Ali i da negdje naprave propust prilikom sticanja istog.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 23:03Kad bi @pitarsam i @svrakino stekli dijete zajedno, to bi otprilike ovako izgledaloSurreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:55Nego da vidimo ili da se podsjetimo trenutne situacije u najboljem,najpopularnijem i najbogatijem klubu sa ovih prostora,
F.K.Sarajevo!!
Ništa utopije,mitovi,mokri snovi,samo java i realnost.
Vlasnici -Malezijski $milijarder Mr. Vincent Tan i njegovi
Američki multimilioneri predvodjeni sa Gospodinom
Ismirom Mirvicem.
Generalni sponzor-Turkish Airlines svjetski gigant avio industrije.
Sportska oprema -Adidas(Manu,Bayern,Real i ostala raja)
Dugovi prema poreznoj upravi i uposlenicima -0(ništica)
Sportski Klub koji daleko najvise uplacuje doprinosa i poreza budjetu Opstine Centar,Kantonu Sarajevo i Federaciji.
Klub koji je u manje od mjesec dana doveo na Olimpijski
Stadion Asim Ferhatovic Hase oficijelnih 57 000(pedeset i sedam
Hiljada) navijača!!Vec rasprodane nove garniture
Bordo i Bijelih ADIDAS dresova.
Ima li ko jači?!
Niko nikad
Bas GOLEMO
Velik si Mangupe
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
50.000 vraE mjesecno? Pa vi ako ne budete prvi ove godine, ugasite klub slobodno. Tolike pare skrkaste u roster zadnjih godina sa ovim Ljajicem koji je presedan.. sramota ce biti ako ne uzmete ligu. Kup ne racunam, to po dogovoru ide
Hoce li se po peti put vratiti Ottmar Hitzfeld u Sarajevo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nevjerovatno kako svaki igrac iz regije kod njih izvuce najvecu platuInteresantno je da će Ljajić u Sarajevu zarađivati i čak četiri puta više nego u Novom Pazaru, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru primao 150.000 eura godišnje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Sirotinjo i bogu si teška19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:23Nevjerovatno kako svaki igrac iz regije kod njih izvuce najvecu platuInteresantno je da će Ljajić u Sarajevu zarađivati i čak četiri puta više nego u Novom Pazaru, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru primao 150.000 eura godišnje.![]()
Koševo Zapad
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
Jel realno ovo jbt?
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I tebe bi boljelo da komsija voza rolls-royce, a ti trotinet. OpravdanoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:46Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
- Threeplanetrees
Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
Ovaj sastav je jači od finog broja klubova, koji ce igrati grupnu fazu EL/KL
Samo što je komšija slijep, nema ni vozačku a kupuje Rollsa.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:51I tebe bi boljelo da komsija voza rolls-royce, a ti trotinet. OpravdanoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:46Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
- tutankamon1905
- Kontakt:
A sta tek reci na komentar da su 33 godine najbolje godine za nogometasaThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:02Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
Ovaj sastav je jači od finog broja klubova, koji ce igrati grupnu fazu EL/KL![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Znači definitivno su osvojili titulu već, samo čekaju novog trenera da to javno kaže....Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:02Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
Ovaj sastav je jači od finog broja klubova, koji ce igrati grupnu fazu EL/KL![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sve stoji, strasan igrac nema se sta ni dodat ni oduzetNeutral je napisao/la: ↑07 avg 2025, 03:23Ljaljic je dominirao u ligi koja je dosta jaca od ovog jada.invincible1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:53Nema sta , veliki tansfer ma sta ko pricao..dobro je i za ligu. Kamo srece da svake sezone dodje neko "veliko"
ime u ligu
Mislim da ce Ljaljic bit bar rang Saida kad je doso
Osim sjajnog suta, pregleda igre, pas igre, driblinga, njegov najjaci adut je borbenost, nesto sto mu je nedostajalo u karijeri, gine svaku utakmicu, nikad ne odustaje.
Moze dati jos 2 sjajne godine, gdje god igra, makar i ne dosao u Sarajevo. Prosle sezone je bila "milina" gledati sta je radio po livadama u Srbiji.
Opet smijesno hipoteticki da ga dovedu nakon ispadanja iz Evrope.
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mogu li se nositi sa Fiorentinom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:02Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Direktorcic
- Kontakt:
nije mi cilj da neku nervozu medju pristalice FK Sarajevo u osim,ali pouzdano znam da je Barbarez vidjen na Kosevu
Kakav ljajic i titule ljudi dragi, da je to bio dio puzzle koja nam fali uz svu regularnost lige pa haj ali nama skripi gdje stigne. Sa onakvom odbranom i jattom maltene samim u sredini dzaba nam gore i lamine yamal. A mirvic pickurina, otreso zekica pa da ispadne on dzaja, istreso pare i pare za covjeka od 33 godine. Kakav iskompleksirani seljacic jenki majko 
A ni ostale ekipe nisu babaroge...19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 10:05Mogu li se nositi sa Fiorentinom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 avg 2025, 09:02Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
![]()
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
A drugi Mirvic i nkz?
Sve što ću ti reći je da se nadaš da sve propadne i da se ne desi. U suprotnom...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Hordas1990
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 11:27Znas ti bolje od svih nas da neki ljudi u i oko vaseg kluba nikad nece dopustiti da udje investitor dok su zivi.
Znam, nažalost.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović