Ispravka, imam 2 macke.Beduin je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:58Pita se lik "sta ima veze sto je ranije pravio probleme drugim selektorima i bivao odstranjen iz reprezentacije" i to jos pravda posljednjim laziranjem povrede.
Zamisli koliko plitak ili bezobrazan moras biti da to ne povezes. Da ti iz kluba jave kako si zdrav, a ti lagao strucni stab BiH i trazio da odes/postedu pa kasnije druge krivis.
I momak ti gore objasnio ako te djevojka prevari jednom pa ti se vrati, pa drugi put te opet prevati i ti predje preko toga, onda se nemoj pitati zasto te je prevarila i treci put ili sumnjati hoce li te opet varati. Onda si jednostavno glup i naivan.
Ne mislim Haso na tebe, ti svakako imas samo macku.
Nisam ti ja kriv sto ne mozes da razikujes stvari.
Ne znam koliko jasnije od ovoga ti mogu nacrtati.Koliko gluposti na jednom mjestu. Sveti, ne mislim samo na tebe.
Reprezentacija ne pocinje sa Spahicem i Barbarezom i onda navede da je imao problem sa ranijim selektorima. To je tacno, ali kako to ima veze sa ovim sada slucajem? Je li se to nije odazivao nakon sto je vracen u reprezentaciju?
Po tog tvojoj nazovi logici ako ga je trebalo kaznjavati radi ranijih problema onda ga a.) nije trebalo vracati i b.) nije Barbarez uopste trebao pozivati.
Ovdje se pise iskljucivo o zadnjem slucaju, tj. nakon sto se vratio u reprezentaciju. Znaci opravdanje sto ga je Barbarez sjebao ja presici je to sto se ovaj ranije nije odazivao selektorima, pa kockar da ga nauci pameti? Je li to logika?
Da, momak se jeste oprostio radi uvreda. I radi toga sto je selektor jedno rekao njemu, a drugo medijima. Sto je opet dovelo do uvreda.
Jadne pokusaje humora ne bih vise komentarisao.
Koliko pileci mozak moras imati da to ne razumijes?
Kazu ja branim Anela, a oni se sjebase da odbrane kockara.
Jos jednom:
Da sumiramo cinjenice, da ne bude da je moje misljenje:
1. Imao je manju povredu, Barbarez je to potvrdio
2. Pustio ga je sa okupljanja, sam si rekao. Znaci nije jednostrano napustio kamp
3. Uputio javnost namjerno ili ne, ali jeste, na to da je Anel sam napustio pripreme i da blefira. Znaci da je kriv za sve poslije sto se desavalo.
4. Svi su i rekli da je povreda bila manja, zar to nije dovoljno vremena da se oporavi?
5. Posto znamo da je imao povredu zasto bi rizikovao u nebitnoj utakmici za nas?
6. Sa istog okupljanja je pusten i Kolasinac iz istog razloga. Takodjer nastupio u prvoj sledecoj utakmici za klub.
Ta logika sa djevojkom je takodjer priglupa, evo i zasto. Nisam ga ja vracao nakon sto je shebao par selektora, nego Savez. Zasto su to uopste radili nakon sto je izradio dobricinu Kodru?
Analogija koja bi bila preciznija jeste da neki proscjeni nesigurni momcic (kockar) ima sansu da izlazi sa curom sa historijom (izlazila sa tom momcima), i prvi put kada mu ova kaze da hoce u WC on ide i na sva usta prica kako ga je prevarila i hoce da ga ostavi.
Pokusacu sto jednostavnije da ti nacrtam. Sve ranije sto se desavalo je postalo irelevantno onog momenta kada je on bez sankcija vracen u reprezentaciju? Znaci sve su mu oprostili samo da igra protiv Ukrajine. I tu se stavlja tacka na sve od ranije. Staviti tacku na nesto znaci zavrsiti pricu o tome, nije vise bilo vazno.
Od tada pa na dalje je drugi mandat. Znaci nova prica. Novi timeline.
U tom novom mandatu licemjerni Barbarez je rekao jedno njemu, a drugo novinarima. Sto je cinjenica i razlog koji je naveden za povlacenje iz reprezentacije. Jer je to bio razlog za najmorbidnije uvrede koji je neki nas reprezentativac dobio, a da nije istetovirao ratnog zlocinca.
Vi pokusavate opravdati to sto ga je sjebao na pressu time sto je ovaj zeznuo ranije selektore? Kako to jedno sa drugim ima veze.
Kako je lazirao povredu ako je sam Barbarez potvrdio da je imao povredu. Je li onda i Barbarez laze?
Ne znam stvarno u čemu je problem sa shvatanjem jednostavnih stvari. Možda da si više ulagao u mozak nego u druge dijelove tijela, možda bi i mogao da skontaš. Ali nema veze, ponesi dvolisnicu i bojice pa ću ti to dočarati.
I naravno Whiskas, moramo mace paziti.