RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma svidio mi se ovaj forum .. pa odlucio da i ja napravim svoj profilNeToBoLa je napisao/la:Nisi se ti džaba pronašao u ovome, ali eto uživaj dok možeš.
ali realno ako si posmatrao zadnje utakmice vidio si da red army odrzava stara raja , dok ova mladja digla ruke
ali nema veze..vratit' ce se oni kad tad
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ali opet, Red Army kakav god da je opet Ultrasi nisu baš mirni. Nije to kao nekada, ono da se ne smiju čuti, ali i ovo je zadovoljavajuće. Ne sekiram se za to nimalo, stasat' će mala raja pa će opet preuzeti primat u gradu u svakom segmentu.Maestro^^ je napisao/la:ma svidio mi se ovaj forum .. pa odlucio da i ja napravim svoj profilNeToBoLa je napisao/la:Nisi se ti džaba pronašao u ovome, ali eto uživaj dok možeš.![]()
ali realno ako si posmatrao zadnje utakmice vidio si da red army odrzava stara raja , dok ova mladja digla ruke
ali nema veze..vratit' ce se oni kad tad
Who dares, wins !
Ma ne sekiram se za rođene, ima nas svugdje, ej kad sam prije dvije godine čuo javljanje čovjeka iz sandžaka i kaže ovdje ima dosta veležovaca, bilo ih je i bit će ih abd i ubuduće, stvarno sam se naježio,, ma super, velež nikad umrijeti neće..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ljudi slazemo se to za disciplinu, a tu je naravno trener da vodi brigu o tome, sto dosada nije bio slucaj kod nas. Pa i kod Vahe u Dinamu ima pun k.. nediscipline kod dosta igraca, al on to znalacki rijesi.
Imali smo mi i dosta domacih igraca koji bi se svaki dan opijali, nije to samo Knele, nego je on sa strane pa se odmah udara po njemu. Recimo E.COLIC prvi pravi primjer, al ne i jedan jedini, ali eto vise manje se sve ostalo slazemo.
Ja kao i svi mi zelim samo jak Velez, ali Velez bez cilja to ne moze biti.
Imali smo mi i dosta domacih igraca koji bi se svaki dan opijali, nije to samo Knele, nego je on sa strane pa se odmah udara po njemu. Recimo E.COLIC prvi pravi primjer, al ne i jedan jedini, ali eto vise manje se sve ostalo slazemo.
Ja kao i svi mi zelim samo jak Velez, ali Velez bez cilja to ne moze biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Lićno mislim da svi oni koji nemaju profesionalno ponašanje tj pristup ka profesiji kojom se bave ne trebaju ni da se bave istom. A još manje su potrebni klubu kakav je Velež. Mi bukvalno živimo na ivici ponora dugi niz godina i takvi neprofesionalci nam nisu potrebni. Ma koliko god bili dobri igraći(mali milan, ćola itd) klub treba da je na prvom mjestu.(posebno nama navijaćima) Da mi je rođeni brat a nije u stanju ispoštovati ovo glavno i osnovno pravilo- daleko mu kuća bila!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Pozdrav rođenim. Želim malo komentarisati na temu veleža. Evo čitam mnogi govore, šta i kako dalje nakon ove sezone. Moje mišljenje je, iako nije i ne mora biti relevantno, a to je, pošto je ostalo još 8 kola do kraja tekuće sezone, Milomir Odović i njegov stručni štab, bi trebali što više davati šansu našoj veležovoj djeci. Ovo je moje mišljenje, zašto forsiram ovo, ali ne samo ja, već i drugi? Zato što se velež ne može dovijeka oslanjati na velagića i zaimovića, vrijeme je da se traže njihovi nasljednici, jer budimo realni ako ne budemo gurali veležovu djecu, ne gine nam ponovo borba za opstanak. Zato je prilika ovom stručnom štabu da što više šanse daju durakoviću, demiću, zolju, zvoniću, ćemaloviću i dr. jer mi to htjeli ili ne oni će naredne sezone biti nosioci veležove igre. Tako je velež uvijek radio, i tako će morati ako ne želi dosadnu borbu za opstanak, a to znači graditi tim na "duge staze". Također i omladinski školu transformisati, i ako ima potencijala, a siguran sam da ima, neke najtalentovanije juniore i kadete polako gurati u prvi tim. Ako barsa svoju djecu gura, zašto bi smo mi bili poseban slučaj. To me iritira. Stadion, posebna priča, ako želimo i dalje igrati ovu našu ligu, morat ćemo poboljšati uslove, jer nakon suspenzije, FIFA i UEFA, će sigurno pooštriti licence za nastupe kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni.
A ovom pesimisti koji kaže da je velež za drugu ligu i da to nije isti, pa bolan ni jedan klub nije isti, kao nekad, zato, nepričaj gluposti...
