AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Daj im Thiawa i 30M za Tonalia, pa da poravnamo racune 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Izgleda da je gotovo 36 + 4 mil kroz bonuse, notingham navodno spreman ponuditi 25mil funti za Musaha, e ako to bude onda je Tare uspio nemoguce 

E vala ako uspiju zavrsiri posao za Thiawa i uzeti 40M sa bonusima onda svaka cast. Pominje se Comuzzo kao zamjena pa vidit cemo.
Sad nek Tare uzme jedno 35 za Musaha pa da show pocne
Sad nek Tare uzme jedno 35 za Musaha pa da show pocne
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa ako će nekad igrati sa 3 nazad a vjerujem da hoće nama trebaju 2 stopera ako prodaju Malika. Nek dovedu i Leonija i Comuza, svakako eto para i od Muse 

Il Club più titolato al mondo!
Treba i napad pojacat, necemo se samo braniti 
Mada mi se svidja ideja da dodju oba, mozda i buduci stoperski par Ita repke, ko ce ga znat
Mada mi se svidja ideja da dodju oba, mozda i buduci stoperski par Ita repke, ko ce ga znat
-
- Kontakt:
Vidim da se rasprodaja nastavlja.
Pa dovedu Hojlunda na posudbu i ostave Okafora dovoljno za ovu sezonu
Opet vam Okafor zamazao oci sa par nebitni golova. Taj je trebao vec daleko od Milana biti, nema od njeg hajra
Pa Okafor kao rezervno krilo i treća opcija u napadu je skroz ok, ako već ne dođe neka zadovoljavajuća ponuda koju ćeš teško odbiti. Dobar je igrač, samo je kuburio sa povredom i lošom formom.
Sa 25 na 40 miliona u roku od par sedmica, alal ti vjera.
Doduše ovaj Comuzzo mi se ne bi činio kao dobra zamjena, kad god sam ga gledao, ispadao je kao teža kiksara. Ok, mlad je al' yebo to.
I Leoni spada u istu kategoriju, ali mi se čini dosta fizički nadmoćniji i sa većim plafonom nego ovaj.
Sa 25 na 40 miliona u roku od par sedmica, alal ti vjera.

Doduše ovaj Comuzzo mi se ne bi činio kao dobra zamjena, kad god sam ga gledao, ispadao je kao teža kiksara. Ok, mlad je al' yebo to.
I Leoni spada u istu kategoriju, ali mi se čini dosta fizički nadmoćniji i sa većim plafonom nego ovaj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo izgleda da je gotovo za Thiawa, eto nam 40 mil, ma da od toga 4 ide S04, imaju 10% od transfera, znaci nama 36 mil sa bonusima, kako je igrao zadnje dvije godine ovo je fantastican posao uprave.
Jos ako se i Musaha rijesimo i uzmeno 30 mil onda Tareu treba spomenik dignuti.
Jos Okafora i rijesi se citavog hamelja za jedan transfer rok, ma da ostaju jos Adli i Baneser al i oni ce otici do kraja augusta sigurno
Ne vjerujem da ce za leonia dati nasi vise od 25 mil
Jos ako se i Musaha rijesimo i uzmeno 30 mil onda Tareu treba spomenik dignuti.
Jos Okafora i rijesi se citavog hamelja za jedan transfer rok, ma da ostaju jos Adli i Baneser al i oni ce otici do kraja augusta sigurno
Ne vjerujem da ce za leonia dati nasi vise od 25 mil
Evo rope je napisao suštinu u vezi Okafora. Kao treća opcija ok, bolje vec ga nekom slati na posudbu. Igraš samo ligu i kup a ako dovedu Hojlunda sasvim dovoljno. Radija bi ja da su njega prodali a ostavili Camardu, al ko mene pita. Bolje pare od Malika i Muse potrošiti na 2 dobra stopera već na 1 stopera i trećeg napadača. Samo da ne bude 1 stopera, a ostatak u kasu 

Mislim da ce Max cesto i Rafu gurati u sam napad, tako da nam Noah kao bilo koja opcija ne treba
moze jedino kod Adila na rostilj 
- Beduin
- Kontakt:
Nevjerovatno zvuci prodaja Thiawa za skoro 40mil. Vec se moze reci da je Tare pun pogodak kad vidis koga smo doveli, a koga se rijesili. Vrhunski posao. Jos da se rijese Adlija i Benacera i na konju smo.
Raduje me i povratak italijana u klub, ono sto je godinama falilo. Sad ocekujem natezanje oko Leonija do kraja prelaznog, poznavajuci nas.
Sto Muxa kaze, radije sad dovedi obojicu pomenutih stopera i rahat bi trebao biti u buducnosti, nego kamarati jeftine opcije u napadu.
Raduje me i povratak italijana u klub, ono sto je godinama falilo. Sad ocekujem natezanje oko Leonija do kraja prelaznog, poznavajuci nas.
Sto Muxa kaze, radije sad dovedi obojicu pomenutih stopera i rahat bi trebao biti u buducnosti, nego kamarati jeftine opcije u napadu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Imaju li koje dobre stranice za utakmice, da se pogleda Milan danas u 16h?
Mada, kad vidim sastav ni ne gleda mi se utakmica
al eto Jasharia i Eatupinana da vidimo na djelu makar
Mada, kad vidim sastav ni ne gleda mi se utakmica
075 ❤
075 ❤
Premier sport 1 (UK) prenosi. Tamam da vidimo i Jasara na djelu.
Bravo Santi, da se krene sa golovima na vrijeme 
- Beduin
- Kontakt:
Okafor najagilniji i bas motivisan, ovakav bi mogao dosta pomoci ekipi ako ostane zdrav. Na kraju odlicna predasistencija fintom i gol Gimeneza. Fina akcija je bila
Musah bespotreban desno kao wing back.
Musah bespotreban desno kao wing back.
075 ❤
075 ❤
Ovaj Alegri izgleda ce bas igrati 3-5-2. Vidjcemo sutra protiv Chelsea ako i sutra bude 3-5-2 onda ce Rafa definitivno dobiti novu ulogu na terenu, a to je napadac
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je meni vise izgledalo kao 343, jer su Chuck i Okafor igrali po krilima, a Sala i Jashari u sredini uz 2 wing beka. Tako mi se ucinilo u fazi odbrane, a u fazi napada je Jashari isao kroz sredinu naprijed.
Naravno, ovo moze jer je protivnik slabiji. Ali i meni smrdi na igru sa 3 stopera, odmah me jeza fata. A stopera ni od korova nemamo pa mi nemq logike sve to.
Naravno, ovo moze jer je protivnik slabiji. Ali i meni smrdi na igru sa 3 stopera, odmah me jeza fata. A stopera ni od korova nemamo pa mi nemq logike sve to.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 09 avg 2025, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.