Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad Mirvic sve iznenadi i dovede Vedu Ibisevica za trenera. 
Barba halali sto smo sumnjali.
američka konekcija, nije nemoguće.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nisam rekao sa se covjek nece pitati nista, naravno da hoce. Moja je poenta bila da Zeljo postoji i bez njega, komsije mozda ne bi ni postojale da im nije bilo investitora.invincible1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 14:59To se nece nikad desit onda slobodno zaboraviManijakdokraja9 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 14:45Covjek i ako udje i klub to nece biti po principu "ja sam glavni, ja se pitam sve, o meni ovisite". Kao sto vidis Zeljo funkcionise i bez investitora, a i ima imovinu vrijednu desetine miliona KM, ne mozes dati jednom covjeku da radi s tim sta je njemu volja. Raspitaj se sta je bilo prije jedno 2 godine kada se Mirvic jedno 2 - 3 mjeseca nije javljao nikome na telefon i koliko su plate kasnile. FKS ovisi o Mirvicu, bila to dobra ili losa stvar, zavisi kako gledas na to. To je razlika.Herson je napisao/la: ↑07 avg 2025, 14:10
Neće to navijači Želje dozvoliti. Željo je radnički klub i ne može nikada postati "društvo jednog lica", nečija privatna prćija. Privatizacija je nužna samo malim klubovima. Ostat će dosljedni onome " nikom te ne damo".
Bar se ovako pričalo i pisalo godinama unazad, možda su se okolnosti promijenile.![]()
Po ovom sto si ti napiso mi me trazimo investitora nego trazimo budalu koja ce dat 10/20/30 miliona i nece se pitat..samo pazi da ga ne nadjemo
Lik koji da pare ne moze mjenjat boje, grba, prodat stadion i slicno..sve ostalo ce se apsolutno pitat 1/1...i to do te mjere da moze rec zaradili smo 40 miliona ja ove godine ih uzimam sebi mecu da ulazem u tim, ove godine stagniramo pa cemo vidjet iduce. To je tako svugdje u svijet i tako ce bit i kod nas jer je to cista logika...
Ne tvrdim da je jedan ili drugi model
bolji...samo svaki ima svoju cijenu. Bez investitora te nema na mapi u rezultatskom smislu
Mora se priznati da Mirvić lijepo hendla krizne situacije i damage control, o Zekiću više niko ne priča, bez obzira doveli ga ili ne, spin na Ljajića uspio, šteta uspješno amortizirana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zaboravio kacket.
Dokle smo sa infuzijama?
Pa radi to godinama, ali kad skontaju da se Vico nesto pita ubrzo ce biti mirvic out. Kako je horde pop.isao i kao otjerao ajlu, a za vecinu se pita.
Fk Željezničar.
- Combattente87
- Kontakt:
Zli jezici bi rekli sve unaprijed pripremljeno...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Propalo,vratio se u Pazar 
Kao da pricanje o njemu moze nesto promijeniti?
Napisali smo sta smo imali, gotovo je.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Safet Susic novi trener Sarajeva
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Oni malo stariji se sjecaju cuvene Dinastije iz 80-ih godina proslog vijeka. Nas fudbal je slika i prilika Dinastije. Ne zna se ko koga i ko s kim radi i ko protiv koga radi

Evo za 2 dana napokon vikend da vidimo nekog fudbala . Ovo sarajevo isto viza za buducnost oni o jednom danu naprave 40 epizoda prije nego sto nastupi drugi dan . Tako i ovi odlazi zekic , dolazi Ljaljic , nece zapravo ali hoce pa ovako pa onako , pa ko ce biti trener pa ko nece . Nikako da do vikenda dodjemo . I kad planira zrinjski igrati oni izgleda kako je krenulo do septembra nece odigrati kola u premijer ligi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
20:30 tik tak 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Prvak najljepše zemlje na svijetu, Bosne i Hercegovine, za satak igra super bitnu utakmicu, a ovdje se samo o velikom Sarajevu piše. 
Potpisa Ljaka za zelju
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Combattente87, Hajdeee, prisonbreak i 45 gostiju.