Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Čekam još Olimpiju i Orlando, kakvi su mi izgledi da dobijem?
FEDERER= KLOC
Ja mislim 80 %Iker C je napisao/la:Čekam još Olimpiju i Orlando, kakvi su mi izgledi da dobijem?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
E ove Pous Tios ,**** je smotanu ,mater joj **** ,kako me obori glupača ,u prvom setu ima 4:0 i izgubi ga 7:5 u drugom bude pometena ,**** joj mater još jednom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala Gistu na 150KM 

I na 25 €Begonja je napisao/la:Hvala Gistu na 150KM

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sto sporo azuriraju rezultate ovi iz Wwin , u Prmier dvije tri minute poslje kraja...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Onaj koji je igrao na Davydenko Dolgopolov više od 9 gemova u prvom setu je pogodio
5-4 je trenutni rezultat.
5-4 je trenutni rezultat.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
MOZE LI Mi NEKO DATI LINK ZA TEKMU ZADAR-SPLIT kosarka....
Zadnja izmjena: bayernn, dana/u 19 apr 2011, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
E legendo, legendo.Begonja je napisao/la:Manje od 9.5 gemovalegenda reala je napisao/la:Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .
Prosla i Safina.Nema na chemu...I dr putSunfrenzy je napisao/la:ja sam taj uplatio samo sto mi je Jankovic: Kvitova odgodjen tako da je kvota 1...al opet fine parekelner je napisao/la:Stosur,Pavluchenkova i Dodig su prosli,ostaju ti jos ziceri poput Safine i Jankovic;)))haris10 je napisao/la:ajmo ljud stavljajte nesto za popravni,chardy me sjebo na ovom prvom
Nadam se da si uplatiohvala jos jednom
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Za danas i sutra:
Newcastle-Manchester 2 @1,85
Milan(D.G) dg1 @1,1
Barca-Real(D.P) @2
Chelsea-Birmingham 1 @1,2
Zurich-Young Boys ps1 @1,5
Basel(G.G) @1,1
Kvota:8,06...Uplata:5 Mogući dobitak:40,3
Newcastle-Manchester 2 @1,85
Milan(D.G) dg1 @1,1
Barca-Real(D.P) @2
Chelsea-Birmingham 1 @1,2
Zurich-Young Boys ps1 @1,5
Basel(G.G) @1,1
Kvota:8,06...Uplata:5 Mogući dobitak:40,3

FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
kelneru nemoj da te ne bude sutra ,sa tiketima ,jesi čuo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
poz vam otvorio sam racun na wwin i danas vidim neki bonus dobio koliko je minamalna uplata za aktivaciju racuna jel neko zna 

bosnier: 22,28 EUR + 9,00 BONUS
Da hocu sutra stici tenis da odigram
Da hocu sutra stici tenis da odigram

-
- Kontakt:
Kvota_1.10 je napisao/la:Danas (19.04.11) ulazem svoj pocetni ulog od 1000 unita na ovo:
Dundee Utd - Gl angers
Gl Rangers daje gol
Kvota 1.10
Ulog 1000
Zasto?
Gl Rangers je kao sto znamo u mrstvoj trci za titulu sa Celticom. Iako mislim da ce ipak Celtic slaviti na kraju u toj borbi, mislim da ce danas Rangersi dobiti, no ja igram da ce dati gol. Imaju par pobjeda u nizu i idu na Dundee Utd kome prema pisanju BBC-a fali par igraca, prvenstveno iz odbrane. Gl Rangers ima dobar napad, no njihove golove u zadnje vrijeme daju branici. Tako je i Sasa Papac nedavno dao gol. Napad je zakazao u zandjih par utakmica, no mislim da ce danas procepiti. Miller je najbolji strijelac lige no u zadnje vrijeme da nema na listi strijelaca. Mozda i on danas proradi. Uglavnom Gl Rangersi danas daju gol cak i ako se desi cudo pa da izgube.
Sretno !!! Jer treba ovdje i srece, no sreca prati hrabre !!!!
Ja dobar stojanku danas....Rangers dao gol u 21. minuti iz penala. Miller dao go. Ovako se igra. Meni dosta za danas. Idem gledati ponudu za sutra. Penal nigdje veze ali eto hvala im.
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kako uzimaju na ovom pokeru i ruletu kad igraš sa svojim parama nije normalno ,još su mi negdje ukrali 5 maraka majku im sa računa ,lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

zali se vodovodu gorazdelegenda reala je napisao/la:Joj kako uzimaju na ovom pokeru i ruletu kad igraš sa svojim parama nije normalno ,još su mi negdje ukrali 5 maraka majku im sa računa ,lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

- legenda reala
- Kontakt:
ma navučeš se i ,sve odeBosnier je napisao/la:Netreba igrati te igre, znate i sami da je sve namjesteno...Interista je napisao/la:zali se vodovodu gorazdelegenda reala je napisao/la:Joj kako uzimaju na ovom pokeru i ruletu kad igraš sa svojim parama nije normalno ,još su mi negdje ukrali 5 maraka majku im sa računa ,lopoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Sta mislite za ovo za sutra?
Fenerbahce-Galatasaray 1,30 1
Banvit-Trabzon 1,15 1
Flamengo-Horizonte 1,20 1
Santos-Dep.Tachira 1,15 1
AC Milan-Palermo 1,17 kp1
Kilmarnock-Celtic 1,35 2
Xamax-Basel 1,20 kp2
Angers-PSG 1,28 kp2
Kvota:5,01
Ulog:10
Dobitak:50,10
Fenerbahce-Galatasaray 1,30 1
Banvit-Trabzon 1,15 1
Flamengo-Horizonte 1,20 1
Santos-Dep.Tachira 1,15 1
AC Milan-Palermo 1,17 kp1
Kilmarnock-Celtic 1,35 2
Xamax-Basel 1,20 kp2
Angers-PSG 1,28 kp2
Kvota:5,01
Ulog:10
Dobitak:50,10
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjj da oce doc Gist u manchester da im pomogne hehe,ma djaba se sikiro na partizanu akd ce mancho zenzut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.