju te itdGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:40Pa klocu kako su mogli trcati protiv Craiove ako su nespremni? Naravno da se osjeti na pocetku sezone jer u ekipi imas Ristovskog, Elezija, Saleta i Bralica. Kako se nakon svakog loseg rezultata sve svaljuje na kondiciju i tako svake godine. Koliko pratim Matijevic je jedan od najboljih kondicionih trenera. Ne valja on, ne valja Jeleskovic, ne valja Slobodan Klacar, ne valja Jasmin Trnovac. Sjecas li se kako smo izgledali pod Seferovicem? Svezali se nekih gluposti koje veze sa zivotom nemaju.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:25O cemu pricas covjece? Od 65 prvu tekmu na Koševu nisu mogli hodat, uzvrat poluvrijeme i to je to, Radnik 50m i to je to! Pali psihicki poslije prvog primljenogGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:15
Onda pratis fks godinu dana. Kakve gluposti sve necete valjati, satrali Craiovu na Kosevu, rastrcani protiv Radnika i kaze nespremni. Ima igraca koji nisu skroz fit kao sto su Ristovski, Elezi, Bralic, Djordjevic jer su stigli kasno.![]()
Ma kad vidis da bi opet Husrefa, Dudica, pa Hadzibegica koji se prodao Vici, Papeta koji nije u fudbalu 10 godina, dobro ikako i postojimo.
Ovaj gore opet spominje -20, a na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice u kojima nismo kriminalno osteceni.
100% su nam sudije bar 10 bodova uzeli to naravno
Ne znam vise svi smo u šoku i promjene trenera svako malo nez nek nam je Bog na pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.