harry_90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:50
Samo da ne bude novih povreda u ova dva meca..
PSG trazi 26 miliona funti za Donarumu,bolje da tu usmjerimo novac ,nego na Garnaca,ali prije ce sudnji dan nego sto ce Mareska Sanceza klupirat..
Za Simonsa se usutili,ne bi me cudilo da to propadne,ali ako ga i dalje imaju u planu,treba to rijesiti do nedelje makar,jer liga starta za 8 dana,da se makar malo navikne na novu ekipu.
Juče je rečeno za Simonsa da se čeka da prodamo još Nkunkua i Jacksona pa onda ćemo njega. Otišao je i sa ekipom u na pripreme sutra će beli igrati.
Donnarumma je ok golman ali isto tako ne vjerujem da je za Marescin sistem, igra nogom mu je slabija strana, a najveći problem čak i da se na to zažmiri jeste njegova plata. Jel vi mislite da bi rušili sistem plata zbog Donnarumme, pa i nisam baš siguran. Ako bude neka dobra opcija mislim da ćemo posegnuti za njom. Ne bih otpisao u zadnjoj sedmici ni Maignana, bar se nadam.
Polahko ljudi su cijelo ljeto u poslu, ne može sve odmah, i ja bih htio odmah dovesti sve igrače za novu sezonu odnosno da dovedu, ali ne ide, eto za Hata su tražili 60 dobili ga za 40ak. Zezaju nas i ovi za registraciju igrača u LŠ, zato žele prvo prodavati, to je juče izašlo čini mi se.