Dobro sad Bosnu da prebace na sjever mi je nelogično. Prije Kiseljak ali sve je moguće u ovoj državi.ljevak je napisao/la: ↑30 maj 2025, 08:30Ko garantuje da ce igrat istu grupu. Mozda bude neki ugrozeni, majorizirani da ima zelju igrati PL.
Vidis sveucilisnih pusikuraca kako pricaju o rukometu, razvoju. takvih moze bit svake godine, recept isproban
Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Pa Kiseljak je htio ove sezone na sjeverBistrik je napisao/la: ↑30 maj 2025, 12:18Dobro sad Bosnu da prebace na sjever mi je nelogično. Prije Kiseljak ali sve je moguće u ovoj državi.

Znam za to. Zato i kažem ko zna kako će izgledati slijedeća sezona, kakve će ko imati finansije.
@Manolo šta je ovo RK Bosna se vraća, sta je sa ORK Bosna?
zna li iko šta je ovo ,koja se Bisna iz Sarajeva prijavila za federalnu ligu?Kazu da imaju RK i ORK , ova druga je Zuletova ko je pokrenuo RK i kako ?
Kiseljakotpao definitivno otpada ove godine
Šta je sa Briješčem
Kiseljakotpao definitivno otpada ove godine
Šta je sa Briješčem
Na fb stoji da je rk briješče dovelo trenera za prvi tim dakle trebali bi igrati prvu ligu federacije nakon godinu pauze.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Da se i ja malo opet priključim temi. Generalno zaboravim na neke ove teme dok jednom ne uletim jer ostanem malo duže čitati forum. Sjever ide Gradačac po titulu jel tako? Nisam upratio da im se ekipa previše izmjenjala, ili je to do mene? Jug, red je da Velež napokon zakorača u tu PL, dugo je čekaju.
@Bistrik, fantom3d mlađi rođak bi mi trebao braniti za njih, koliko mi je objasnio, većinom će to biti djeca od 16-17 godina sa možda par veterana.
@Bistrik, fantom3d mlađi rođak bi mi trebao braniti za njih, koliko mi je objasnio, većinom će to biti djeca od 16-17 godina sa možda par veterana.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- ASD
- Kontakt:
Pa otprilike imaš četiri ekipe u federalnim ligama koje bi mogle napasti: Gradačac, Velež, Iskra i Bosna. Ostali igraju uglavnom sa djecom ili sa par veterana.
Gradačac skoro pa sigurno ulazi jer su daleko najkvalitetniji. Velež je počeo pripreme, ostale dvije miruju.
Gradačac skoro pa sigurno ulazi jer su daleko najkvalitetniji. Velež je počeo pripreme, ostale dvije miruju.
Prvo da vidimo ko gdje igra. Od svih saveza izgleda Rukometni najgori. Još nema usvojeno ništa koliko ekipa se takmiči ko ispada, da li savez uopšte postoji, trebalo bi se znati valjda slijedeće sedmice. Kod dama još gore 6 ekipa će biti u PLBIH a u prvoj Federaciji 13 ako se šta neodgovore. Pa eto sada neznamo koliko ekipa i koje će igrati u ligi na jugu i sjeveru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.