Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran..... 
Pokušaj ponovo...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
F5 i nađeš sliku u Counter Strike 1.6 folderu, tamo gdje je instaliran. Ili jednostavno Print Screen i CTRL + V u Paint.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Still learning...
šejtan ga obuzeoGoalgetter je napisao/la:Mati mu izbrisala account na WoW![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
yEBEM TI PORIJEKLLO, YEBEM TI SVE, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UPO SAM SA STOLICE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGHHHHHHHHHH JBT TITO JOŠ SLUŠO MUZIKU PA MI ZVUČNICI BILI POJAČANI, A SAM U SOBI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Yebi SE
sry na Capsu'
obrijjj ba...
sva sreca pa nisu zvucnici bili upaljeni...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Gledaj Šošona što se proslavio, hoće snimit spot
ružan bez cvika
[youtube][/youtube]
ružan bez cvika
[youtube][/youtube]
- Giallorossi
- Kontakt:
ja curi sad poslo, eno neće da priča samnom hahah, kaže umalo joj srce ne stade xDMegamon je napisao/la:Gdje je ba zapelo![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
u igri pritisnes Print Scrn, i izadjes iz igrice, otvois Paint i pritisnes CTR+V i slika ce se prikazat na Paintu i onda ides Save AS, izaberes .JPEG i to je to*p!p!t@* je napisao/la:I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Odlična je ova sa Wengerom. 
- Nail for Real
- Kontakt:
Veliki majstori svog zanataBosco je napisao/la:Odlična je ova sa Wengerom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znam za to,al kad paste-am bude samo crno :Srobovi88 je napisao/la:u igri pritisnes Print Scrn, i izadjes iz igrice, otvois Paint i pritisnes CTR+V i slika ce se prikazat na Paintu i onda ides Save AS, izaberes .JPEG i to je to*p!p!t@* je napisao/la:I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
meni se tako prikaze crn ekran kad hocu snimit sliku sa Fife 10 nece nikako..robovi88 je napisao/la:u igri pritisnes Print Scrn, i izadjes iz igrice, otvois Paint i pritisnes CTR+V i slika ce se prikazat na Paintu i onda ides Save AS, izaberes .JPEG i to je to*p!p!t@* je napisao/la:I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
P.S.snimi program za slike Photoscape(ako ga imas uradi ovako kao ja) i nece bit problema
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Daj mi svoj msn na pp da mi posaljes taj program.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
nemam tacan link,slucajno sam naletio na taj program pa snimio sa prvog linka koji mi je doso na oci*p!p!t@* je napisao/la:Daj mi svoj msn na pp da mi posaljes taj program.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.