Pogledaj 86.minut. Start Muftića nad Keranovićem. Pokupio ga,bez da je pipnuo loptu. Čist penal.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Identicnu stvar vam je svirao penal protiv Kopera
Kome sad vjerovati uefa sudiji ili ovima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zna li se zašto je poništen penal? 
Udarac nogom u rame, sa leđa, se inače ne svira?
Udarac nogom u rame, sa leđa, se inače ne svira?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Viva la Chelik
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Odakle iskoči ovaj bhf14 i kako ga nismo prije ubilježili u tefter potpuno potkapacitiranih korisnika?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Izgleda ne igra samo Mirvić kladionicu. 
Počelo je... Ukrali im sudijsku nadoknadu! 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da je kontra Sarajeva, bio bi sviran sigurno. Smiješni penali se sviraju kontra Sarajeva , juče prvi gol Sloge igrač igrao rukom u začetku akcije. Iako nismo u nekoj formi, to se ne smije dešavati.
- robertkosar
- Kontakt:
Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenu
Yebo ti pas mater uzpeovsku
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- LavoviGabela
- Kontakt:
Tko je ljutio kerčića malog?robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Yebo ti pas mater uzpeovsku![]()
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Ovo je na nivoi krezavog neandertalca iz najzaostalije prapizdine.
@Admin je li zelite da vam ovako izgleda sportski forum?
Ja mislim da žele, čak je izgledno da je poželjno s obzirom da se tolerišu i ovaj i tokmak iz Gabele i Tobe i izvjesni boatenk.Evander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:11Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- robertkosar
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:21Ja mislim da žele, čak je izgledno da je poželjno s obzirom da se tolerišu i ovaj i tokmak iz Gabele i Tobe i izvjesni boatenk.Evander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:11Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40
Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
[/quot
Tokmak ti je onaj krmak sto te napravi
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
bordobijeli
- Kontakt:
Normalno da je počelo ovaj penal što je svirnuo za slogu protiv Sarajeva nikad ni u snu neće pomisliti protiv Borca svirati . Da ne pričamo o kriterijima faula i nadoknadi vremena 3 minute u Doboju i Grbavici produžetka a realno po 8 minuta. Degutantno je vise pricati koliko se šilji protiv sarajevskih klubova . Na stranu sad loš ulazak u sezonu to je drugi par opanaka al ono što je konstanta to je da FKS I FKŽ nemaju nikakav status i respekt od sudija . Zamisli u Srbiji da su Tsc i Radnički zasticeni od cz I partizan ili da se u Hrv šilji protiv Hajduka i Dinama to nije moguće.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nesretnici ako ne kukaju na sudije, obavezno prebace spin i cmizdrenje na pricu o posjeti 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Da si ti sinoc bio na grbavici, napisali bi 9000.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:07Nesretnici ako ne kukaju na sudije, obavezno prebace spin i cmizdrenje na pricu o posjeti![]()
I onda njihovu ukupnu posjetu porede sa posjetom klubova iz regiona. Tek su dva kola prošla, a već su im preko 5.000 fiktivnih navijača pridodali.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
IzdrziHyperOS je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:10Da si ti sinoc bio na grbavici, napisali bi 9000.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:07Nesretnici ako ne kukaju na sudije, obavezno prebace spin i cmizdrenje na pricu o posjeti![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Wagner96 i 17 gostiju.