Pa ne mogu svaki dan biti novosti jbgBihacSN je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:43Gdje treniraju nogometaši. Ina ki kakvih novosti.
Sve nešto zamrloKod: Označi sve
Treniraju kod Igora, u Prekounju, Kraljama, Cazinu
Svugdje osim na stadionu
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa ne mogu svaki dan biti novosti jbgBihacSN je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:43Gdje treniraju nogometaši. Ina ki kakvih novosti.
Sve nešto zamrloKod: Označi sve
vjerovatno pred pocetak sezone, predstavljanje igraca i pressica sa dresovima itdInatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 avg 2025, 15:39Fina su ovo pojacanja, bas dobro dovodimo pricajte sta hocete. Emanullah momak sa kantona sa vec dosta utakmica u nogama, takvi nam trebaju pod svaku cijenu.
Kad ide predstavljanje dresa, legla bi i neka pressica, da napravi napokon i to neko da valja.
Nijedan od onih momaka nije Pota.Bihacit1937 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 22:48Na igorovom storiju na fbu od prije 2 sata jasno se vidi poturalic da trenira u crnoj majici sn...
Isproziva ga Gradina tako da bolje da nije dosao
Znas kako po jutru se dan poznaje. Ne pobjedjujes pripremne i odma je tu sumnja. Jos kad uporedis rezultate npr Stupcanice. Ali pretjeruju ljudi, traze smjenu Zerica nakon prve utakmice. Hante ljudi. Prvo ista ta Stupcanica je prvak lige i ekipu sklapa godinama. Drugo mi mozda smo imali niz od 15 bez poraza ali kako, pola nerijesenih. Nije da smo isli redom i samljeli protivnike. 1:0, 2:1. Trece Zera nas cupao iz govana 2 puta treba malo popustiti dati mu sansu pa nakon 2-4 kola prva ako ne ide odma drugog trenera stavljati. Sad bi ja tu da pitam koga to mi mozemo dovesti a da je neko i nesto? Pa mi tek drugu sezonu sa ovom upravom radimo kako treba. Ima tu jos puno puno posla da dodjemo na neki ozbiljniji nivo. Ali radi se dobro i s ovakvim radom doce i rezultati. Treba nekad povuci rucnu malo i strpljiv biti. Vjerujte mi niko sretniji od mene ne bi bio da smo prvi u Premier Ligi, ali treba malo i realan biti.nebeskasila je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:38Kako je vecini ljudi po gradu krivo sto ne mozemo pobijediti prijateljsku utakmicu. Svi sumnjaju u Zerica i sam je sebi sa ovim napravio dodatni pritisak. Ova ekipa bi trebala bez problema tuci sve ove nizeligase. Pa trebaju se malo boriti i u prijateljskoj utakmici. Pa malo i zbog svog morala i atmosfere. Pobjeda je slatka pa protiv koga god
Valjalo bi i da dobijemo konkretne odgovore, a ne samo neko okolisenjenebeskasila je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:42
Na ovom im svaka cast i nadam se da ce biti pametna pitanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.