Ide maketa koja ne znam ni ja.
#Newer(a)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ide maketa koja ne znam ni ja.
Onda treba i Hosica nogirati iz kluba pod hitno. Cuj vodi trening i ekipu a osjećao se kao da ne postoji. Pa kakav je to trener i sportski radnik. Fuj ko sve radi u klubu.SineTalexy je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:13100% provjerena informacija, riječi Dženana Hošića: "jučer kad sam držao trening niko nikoga ne **** ni 2%, ispalo je neko rasulo na relaciji Zekić-Guli poslije Radnika i od tog sukoba je nastao haos u svlačionici. Osjećao sam se kao da ne postojim na treningu, samo sam formalno bio tu kao figura" Ja sam iskreno od crajove do danas dobio 3 vezana srcana nemam volje da izađem iz kuće, pitam se samo ima li neko ko je u stanju objasniti igračima da nas ima kojima Sarajevo znači više od života. Da ima nekih igrača koji ne mogu više jasno mi je ali da ih boli **** ja ne razumijem.
Nemoj se iznenaditi ako ostanemo bez Europe ove sezone. Sačekajmo emotivan video preCjednika. I Husrefa, naravno!
Ko nas kleo nije dangubio.Lucas je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:35Ako na polusezoni budemo u velikom zaostatku za prvim mjestom, naci neki model da se raskine ugovor sa Ljajicem, bez da klub bude drastično finsnsijski ostecen. Ne vidim svrhu, da imas toliko placenog igraca u ekipi, a da se boris za Konferencijsku ligu, gdje mozemo dogurati maksimalno do drugog pretkola.
Nemas Krdzalica za šta kriviti, momak sklonjen proteklih mjeseci nije uvezao nikakav kontinuitet i minutažu, iako je bilo prostora da igra, umjesto Zekicevih eksperimenata. Danas ubacen u vatru na + 40, da nas čupa. Momak je kvalitetan igrac, dohavizat ce jedino, ako bude igrao u kontinuitetu.Bosanac1991 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:33Samo da pozdravim one botove koji uzimaju siću da hvale Krdzalica i Djordjevica i da ih pitam jesul odusevljeni danasnjom predstavom il je bilo zanimljivije gledat u magsitralu u Doboju?
Potpisujem!Pantelija je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:45Kada sam govorio da je jovic prosjek, kada sam govorio da od tri igraca iz srbije ne moze se jedan sastaviti kako treba (rockov tribine, jovic nedaj boze nikome, đorđevic kod doktora), sprdalu me ovdje... Nastavite.
Isto tvrdim i za ovog turdova kao i za paskaleva, spoji ih nemas stopera.
Nikad nauciti da je bolje imati jednog jakog i jednog iz akademije nego dva prosjecna. Na kraju nemas nista.
O igri, ponasanju, i svemu na terenu, rezultati sve govore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.