Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil

ofanziva23
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la ofanziva23 » 19 apr 2011, 18:18

Ivić je dao golčinu,mada i Pantin nije loš. Kuzman ispade najbolji igrač Stuttgarta ove sezone. Krasa dobar u Juveu,Vida čuvar djavola,Bane svjetla tačka plavaca,Jorga uzdanica Genta,Kolarov solidan,Pejčin pokazuje kao i Biša šta ume,Miralema krenulo,sve u svemu fine stvari za sve navijače Srbije.

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 18:28

ofanziva23 je napisao/la:Ivić je dao golčinu,mada i Pantin nije loš. Kuzman ispade najbolji igrač Stuttgarta ove sezone. Krasa dobar u Juveu,Vida čuvar djavola,Bane svjetla tačka plavaca,Jorga uzdanica Genta,Kolarov solidan,Pejčin pokazuje kao i Biša šta ume,Miralema krenulo,sve u svemu fine stvari za sve navijače Srbije.
A cuj, ne moze vam bit puno losije od zadnjih 10 godina.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 19 apr 2011, 18:32

pa naravno fudbaleri igraju dok nogometaši gledaju. ;) :mrgreen:

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 18:51

ofanziva23 je napisao/la:pa naravno fudbaleri igraju dok nogometaši gledaju. ;) :mrgreen:
nemoj mi sjedat na volej, ali ako bas oces, mozemo usporedit hrvatsku i malu srbiju.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 19:08

jax je napisao/la:
ofanziva23 je napisao/la:pa naravno fudbaleri igraju dok nogometaši gledaju. ;) :mrgreen:
nemoj mi sjedat na volej, ali ako bas oces, mozemo usporedit hrvatsku i malu srbiju.
A sto je Srbija mala, klinjo :?:

I ajde, izvoli, pa uporedi i klupski i reprezentativno (moze i od 1930. ako hoces).

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 19:43

Kako da ti reprezentacije usporedim od 1930. kada su od 1930. do 1990. godine samo 4 godine bili odvojeni?
:roll:
beogradski pasaluk i vojvodina sigurno nisu velika srbija.
a sto se kluba tice i povlastenosti srpskih klubova za vrijeme jugoslavije bolje je ne trosit rijeci...
A ako gledamo od 96' godine (prvi put Hrvatska nastupa pod UEFA/FIFA okriljem u kvalifikacijama) bili smo na 6 od osam svjetskih/europskih prvenstava i od tih 6 puta dva puta smo zapeli u cetvrtfinalu i jednom smo osvojili trece mjesto.
S druge strane srbija/jugoslavija ima dva cetvrtfinala u tom razdoblju (s tim da im je bilo bolje da 2000. godine nisu dosli u cetvrtfinale jer su vas nizozemci tako naguzili da je to bilo zalosno za gledat). 2002. i 2004. ste gledali prvenstvo na TV-u, a 2006. ste se propisno osramotili, 2008. opet na TV-u a 2010. ste bili blizu, ali opet nedovoljno (iako su vam suci pun **** pomogli protiv svaba, al dobro, i nama su 2002. protiv talijana).

Dakle od 8 natjecanja
Hrvatska je bila na 6, dva cetvrtfinala i jedno trece mjesto
Srbija je bila na 4, dva cetvrtfinala

Hrvatska je u sluzbenim utakmicama pobjedila dva puta Njemce, Talijane (od njih NIKADA nismo izgubili u 4-5 utakmica), Nizozemce, Engleze (koje smo i sprijecili da odu na Euro 2008). A srbi?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 apr 2011, 19:54

Zanimljivo razmisljanje da se na SP i EP moze osramotiti reprezentacije kakve su Srbija,Hrvatska,BIH... :?

Dabogda mi svaki put otisli na SP i primali po 10 komada,i da kao slag na tortu je spomenuto da su nam suci pomogli protiv Nemaca,ali naravno nije se videla kradja protiv Australije. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 19:56

