Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57Eto zeljovci ne sekirajte se mi cemo otjerat adzema iduci vikend zajedno sa 6-7 hiljada ljudi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nemoj molim te mene, to je njihova stvar, mada sam ja prvi koji je nakon Kopera napisao da ih ovo ceka, ne znam da li se sjecas...Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:01Brato bujrum u Mostar za vikend da povedemo s tribine "adzeme odlazi". Kitu ce moju klimat glavom i zvakat zvakuVanja8 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:58Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57Eto zeljovci ne sekirajte se mi cemo otjerat adzema iduci vikend zajedno sa 6-7 hiljada ljudi![]()
![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
haj sto ih preuzima 6. put, nego sto sam siguran da ce biti i 7. put kroz par godina 
Don't believe the hype.
- jurisicduska
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:08Nemoj molim te mene, to je njihova stvar, mada sam ja prvi koji je nakon Kopera napisao da ih ovo ceka, ne znam da li se sjecas...Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:01Brato bujrum u Mostar za vikend da povedemo s tribine "adzeme odlazi". Kitu ce moju klimat glavom i zvakat zvaku
- tutankamon1905
- Kontakt:
ne budali, kakav mostarski
- Threeplanetrees
Škutore uozbilji se i čekaj. Želudac će ti se osušit
- LavoviGabela
- Kontakt:
A većih seljaka od vas i vrapcicana nema, možda samo tuzlaci
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Pa ne može biti iz Međugorja

free image host
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Rafidine Abdullah je vec sada sa 5kg viska i evidentnim nedostatkom fizicke spreme za igrati vise od 60 minuta najbolji vezni igrac lige.
Nevjerovatno kakva mirnoca s loptom u nogama, citanje igre.., Tacno iz aviona covjek vidi da je igrao na 10 puta vecem nivou od nase propale lige.
Nevjerovatno kakva mirnoca s loptom u nogama, citanje igre.., Tacno iz aviona covjek vidi da je igrao na 10 puta vecem nivou od nase propale lige.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dobar Velež, pogotovo u drugom poluvremenu. Pogodilo se sa igračima. Jedino desna strana kritična na momente.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Lijepa i zaslužena pobjeda.
Radujemo se fudbalskom klasiku u petak
Radujemo se fudbalskom klasiku u petak
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Direktorcic
- Kontakt:
Nisi ti afana focu i ervina babaluka gledao,kakvi su to majstori tekfanatik19 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:18Rafidine Abdullah je vec sada sa 5kg viska i evidentnim nedostatkom fizicke spreme za igrati vise od 60 minuta najbolji vezni igrac lige.
taco tako, lik djeluje kao da igra protiv djece. Jednim potezom ispadne par igraca listicefanatik19 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:18Rafidine Abdullah je vec sada sa 5kg viska i evidentnim nedostatkom fizicke spreme za igrati vise od 60 minuta najbolji vezni igrac lige.
Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:20Nisi ti afana focu i ervina babaluka gledao,kakvi su to majstori tekfanatik19 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:18Rafidine Abdullah je vec sada sa 5kg viska i evidentnim nedostatkom fizicke spreme za igrati vise od 60 minuta najbolji vezni igrac lige.
Samo se vi zezajte
Mi ako pobjedimo Veleza prvi smo bez obzira kako drugi igrali
Plus Boljevic i Gojak bi trebali biti za Mostar spremni
Samo Lagumdzija ce faliti, a mozda dodje i Portugalac
Malo smo potcjenili Rudar, Radnik i to nam se obilo o glavu
Velez sigurno necemo i skroz drugacije cemo izgledati nego do sad
Neka bolji pobjedi,a do tad se cujemo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bice tekma bas opasna Velez-Zeljo iduce kolo
Dobar Velez. Dogan je kod oslobadjanja cuvara pokazao naznake klase.
- Threeplanetrees
Dominik Dogan zvani milimetar 
Fabinhofanatik19 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:18Rafidine Abdullah je vec sada sa 5kg viska i evidentnim nedostatkom fizicke spreme za igrati vise od 60 minuta najbolji vezni igrac lige.
Jos sedmica-dvije i pitat ce se gdje dosao (ligu)