Cuj Ismire odlazi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Alegri dvije sezone tavorio sa Kaljarijem, borio se za opstanak, došao u Milan i u prvoj sezomi osvojio Skudeto, Mareska sa Lesterom igrao u Championshipu, došao u Chelsea i postao prvak svijeta. Imaš još bruku takvih primjera.NoProfit je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:49E čuj troše strujubhfanatic14 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:27Bravo ! Najsmjesnije mi je ovo najtrofejniji trenerpa mora biti najtrofejniji kada je sjedio 10 puta na klupi ukupno 10 godina, a ostali svi nas vodili po jednom po pola godine,godinu. Ovaj put ide potpuni krah, velkoski je obicna poslusna marioneta. Jos trose juce struju bezveze da ovaj se moze potpisat na centru uz suze. Iz borbe za opstanak sa igmanom sada borba za titulu sa sarajevom.?!?! Kakav skok.
![]()
![]()
Govori li tebi ko kad ćeš i kako trošiti svoju struju koju plaćaš?![]()
Mislim da je bilo realno očekivati da se Husref sa Igmanom bori za titulu prvaka.
Što napisa momak iznad, Žižović je bio prvak s Borcem i igrao osminu finala konferencije, a s Radnikom se borio za opstanak i šta ćemo sad?
Slogu si zaboravio 3 0Lucas je napisao/la: ↑11 avg 2025, 08:38Sav Rožmanov mandat u Sarajevu, stao je u 4 utakmice, gdje se najbolje vidjelo kolika je ubleha.Pena je napisao/la: ↑11 avg 2025, 06:44Moderni Rozman sa igracem vise na derbiju igra sa tri stopera, sudarali se na nasoj polovini.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 01:44
I Istru prati par navijaca pa trener ode spanac u Hajduk, Rozman je odlican trener,druga stvar je sto su nas sudije unistavale bukvalno. Dovoljno ti je reci podatak da je u HNL trenutno najstariji trener mislim Kovacevic,to ti govori cemu klubovi teze,mada ovdje ljudima dzaba objasnjavaj kad nece da skontaju poentu i da vide malo siru sliku.
Gosk u Gabeli 2:2, jedva spasili bod
Sloboda, tada drugoligaš u kupu, jedva ih izbacili
Široki na Koševu 1:3, nismo se sastavili, ljudi nas pregazili
Derbi na Grbavici 0:3, suvišan je ikakav komentar.
Znaš kad bi se ovakve utakmice nama desile, da je Husref tada bio na klupi. Nikad.
Pendulum je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:07Ne razumijem zašto se nečije neslaganje s izborom Husrefa (ovdje ne govorim o pljuvačima i psovačima) za trenera tumači kao nedostatak ljubavi ili podrške prema Klubu? Ja ću u subotu biti na zapadu pa da se trener zove Ismet Horo.
FK Sarajevo je veće od bilo kojeg pojedinca!
Ja pitam ko ce biti kriv ako ne osvoji jer po vasim rijecima ide titula sigurno a mozda i kup?
E jbse haahahahahhahahaBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:15ja nemam nikakvih principa
ja nisam nikakav karakter
meni dodje Mirvic i kaze mi
preuzmi nas
i ja nas preuzmem
ja ne znam reci ne
meni ne valja to
ima 64 godine
da nas nije vodio imao bi sad 32
Logično.Pendulum je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:07Ne razumijem zašto se nečije neslaganje s izborom Husrefa (ovdje ne govorim o pljuvačima i psovačima) za trenera tumači kao nedostatak ljubavi ili podrške prema Klubu? Ja ću u subotu biti na zapadu pa da se trener zove Ismet Horo.
FK Sarajevo je veće od bilo kojeg pojedinca!
Ako bude konkurentan do samog kraja, već je napravio ogroman iskorak u odnosu na prethodnika. Musemićev prethodnik se od titule oprostio početkom marta, tako što ni sa dva igrača više nije uspio pobijediti Velež.
To ti iz vlastitog iskustva?Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:23Zamisli kako ce im biti ako pocnemo dobro igrati,nece znati sta da misle i za koga da navijaju,drago im zbog pobjede pa se sjete da je Husref trener i onda kaze joj bolje da smo izgubiliUltraNorth je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:18Hvala Allahu pa se forum ne pita ko ce nam biti trener. Opet bi vi moderne skolovane trenere pa cetvrto mjesto . Opet bi trebali vrijeme dati modernim trenerima i tri roka da rasciste . Sefe samo deri , puna podrska !![]()
Kakvi navijaci![]()
Slazem se.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337 i 16 gostiju.