Here we go again, po šesti put ali šta je tu je...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nece Husref a i prije nije ispod 3 godine nista. Kakve su vam to price da nas niko nebi preuzeo osim Husrefa,normalno da bi nas preuzeo neko jer ih je milion poslalo upite,bacate sad pricu niko nije zelio da dodje samo je heroj dosao,kao da je dosao u Igman a ne u Sarajevo gdje imas vrh igracki kadar. Po tvojoj logici mi bi igrali bez trenera do kraja sezone da nije Husrefa bilosamoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Jedino mi se ne svidja, ako je istina, ugovor na 2 godine. Prestar je on za toga. Da mu je dano do kraja sezone + opcija, to bi bilo super.
Pa i on se pita nestosamoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Jedino mi se ne svidja, ako je istina, ugovor na 2 godine. Prestar je on za toga. Da mu je dano do kraja sezone + opcija, to bi bilo super.
Mani mi se djecijih argumenata. Jeste, bio bi neko, Vlado Jagodic, Slaven Musa ili slicni nehljebi iz te kategorije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:53Nece Husref a i prije nije ispod 3 godine nista. Kakve su vam to price da nas niko nebi preuzeo osim Husrefa,normalno da bi nas preuzeo neko jer ih je milion poslalo upite,bacate sad pricu niko nije zelio da dodje samo je heroj dosao,kao da je dosao u Igman a ne u Sarajevo gdje imas vrh igracki kadar. Po tvojoj logici mi bi igrali bez trenera do kraja sezone da nije Husrefa bilosamoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Jedino mi se ne svidja, ako je istina, ugovor na 2 godine. Prestar je on za toga. Da mu je dano do kraja sezone + opcija, to bi bilo super.![]()
Uredu je, samo nek ne govori "utaKnica"
To je to, da je dzeno rahmetli ziv, vjerovatno bi on prije husrefa. Svaki iole etabliraniji trener ne bi.samoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Jel ja pokazujem mrznju prema nekom treneru kao ovi neki ovdje "navijaci"??tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:34To ti iz vlastitog iskustva?Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:23Zamisli kako ce im biti ako pocnemo dobro igrati,nece znati sta da misle i za koga da navijaju,drago im zbog pobjede pa se sjete da je Husref trener i onda kaze joj bolje da smo izgubiliUltraNorth je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:18Hvala Allahu pa se forum ne pita ko ce nam biti trener. Opet bi vi moderne skolovane trenere pa cetvrto mjesto . Opet bi trebali vrijeme dati modernim trenerima i tri roka da rasciste . Sefe samo deri , puna podrska !![]()
Kakvi navijaci![]()
![]()
Pa kako onda mozes mrziti najtrofejnijeg trenera,koji je donio toliko trofeja klubu kojeg ti volis??mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:45Mislis kao sto si ti radio cijelo vrijeme? Nismo mi takvi,nama nisu Husref,Zekic i slicni ispred kluba.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:23Zamisli kako ce im biti ako pocnemo dobro igrati,nece znati sta da misle i za koga da navijaju,drago im zbog pobjede pa se sjete da je Husref trener i onda kaze joj bolje da smo izgubiliUltraNorth je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:18Hvala Allahu pa se forum ne pita ko ce nam biti trener. Opet bi vi moderne skolovane trenere pa cetvrto mjesto . Opet bi trebali vrijeme dati modernim trenerima i tri roka da rasciste . Sefe samo deri , puna podrska !![]()
Kakvi navijaci![]()
bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:27Bravo ! Najsmjesnije mi je ovo najtrofejniji trenerpa mora biti najtrofejniji kada je sjedio 10 puta na klupi ukupno 10 godina, a ostali svi nas vodili po jednom po pola godine,godinu. Ovaj put ide potpuni krah, velkoski je obicna poslusna marioneta. Jos trose juce struju bezveze da ovaj se moze potpisat na centru uz suze. Iz borbe za opstanak sa igmanom sada borba za titulu sa sarajevom.?!?! Kakav skok.
Ne pokazuješ, samo si češće pisao kod negativnih rezultata.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 11:24Jel ja pokazujem mrznju prema nekom treneru kao ovi neki ovdje "navijaci"??tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:34To ti iz vlastitog iskustva?Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:23
Zamisli kako ce im biti ako pocnemo dobro igrati,nece znati sta da misle i za koga da navijaju,drago im zbog pobjede pa se sjete da je Husref trener i onda kaze joj bolje da smo izgubili![]()
Kakvi navijaci![]()
![]()
Koji klub daje odkaz iki trener podnosi ostavku kad je sve uredu, od 10000 slucajeva jednom.samoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Znam da je popularno pljuvat Dzenisa, i ne branim ga nit mislim da je neki genije itd.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Proximic, Tatamata1946 i 24 gosta.