FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel mozda ko igro 4+
Sezona nije ni počela kako treba, a mi vec od titule daleko. Žalosti moja igraca i igre.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Moram biti iskren, iako nisam za Husrefa, mislim da ipak im treba jedan Husref. Treba im neko neprekidno psovat na uho da se uozbilje.
1946
Slazem se vidio da je zasrao i pobjegao kao zadnja hinja.Herson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:04Godinu dana je proveo tu, imao je podršku kao malo ko i na kraju ode bez pozdrava kao zadnji đukac. Mogao je bar navijačima poslati poruku zahvalnosti i oprositi se na ljudski način. Veliko razočarenje. Nadam se da su mu vrata kluba zatvorena za sva vremena.
You are someone else I am still right here
Ma Kim Jong Una, kad Jović krene svoje vratolomije izvodit, da ga na vrh neke planine pošalje i ostavi gore.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:13Moram biti iskren, iako nisam za Husrefa, mislim da ipak im treba jedan Husref. Treba im neko neprekidno psovat na uho da se uozbilje.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ja ne znam kako je ovaj beganovic osnovnu zavrsio
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- f0rest1946
- Kontakt:
Zekic pickurina ispao kako je ekipu spremio i kakvu je ostavio
Takodjer ko je dovodio stopere svu familiju mu yebem
Takodjer ko je dovodio stopere svu familiju mu yebem
-
- Kontakt:
Kakvi ****. Trka 0, zelja 0, nema nama spasa
Hahaha sta ste ocekivali iskreno, da smjene trenera pa da sljedecu tekmu natrpamo protivnika, mozda da su bojkotovali ali nisu. Za ovo sto mi imamo treba vremena i znanja a nazalost mi nemamo ni jedno ni drugo
-
- Kontakt:
Amidža se zahvaljuje na ponudi ali kaže da ne bigh0stHZ je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:15Ma Kim Jong Una, kad Jović krene svoje vratolomije izvodit, da ga na vrh neke planine pošalje i ostavi gore.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:13Moram biti iskren, iako nisam za Husrefa, mislim da ipak im treba jedan Husref. Treba im neko neprekidno psovat na uho da se uozbilje.

Zahtjevan provjeru diplome iz osnovne skole u Tuzli gdje je nas dumfries isao
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Pa gdje su ti mega igraci? Guli, kyeremeh, ristovski... nakon one utakmice na kosevu protiv rumuna i onda ovo. Ne igra im se ni sekunde
- relativizam
- Kontakt:
Treba povećati cijene karti
Malo je 20 km da 90 minuta gledaš 11 poluretardiranih panjeva
Malo je 20 km da 90 minuta gledaš 11 poluretardiranih panjeva
A jos uz sve ovo sto gledam moram slusati ovog papka, gadljiv lik koji cijelu utakmicu na slogove izgovara...fuj! Sve fuj
Max Allegri
Ma treba igrace malo obici na treningu....
- SilaMoc1946
Neka vide kako se čuva rezultat
Prvo poluvrijeme katastrofa. Hajde pomogao je tu i sudija za penal, ali i bez toga smo igrali katastrofalno protiv dosta lose ekipe.
Husref i samo Husref, da im sve po spisku, razdrmao bi on njih.. uz 3-4 otkaza igracima koji nisu za Sarajevo.
Husref i samo Husref, da im sve po spisku, razdrmao bi on njih.. uz 3-4 otkaza igracima koji nisu za Sarajevo.
bht1, ružna slika, bh telecom sponzor, komentatori Šuko, Kristic i Spaho su ipak space shuttle za arenu, my tv, hd prenos i ojebine od ovih komentatora, koliko gadljivo, kako usran ugodjaj.
Are you not entertained ?!
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, JavierBosnia, Riziko, SHZ82 i 39 gostiju.