FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 06 avg 2025, 16:11

Pusic nekako nerealno zvuci, to bi bilo bas odlicno.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 06 avg 2025, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 06 avg 2025, 16:11

Moramo za Pušku još minimalno 2 krila da dovedemo čovjeku se sav fudbal na krilima zasniva.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 06 avg 2025, 16:12

Hordas1990 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:57
amypitar je napisao/la:
06 avg 2025, 15:55
Herson je napisao/la:
06 avg 2025, 15:36

Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?
Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Ja kontam navijace malenih,ali ne kontam fakat navijace Sarajeva.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo da nas Mirvic I proda ko nam garantuje da ce taj neko biti bolji.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.

Pa tako ne razmisljaju ni podanici Kim Jong Una.

Majstore, klub i jeste u vlasništvu Mirvića i sve dok je VLASNIK UPRAVLJACKIH PRAVA moze da radi sta hoce.

Ako hoces ti da se pitas ili neko drugi izvalis fino lovu i pitas se za sve.

Mi bi da biramo trenere, dovodimo koje hocemo igrace, da se pitamo za cijene karata, da biramo sponzore, da upravljamo i klubom i navijacima i stadionom a seremo za karte a nema ni 7000 aktivnih clanova od jeb.enih 20 KM na godisnjem nivou 🤯 ( 3 kutije cigara )

Ne ide to tako majstore. Morate malo da razmisljate da je fudbal biznis i da se to tako gleda. Je.be onaj ko ima pare, onaj koji nema samo drka na prazno i tako je to.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 avg 2025, 16:15

Znači moramo dovest krila a otjerat ponekog stopera
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 avg 2025, 16:16

PeppermintSA je napisao/la:
06 avg 2025, 16:11
f0rest1946 je napisao/la:
Klub iznad svega , Zekic je sam 3,4 x htio da ide tako da nemaš za sta zalit, ne svidja mu se ni sudjene u ovoj Ligi.

Imao je sve dobio i Lulica,pavicica i sve sto je tražio , prošle godine -20 za prvakom i tjt

Hvala mu za kup bilo je dobrih utakmica ali dobre utakmice ne donose titule hvala i cao.

Slažem se sa mnogima da Aylu i kobile treba otjerat iz kluba, Mirvicu hvala za ulaganja ovolika ali najbolje bi bilo da nas proda nekom ko je u fudbalu i poznaje materiju.
I ovo je istina. Dosta se prenemagao, cekali smo 3 sedmice bijeli dim iz Titove da saznamo da li uopste ostaje na klupi.

Hocu reci, stvorio se diskurs da ga je neko vilama i sjekirama istjerao iz kluba, dok je istina dijametralno suprotna: imao je punu podrsku sviju - nas navijača, uprave i predsjednika, što je Krle potvrdio juce ujutro saopstenjem, te samog grada koji ga je odlicno primio.

Dakle, covjek je htio ici. Meni je jako žao, smatrao sam ga dugogodisnjim rjesenjem i velikim gospodinom, ali od ovoga praviti aferu, skandal, zavjeru je prosto suludo i kontraproduktivno.
Odavno on hoce da ide. Nek ide kad misli da je tamo negdje bolje

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 06 avg 2025, 16:16

Ismire ti si vlasnik upravljačkih prava i to ti daje za pravo da ponižavaš klub i navijačima uriniraš po faci, kome smeta to uriniranje po faci neka uloži lovu 🤡🤡

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 06 avg 2025, 16:17

mnon46 je napisao/la:
06 avg 2025, 16:15
Znači moramo dovest krila a otjerat ponekog stopera
Dužni smo Veležu 2 igrača ionako a njima tu škripi. :mrgreen:

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 avg 2025, 16:17

Hamagara je napisao/la:
06 avg 2025, 16:12
amypitar je napisao/la:

Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.

Majstore, klub i jeste u vlasništvu Mirvića i sve dok je VLASNIK UPRAVLJACKIH PRAVA moze da radi sta hoce.

Mi bi da biramo trenere, dovodimo koje hocemo igrace, da se pitamo za cijene karata, da biramo sponzore, da upravljamo i klubom i navijacima i stadionom a seremo za karte a nema ni 7000 aktivnih clanova od jeb.enih 20 KM na godisnjem nivou 🤯 ( 3 kutije cigara )

Ne ide to tako majstore. Morate malo da razmisljate da je fudbal biznis i da se to tako gleda. Je.be onaj ko ima pare, onaj koji nema samo drka na prazno i tako je to.
Jeste klub je u privatnom vlasnistvu multi milionera i milijardera.

Kao navijac ti kupujes sta taj klub prozivede od utakmica do artikala u fan shopu. Znaci ti si klijent, musterija ti si najbitniji. Bez tebe nema fudbala, nema kluba nema niceg.

I umjesto da kao neko u toj poziciji uvijek trazis vise i bolje ti branis tog milionera i milijardera i sva njihova glupiranja.

Onda idi brani Bill Gatesa, Elona Muska, brani predsjednika Konzuma sto dize cijene. Reci to tako treba ti si predsjednik mi te volimo i slusamo. Sretan rodjendan predsjednice, digni pastetu na 8 maraka predsjecnice.

