Znas vrlo dobro isto kao i ja da necete osvojiti titulu taman da imate najbolje igrace na svijetu...Real i Barca ne bi mogli uzeti titulu u kriminalnom leglu u kojem zare i pale likovi poput Vice i Beusa.jurisicduska je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:20Ma i bez tog. To je općepoznato. Skršio je u ekipu milione maraka trebali bi bez trenera osvojit.let3 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:12Otjerate Zekica nakon prvog kola, dovodite Husrefa po stoti put i pitas se zasto ne mozete meda.jurisicduska je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:05Sto mi ne možemo meda to je za dubljeg izučavanja.
Mi ćemo završiti 3-4 vi 4-3 ove dvije će 1-2 i to je to. Kup ce osvojit neko isto od ove 4. I to je tako.
Politika vam je za 10.
Pogledaj roster Sarajeva mogu se dvije ekipe napravit da budu konkurentne.
Imaš Ristovskog Bralica Gojkovica Turdu Paskaleva Beganovica Kupresaka Jovica Mujkica Jatu Mamasa Ljajića Elezija Đorđevica Krdzalica Renana Guliasvilija Kyeremeha Turkesa Mlinarica Butica , gledaj ba izbora.
Stvarno bruka i sramota. I mi ćemo i to razjebat rastjerat nešto će bit nekakav bojkot previranje tjeranje svađa, tuča na treningu, nešto hoce.
Tako da bi bezveze nabrajas te igrace. Mogao si staviti Mbappea, Yamala i Pedrija, a Guardiolu na klupu - to nista ne znaci.
I nemoj mi nista kontrirati i praviti se naivan, kad znas je ovo istina