PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Prijedlog 1 ! 
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
imal koga za friendly
eu2
ss
ss
eu2
ss
ss
1?
2?
3?
de glasajte jel toliko tesko, juventus sta cekas?
2?
3?
BHF Bosanska Krajina!
Glasati se može do 21.04.2011 00:00, znači samo polako, drugo tvoje je da daš svoj glas i čekaš kraj anketeapocalyps je napisao/la:1?
2?
3?
e sad odoh obrisati post, ustvari mozda ga i budem mijenjao par puta do 21.04juventus 0244 je napisao/la:Glasati se može do 21.04.2011 00:00, znači samo polako, drugo tvoje je da daš svoj glas i čekaš kraj anketeapocalyps je napisao/la:1?
2?
3?
de glasajte jel toliko tesko, juventus sta cekas?![]()
![]()
BHF Bosanska Krajina!
Kako god glasali samo naprijed
... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Bilo bi fer da imam bodova kao i predzadnji, i da igram ko covjek, da se takmicim...
Ako ne onda nista... igrat cu ovako prijateljske sa vama.
Hvala
Bilo bi fer da imam bodova kao i predzadnji, i da igram ko covjek, da se takmicim...
Hvala
Glory Glory Man United!
Tvoj glas je već zabilježen, pa ti mjenjaj koliko god hoćešapocalyps je napisao/la: e sad odoh obrisati post, ustvari mozda ga i budem mijenjao par puta do 21.04
Jarane moj, pa i ne moraš neće te niko molitiAnderson8 je napisao/la:Kako god glasali samo naprijed... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Hvala
ne znam sta se sikiras dzabe ima jos 20 kola do kraja, vjerujem da ces stici to, bitno ti je da budes u prvih osam a ne prvi.Anderson8 je napisao/la:Kako god glasali samo naprijed... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Hvala
PS: dacu ti ja 3 boda u drugoj tekmi hahahahahaha
BHF Bosanska Krajina!
- Unforgotten
- Kontakt:
Jbg, liga je duga, 30 kola. Ja sam nakon prvih 5 kola bio zadnji, a evo sad sam u play-offu. Ne znam, mislim da vrijedi pokušati, ako ništa zbog zajebancijeAnderson8 je napisao/la:Kako god glasali samo naprijed... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Hvala
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
mozda ga i imam vecjuventus 0244 je napisao/la:Tvoj glas je već zabilježen, pa ti mjenjaj koliko god hoćešapocalyps je napisao/la: e sad odoh obrisati post, ustvari mozda ga i budem mijenjao par puta do 21.04. Dosta te je bezveze se samo sikiraš mogao bi dobiti šećer od sikiracije.
BHF Bosanska Krajina!
- Goalgetter
- Kontakt:
Neki ne kontaju da je ovo samo igra.
Jarane nisi od pocetka bio tu, zakasnio si, i dosao si pred kraj 1. djela sezone (jbg, imao si problema sa comp.). Da si bio od pocetka tu, dodjelio bi ti se ko i svima jedan klub i igrao bi od 1. kola kao i svi.
Jarane nisi od pocetka bio tu, zakasnio si, i dosao si pred kraj 1. djela sezone (jbg, imao si problema sa comp.). Da si bio od pocetka tu, dodjelio bi ti se ko i svima jedan klub i igrao bi od 1. kola kao i svi.
nego hocel ko jednu-dvije friendly ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Tako je Goalgetter ovo je samo igra,,a usput ako je toliko dobar koliko ga dizu na chatu a ima 20 kola do kraja nek se dokaze,,po prici drugih nebi mu predstavljao problem da udje u play offGoalgetter je napisao/la:Neki ne kontaju da je ovo samo igra.
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
to i ja isto mislim, samo ne znam sta glumiCospy89 je napisao/la:Tako je Goalgetter ovo je samo igra,,a usput ako je toliko dobar koliko ga dizu na chatu a ima 20 kola do kraja nek se dokaze,,po prici drugih nebi mu predstavljao problem da udje u play offGoalgetter je napisao/la:Neki ne kontaju da je ovo samo igra.
BHF Bosanska Krajina!
ma dobroo vise lik igra strasno OK (Big Deal) nek dokaze aaa moze se vise i promjeniti temaa smucilo m ise kad god udjem na forum prica oko bodova i hocu-necu!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Ma da. Ako će ovako igrati, onda bih ja da odmah rezervišem jednu solidnu ekipu sa minimum 15 bodova nakon 15 kola, za iduću sezonu.Goalgetter je napisao/la:Neki ne kontaju da je ovo samo igra.
I naravno da je prošla dalje u kupu. I po mogućnosti da su neki od igrača te ekipe među najboljim strijelcima lige.
Hvala.
I glasam za opciju 2.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sta ima kako zena, djeca?Cospy89 je napisao/la:ma dobroo vise lik igra strasno OK (Big Deal) nek dokaze aaa moze se vise i promjeniti temaa smucilo m ise kad god udjem na forum prica oko bodova i hocu-necu!!!
(ja sam proslu sezonu igrao samo 2. dio sezone i na kraju mi falila 2 boda cini mi se da odem u playoff i sta sad trebao bi se ubiti jel?)
Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 19 apr 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!
Hajde da igramo do 12 je zadnji rokRiNo je napisao/la:Ma da. Ako će ovako igrati, onda bih ja da odmah rezervišem jednu solidnu ekipu sa minimum 15 bodova nakon 15 kola, za iduću sezonu.Goalgetter je napisao/la:Neki ne kontaju da je ovo samo igra.
I naravno da je prošla dalje u kupu. I po mogućnosti da su neki od igrača te ekipe među najboljim strijelcima lige.
Hvala.
I glasam za opciju 2.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.