Jes, jes... Adem se inace dogovora preko noci
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Preko noci je dogovoren dolazak u Pazar, zasto ne bi iz Pazara u Sarajevo..Predstavise Ljajica s 33 godine koda Messi u prajmu licno dolaziHyperOS je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:03Jes, jes... Adem se inace dogovora preko noci![]()
Zli jezici bi rekli novi Tino Sven Susic, od 34 godine.
Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovede
uzivajte i tješite se.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
Fk Željezničar.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Ma brate Žižović je uspjesno vodio klub u grupama konferencije, toliko o presudnom znacaju trenera kad imas ekipu. Ja sam ubijedjen da ce njima ovaj dolazak donijeti puno vise od cistog rezultata i da ce Ademov dolazak sigurno privuci jos jedno ili dva preozbiljna imena do kraja prelaznog roka. S druge strane moze biti i flopcina teska, mada poslije onakve sezone u Srbiji cisto sumnjam.Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:18Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Nemamo mi problem sa tim ispadanjem bože moj, ubise vas ovi sto ste ih u prajmu 6 zabili jel ti sad jasno koliko ste loši?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mi znamo da smo losi. Problem je kad si los,a mislis da si bog i batina. Tad nastaju problemiRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Nemamo mi problem sa tim ispadanjem bože moj, ubise vas ovi sto ste ih u prajmu 6 zabili jel ti sad jasno koliko ste loši?
-
MostarReds22
- Kontakt:
Njegovi u 9 igraju tek.Rule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Ma sve to stoji, ali da je normalna drzava ne bi vidjele grupe nikada, meni Zizovic nikada nece biti top trener.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:20Ma brate Žižović je uspjesno vodio klub u grupama konferencije, toliko o presudnom znacaju trenera kad imas ekipu. Ja sam ubijedjen da ce njima ovaj dolazak donijeti puno vise od cistog rezultata i da ce Ademov dolazak sigurno privuci jos jedno ili dva preozbiljna imena do kraja prelaznog roka. S druge strane moze biti i flopcina teska, mada poslije onakve sezone u Srbiji cisto sumnjam.Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:18Ma Adem je igracina nema tu sta, ogromno ime i sigurno ce vise raje dolaziti zbog njega. Da je Zekic ostao odmah bi rekao da ce osvojiti, ali ipak u ovoj situaciji guravo.MostarReds22 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:14Najvece ime u historiji lige bez konkurencije. Dzeko s 39 godina seriu A igra, a neki ovdje predstavljaju da je Adem s 33 godine promasaj. Adem je igrao na istom nivou kao Dzeko, s tim sto zbog glave nije ostvario svoj puni potencijal. Strasan posao.
Fk Željezničar.
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 13:54Ljajic se vratio u Pazar
tražili od kantona da im dadnu ko k.k.bosni 1,2 miliona konv.maraka za vrhunski sport i dobili negativan odgovor i Adem okrenuo limuzinu prema nazad odakle je i krenuo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ljudi su uspjeli sa dosta dosta manjim ulaganjima u zadnjih par godina uradi ono cemu vi i dalje niste ni blizu, ne znam jel tebi jasno koliko ste losi?Rule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:16Dogodine nakon ispadanja u prvom pretkolu, muke bozje kako se rijesit 34- godisnjaka s ovolikom placomRule_hz je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:11Dzaba vama politickim prcijama i 28 titula da imate kad vi ne možete dovest ni pribliznog igraca sto mi možemo bez ikakve pompe, za ovu ligu je on licno i sa 33 u prajmu, ni jedan politicki klub nije u stanju niti ce ikad biti da ikog dovedeuzivajte i tješite se.
Tragikomicno je da bilo ko komentarise Zrinjski, kakav god da je, opet je primjer svim drugim klubovima.
- RollingPaper
- Kontakt:
Al kako se loze Mostarci na ove hrvatske trenere, to je cuod