[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To šošonuEmir_ZENICA je napisao/la:
@ mandrax
Sto je najgore niko mi ne vjeruje da je meni bilo nezgodno![]()
A kod mene kisa jaro,nikad suncaa na bankomat nisam otisao ne pamtim
Valjda blokirali karticu,al meni nezgodno sto je blokirana
Evo ga klikneš F5 i tamo gdje ti je instaliran pa ono cstrike i dolje u tom folderu imaš slike.....*p!p!t@* je napisao/la:I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Šta sam rek'o ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ga klikneš F5 i tamo gdje ti je instaliran pa ono cstrike i dolje u tom folderu imaš slike.....*p!p!t@* je napisao/la:I meni isti problem,a neam pojma sto :SUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj hoću nešto Screenshotat u CS - u ja u Paint ono crn ekran.....
Ma gdje je dobro bamandraX je napisao/la:
To šošonu![]()
Dobro je, dobro je ...Nekad dobro dođe i kakvo "nevrijeme" ... kontas
Nek' je sa srećom.robovi88 je napisao/la:Meni sutra rođendan![]()
21. Ljeto
kojiUnica_Liverpool_ je napisao/la:meni je u subotu akobogda
mo's lijevom ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:meni je u subotu akobogda
TlinestiFrutek je napisao/la:kojiUnica_Liverpool_ je napisao/la:meni je u subotu akobogda
moj podoji............Frutek je napisao/la:kojiUnica_Liverpool_ je napisao/la:meni je u subotu akobogda
De bolan jel ti to nezgodno reci da nemas za fuka,vratit cu ja ono u potpis samo da sredim da me odbanujuEmir_ZENICA je napisao/la:gdje nije ba,ocul jos pedofil ispastmandraX je napisao/la:
A jel ti možda bilo nezgodno?![]()
![]()
![]()
Kakvo je vrijeme kod tebe,sunce ti ****![]()
Imareds je napisao/la:Ima'l živih ?
Ode Hairlija za 1 Maj se zapit pa ga savjetujemoreds je napisao/la:Pa šta radite ?Frutek je napisao/la:Imareds je napisao/la:Ima'l živih ?