A ovom pesimisti koji kaže da je velež za drugu ligu i da to nije isti, pa bolan ni jedan klub nije isti, kao nekad, zato, nepričaj gluposti...
- Titova-Juga
- Kontakt:
brato brato je napisao/la:sto mi admin brise postove ?
Sta si napisao zadnje ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
bice sigurno vise
dosta raje studira u sarajevu tako da ce njih siguran sam biti toliko plus nas iz mostara oko2-3 stoje
ocekujem najmanje oko 500 rodjenih na grbavici
jos je nocna utakmica mislim da ce biti pravi spektakl.
jos samo da ih dobijemo
dosta raje studira u sarajevu tako da ce njih siguran sam biti toliko plus nas iz mostara oko2-3 stoje
jos samo da ih dobijemo
VELEZDOGROBA je napisao/la:bice sigurno vise
jos samo da ih dobijemo
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas.
a ne moram reci da je, barem meni, velez uvijek bio drugi klub iza zelje... sto vucem od nane, koja je mostarka
a ne moram reci da je, barem meni, velez uvijek bio drugi klub iza zelje... sto vucem od nane, koja je mostarka
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
ma reko sam ja odma - nije ovaj mali los... nije... 
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
pozdrav svim navijacima zelje koji su ovdje na temi naseg veleza.
dobro znamo da su velez i zeljo prijateljski klubovi,bas kao mi i vi manijaci.
sjetite se samo gorsovanja pod bijelim brijegom odmah poslije rata ko je s vama isao uvijek-naravno MI.
sad su se malo stvarii zaostrile radi ovih internet huligana ali svi iskreni i razumni navijaci bili oni crveni ili plavi imaju normalno i prijateljski misljenje jedni prema drugim.
zato se nadam da ce i ovaj derby proci bez ikakvih problema pa neka bolji pobjedi!!!!!
nadam se pravoj sportskoj atmosferi i pokazimo cjeloj drzavi kako rođeni i manijaci prave atmosferu kako samo oni napravit znaju.
mi dolazimo na derby
steta sto tekme nema na tv-u
derby
borac buducnost
smjesno ustvari zalosno al jbg to je nasa premier liga
dobro znamo da su velez i zeljo prijateljski klubovi,bas kao mi i vi manijaci.
sjetite se samo gorsovanja pod bijelim brijegom odmah poslije rata ko je s vama isao uvijek-naravno MI.
sad su se malo stvarii zaostrile radi ovih internet huligana ali svi iskreni i razumni navijaci bili oni crveni ili plavi imaju normalno i prijateljski misljenje jedni prema drugim.
zato se nadam da ce i ovaj derby proci bez ikakvih problema pa neka bolji pobjedi!!!!!
nadam se pravoj sportskoj atmosferi i pokazimo cjeloj drzavi kako rođeni i manijaci prave atmosferu kako samo oni napravit znaju.
mi dolazimo na derby
steta sto tekme nema na tv-u
derby
borac buducnost
smjesno ustvari zalosno al jbg to je nasa premier liga
Pa možeš li objaviti sve rezulate između veleža i želje u nekadašnjoj prvoj saveznoj ligi, bio bi ti zahvalan. Pozdrav manijacima...tm84 je napisao/la:steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas.![]()
MOZAK je napisao/la:Meni fale ona gostovanja..onaj tim iz druge lige..Titova-Juga je napisao/la:Ja iskreno ne vidim neku veliku perspektivu u danasnjem kadru Veleza, mozda samo njih par sto zaista zasluzuju nositi dres, ostali tu i tamo.
Velagicu se napokon zahvaliti za sve, ali daj priliku vise i mladjima.
Tesko da cemo ikada imati ekipu kao onu s Kneletom, Dzafom, Osmanagicem, Majkicem...
Tu se trebala graditi buducnost pa smo i to prokockali.
Dojadilo je ovo vise, totalno ne planski se ulazi u svaku sezonu, raja se zasitila.
Nije problem boriti se za opstanak pa i tada bodriti svoj klub, ispadali smo u nizi rang pa smo bili jaci u navijanju nego ikada, problem je sto se jednostavno nema plana za buducnost.
Meni je prvom dopizdilo!
Tad nas je islo ne manje od 300 ljudi, a znalo nas je bit i po 3 000. Tad smo imali mrkvu, vladavica, dzafu, mendietu...
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica
Samo naprjed Rođeni nadam se bod-u(ovima)
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica
Sretno Abidal :´(
Ma kakvi, ni rođeni ni manijaci nisu poznati po huliganstvu, jer više od svega vole svoje klubove, u subotu spektakl, dva velika i prijateljska kluba.....................LOPATA je napisao/la:Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica![]()
Pocelo je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.