pa vama ne treba trener, trošite živce. Neko ovo sve vodi iz sjene...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jer si JEDAN JEDINI...........
Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nasi su zvali Dudica, ali mu nije oprosten nacin odlaska iz Veleza, jer su se odmah pojedinci iz uprave pobunili, zato je odluceno da dodje drugi trener. Dudic je zavrsio s Velezom za jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
-
Direktorcic
- Kontakt:
Kad je mlinaric 250 hiljada eura,sto ne bi ljajic pola miliona euraPact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
-
PiazzaGrande
Sve ide svojim tijekom!
Proces croatizacije nogoloptanja u federaciji se nastavlja...
Sve ostalo su sitnice...
Proces croatizacije nogoloptanja u federaciji se nastavlja...
Sve ostalo su sitnice...
Volim te bola'!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ode Zoran dođe Adem..
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ljajić će biti ubjedljivo najbolji igrač Sarajeva. Sjajan transfer.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cestitke kone
Samo jos Mirzu Varesanovica za sefa i izborit cete evropu ko cetvrti
Samo jos Mirzu Varesanovica za sefa i izborit cete evropu ko cetvrti
-
MostarReds22
- Kontakt:
Ne rise ti majke ti lazni insajderu. Kakve si sve gluposti pisao za Hasica i Kevelja proslo ljeto sramota bi me se bila javiti na forumu. Dudića niko nije zvao, 2 opcije su bile i jedna od njih je Sablić. Sto bi ti rekao "toliko".AlemC85 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:34Nasi su zvali Dudica, ali mu nije oprosten nacin odlaska iz Veleza, jer su se odmah pojedinci iz uprave pobunili, zato je odluceno da dodje drugi trener. Dudic je zavrsio s Velezom za jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
Ma kakav Dudic, niko i ne pregovara sa njim…trener sa jakim CV dolazi
- svrakino1921
- Kontakt:

Adem Ljajić (32), nogometaš Novog Pazara, rano jutros je jako alkoholiziran napao recepcionera beogradskog hotela Holiday Inn. Uhvatio ga je za kragnu i prijetio mu da će ga pretući.
Žrtva napada svjedočila je policiji da je Ljajić vidno alkoholiziran ušao u hotel u pratnji još jedne osobe. Htjeli su ući u bar, ali im je recepcioner rekao da ne radi. Ljajić je zatim ušao iza pulta, uhvatio recepcionera za košulju, vrijeđao ga i prijetio mu. Čovjek u Ljajićevom društvu također je verbalno napadao recepcionera.
Napadnuti je zatim pozvao policiju. Prilikom obavljanja razgovora s Ademom Ljajićem, on je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, vrijeđao je policajce i prijetio im, zbog čega je odveden u policijsku stanicu. Za vrijeme dovođenja prijetio je patroli da ih je “vidio i da će ga zapamtiti”, a po dolasku u stanicu je rekao: “Sve ću vas pobiti kao paščad!”
Inače, Ljajić je s klubom smješten u spomenutom hotelu jer danas igra utakmicu Lige za opstanak protiv Železničara iz obližnjeg Pančeva (nije u početnih 11).
Ljajić se ljetos pred 32. rođendan vratio u rodni Novi Pazar kako bi igrao za istoimeni klub u Superligi Srbije, u koju se vratio nakon 13 i po godina. Novi Pazar slavio je novo veliko pojačanje, a Ljajićev dolazak izazvao je euforiju u gradu. Navijači su u deliriju zbog Ljajićevog dolaska priredili veliku bakljadu u centru grada i oduševljeno dočekali novog heroja.
Za Novi Pazar je ove sezone u 26 nastupa postigao osam, a namjestio pet golova.
Ako ga potpišu Pitari - kako ce bit veselo
Em dali pare velike - em lik nije dobar u glavi - em u Gradu Sarajevu mu nitko ne smije ništa
Auuuuuu
- Maroon1946
- Kontakt:
Koliko vam je krivo od 1 do 10 što se doveo najbolji igrač srbijanske lige i kapiten Dinama? Željo to nije mogao uraditi ni kad je dominirao (prije 15 godina) a kamoli danas. Bit će grčevita borba za Evropu i ove godine
Hoce sigurno, ali mislim da cete je ipak izboriti na kraju.
Znaci atmosfera i timski duh u svlacionici cao? 
Ja citam temu Sarajeva i ne vjerujem sta ljudi pisu
Covjek ulozi tolike pare u klub, dovede igrace velikog rejtinga za ovaj sljam od lige i sada se bune sto je prihvacena ostavka osrednjeg trenera koji je u dva meca primio 8 golova.
Ma dajte, ovo kao djeciji vrtic.
Dakle, nije otjeran nego je dao otkaz!
Covjek ulozi tolike pare u klub, dovede igrace velikog rejtinga za ovaj sljam od lige i sada se bune sto je prihvacena ostavka osrednjeg trenera koji je u dva meca primio 8 golova.
- Threeplanetrees
Bolje je imati častan klub u sredini tabele nego dolaziti na skuhani Radnik,Široki ili Borac. Ima navijača Sarajeva koji nisu papci i njuše smrad
Osrednji trenerNeutral je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:18Ja citam temu Sarajeva i ne vjerujem sta ljudi pisu![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jel istina da ce ljajic bit prijavljen na minimalac, ostatak ce mu mirvic u bitcoinima poslat, pitam za jarana pitara
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, boki86, bvsic, feniksptica, Fouzi1, Hajdeee, invincible1921, jurisicduska, ronaldo99, rossonero85 i 80 gostiju.