Bavarijo tuzna li si, sarumane malouman li si
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Suti, slozit ce ti twit od nekog fin. eksperta iz africkog plemena
Ovo je stvarno zanimljiv fenomen, i ja sam to primijetio po društvenim mrežama.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:16
Navijači Arsenala u Engleskoj (barem onaj majority) su uglavnom yes-manovi koji Artetu smatraju božanstvom i stvorili su kult oko njega
Ma Arsenal izgleda porazno ,rekao bih da izgledamo dosta losije nego prosle sezone a prosle sezone smo bili horor zivi
Libtardi su poremeceni. Ima ih i da su navijali protiv kluba dok je Partey bio tu.Arvid je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:51Ovo je stvarno zanimljiv fenomen, i ja sam to primijetio po društvenim mrežama.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:16
Navijači Arsenala u Engleskoj (barem onaj majority) su uglavnom yes-manovi koji Artetu smatraju božanstvom i stvorili su kult oko njega
Ovo je malo Catch 22. Arsenal i dolazi u ove prilike jer im devetka igra kao vezni igrač. Otprilike Saka dobija prostor jer se Havertz izvuče sa svoje pozicije bliže Saki i otvori prostor za centaršut. Često Saka ne bi imao ni prostor za centaršut da se Havertz nije izvukao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:08Wood je više limitiran od Sulejmana Krpića pa isporuči 20+ golova u sezoni. Pričamo o ekipi gdje je prvi napadač ustvari mršavi veznjak koji ne zna lopte i koji nema završnice od 65 miliona koji je bio preloš za tu poziciju 8-ice za koju je forsiran pa je forsiran na špicu. Čak je i Merino isporučio na špicu.
Nema dileme da će isporučiti 15+ golova ove sezone, osim ako taliban na klupi ne bude forsirao svog loverboya, uzgajača magaraca, i dalje na poziciji napadača. Ono, napokon imaš nekoga ko se zna postaviti i završiti milion centaršuteva koje isporuče Saka i sl., što je i bio najveći problem ekipe do sada.
Ne gledaju druže, nego samo amaterski kupe ovako ove glupe tvitove sa interneta.
Evo im Grealish dzabaVivaLaStella je napisao/la: ↑07 avg 2025, 12:25Maddison ACL
Out do 7 mjeseci, kakav problem za Tottenham
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.