Budi podanik do kraja nemoj stajati na Mirvicu.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 avg 2025, 16:19

@junioR brate potvrdi da se pregovara sa puskom i odoh piti do utakmice

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 06 avg 2025, 16:20

Samira Hurem vrijeme je

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2025, 16:20

amypitar je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?
Sta tjeranjem dobijamo?

A sta ti je bilo bolje u vrijeme Blekica , Muce ili bilo koje druge polsleratne uprave, a sad ti nije potaman?
Jedina razlika sto se tad nisi imao cemu nadati bio si fukara I sve ti bilo potaman.
Bio sretan kad dobijes licencu za premijer ligu ili Evropu.
Bio sretan da taj dan te niko nije tuzio za dug, da igraci ne strajkuju za platu.Da ti ni jedan igrac nije otisao na probu u 2 NHL pa se vratio.
Svaku titulu i kup si platio skupo minusom I zaduzenjem da ti je omca oko vrata visila godinama.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 06 avg 2025, 16:22

ErosViverosViv je napisao/la:
06 avg 2025, 16:19
Ko je puska?

ZmajOdBosne33
Kontakt:

Post Postao/la ZmajOdBosne33 » 06 avg 2025, 16:25

Zar vi stvarno mislite da bi mi vise voljeli Sarajevo vidjeti u evropi svake sezone od Mirvica. Njemu su to pare i zarada najveca, on i sponzori od nase lige nemaju nista. Krize se desavaju, ali budite fer i daj da ga podrzimo u svemu sto radi za klub. Sto iz ljubavi, sto zbog zarade sto bolje.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 06 avg 2025, 16:26

rimljanin90 je napisao/la:
06 avg 2025, 16:22
ErosViverosViv je napisao/la:
06 avg 2025, 16:19
Ko je puska?
Marino Pusic valjda, Bivši trener Twentea i Shakhtar Donetska
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 06 avg 2025, 16:29

06 avg 2025, 16:17
Hamagara je napisao/la:
06 avg 2025, 16:12

Jeste klub je u privatnom vlasnistvu multi milionera i milijardera.

Kao navijac ti kupujes sta taj klub prozivede od utakmica do artikala u fan shopu. Znaci ti si klijent, musterija ti si najbitniji. Bez tebe nema fudbala, nema kluba nema niceg.

I umjesto da kao neko u toj poziciji uvijek trazis vise i bolje ti branis tog milionera i milijardera i sva njihova glupiranja.

Onda idi brani Bill Gatesa, Elona Muska, brani predsjednika Konzuma sto dize cijene. Reci to tako treba ti si predsjednik mi te volimo i slusamo. Sretan rodjendan predsjednice, digni pastetu na 8 maraka predsjecnice.

Budi podanik do kraja nemoj stajati na Mirvicu.
Vidi majstore, ne branim ja nikoga niti sam podanik bilo koga.
Ali, moras da svatis da to tako ne funkcionise kako ti mislis.

Ako neko digne pastetu na 8 KM i dalje se kupuje ko je kriv ???

Onaj sto je podigao cijenu ili onaj ko je placa i dalje !

Mora se priznati kako je dosao Mirvic da je dosta dobrog napravljeno, poceli se dovoditi ozbiljni igraci . Marketing na nivou i imas sve sto smo uvijek zeljeli i sto imaju veliki klubovi. E sad, rezultati su daleko ispod ocekivanog ( sa gledalista nas navijaca ) a sto se tice kluba i poslovanja ipak je druga prica.

I ja bi volio da smo Real preko noci, pogotovo sto mislimo da je to lako u ovoj banana drzavi, ali drug moj treba se boriti sa vetrenjacama.

I vjeruj da meni ni Zekic, ni Mirvic nisu preci od moga Sarajeva ali tako je kako je.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 16:32

Ako je Pušić novi trener :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 avg 2025, 16:32

Lucas je napisao/la:
06 avg 2025, 14:54
06 avg 2025, 14:52
Lucas je napisao/la:
06 avg 2025, 14:50
Čitam i ne vjerujem, evo nek mi neko posalje i jedan jedini dokaz, da je Ljajic nocna ptica, boemski tip, da zatvara klubove.Možda nekad davno, kad je otisao u Italiju, pa ga pare i splavovi ponijeli.Čovjek ima dvoje djece, a još izdržava i dvoje djece iz ranijeg braka sadašnje supruge, tako da nemojte bezveze lupati.
Jasta, klanja pet vakata i to u 4231 formaciji safa. Evo ti od prosle godine: https://nova.rs/sport/fudbal/adem-ljaji ... dal-napad/
Ma dobro sad, ne mora odmah značiti da ce ovdje praviti skandale i opijati se.Imamo obicaj da preuveličavamo stvari, treba da nas zanima njegov doprinos na terenu, a siguran sam da ce biti zadovoljavajuci.
Bipolarni, momak ti poslao dokaz i tvoj odgovor je "ne mora znaciti..." ?! Koja si ti promaha jbt
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 06 avg 2025, 16:34

Sad kad ni Ljajic neprodje ljekarski.
Kovacik prosao ljekarski u Ekstraklasi, u Slovackoj, u Serie A, ali eto kod nas nije.

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 06 avg 2025, 16:35

Pušić je dobar mada ne poznaje zapadnobalkanski fudbal, radije bih vidio Dudića ili Tomasa na klupi

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 16:37

koji qrcev Dudic imas priliku pokupiti trenera koji bez problema moze voditi ekipe iz liga petica
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.