jax je napisao/la:Kako da ti reprezentacije usporedim od 1930. kada su od 1930. do 1990. godine samo 4 godine bili odvojeni?
:roll:
beogradski pasaluk i vojvodina sigurno nisu velika srbija.
a sto se kluba tice i povlastenosti srpskih klubova za vrijeme jugoslavije bolje je ne trosit rijeci...
A ako gledamo od 96' godine (prvi put Hrvatska nastupa pod UEFA/FIFA okriljem u kvalifikacijama) bili smo na 6 od osam svjetskih/europskih prvenstava i od tih 6 puta dva puta smo zapeli u cetvrtfinalu i jednom smo osvojili trece mjesto.
S druge strane srbija/jugoslavija ima dva cetvrtfinala u tom razdoblju (s tim da im je bilo bolje da 2000. godine nisu dosli u cetvrtfinale jer su vas nizozemci tako naguzili da je to bilo zalosno za gledat). 2002. i 2004. ste gledali prvenstvo na TV-u, a 2006. ste se propisno osramotili, 2008. opet na TV-u a 2010. ste bili blizu, ali opet nedovoljno (iako su vam suci pun **** pomogli protiv svaba, al dobro, i nama su 2002. protiv talijana).

Dakle od 8 natjecanja
Hrvatska je bila na 6, dva cetvrtfinala i jedno trece mjesto
Srbija je bila na 4, dva cetvrtfinala

Hrvatska je u sluzbenim utakmicama pobjedila dva puta Njemce, Talijane (od njih NIKADA nismo izgubili u 4-5 utakmica), Nizozemce, Engleze (koje smo i sprijecili da odu na Euro 2008). A srbi?

Srbi su dali najvise reprezentativaca zajednicke drzave od 1930-92.
Srpski klubovi su osvojili najvise titula u domacim takmicenjima u tom periodu i to izdominiravsi hrvatske klubove.
Srpski klubovi su igrali finala evropskih takmicenja i osvojili KES.
Srbi su bili najbolji igraci u toj zemlji. Do "cileanaca" Hrvatska je dala 3-4 top igraca recimo (Jerkovic, Vukas, Skoblar i Beara), a Srbija bar 3 puta toliko.
Srpski treneri su osvajali prvenstva u Italiji (Brocic, Boskov) i Spaniji (Miljanic, Boskov), a hrvatski treneri (sem Ivica i Cajkovskog) su osvajali kupove po Svajcarskoj.
"Pasaluk i Vojvodina" su i dalje veci od Hrvatske. Knjigu u ruke decko :!:
Srbija(SRJ) nije mogla da se takmici od 1992-96. zbog politike, a ne zbog manjka kvaliteta. Od 1996e je propustila samo 1 takmicenje vise od Hrvatske.
Najcenjeniji igraci sa prostora exYu su trenutno Srbi.
Mlade reprezentacije Srbije su najjace u regionu vec 10 godina.
Slazem se da je reprezentacija imala kikseva, ali sa Maltom nismo igrali nereseno.
A znali smo da dobijemo i Nemacku i Argentinu, kao sto smo i ginuli od istih.

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 19:57

Devil je napisao/la:Zanimljivo razmisljanje da se na SP i EP moze osramotiti reprezentacije kakve su Srbija,Hrvatska,BIH... :?

Dabogda mi svaki put otisli na SP i primali po 10 komada,i da kao slag na tortu je spomenuto da su nam suci pomogli protiv Nemaca,ali naravno nije se videla kradja protiv Australije. :oops:
Ne mozes staviti Hrvatsku i BiH u istu recenicu.

Ak ste vi pokradeni protiv Australije onda smo i mi protiv Australije 2006. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 apr 2011, 20:00

jax je napisao/la:
Devil je napisao/la:Zanimljivo razmisljanje da se na SP i EP moze osramotiti reprezentacije kakve su Srbija,Hrvatska,BIH... :?

Ne mozes staviti Hrvatsku i BiH u istu recenicu.

Ak ste vi pokradeni protiv Australije onda smo i mi protiv Australije 2006. :roll:
Forum to dozvoljava. :?
Admini resite taj problem da se ne mogu Hrvatska i BIH u istu recenicu. :D

Ja necu da ulazim da li vas je sudija pokrao protiv Australie,Turkmenistana ili Tajikistana,zeleo sam da skrenem paznju na onu gore tvrdnju.

Uostalom @Magi ti je odgovorio opsirnije i dosta.

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 20:19

Srbi su dali najvise reprezentativaca zajednicke drzave od 1930-92.
naravno da su dali najvise reprezentacije kad je takva bila politika ;)
Srpski klubovi su osvojili najvise titula u domacim takmicenjima u tom periodu i to izdominiravsi hrvatske klubove.
:lol:
sta ti mislis da smo mi hajdukovci zaboravili cuvene krađe u beogradu? ili ovo:
52/53 mi drugi iza Zvijezde na -2 boda, s tim da je Hajduk na zamolbu Perona i dopuštenje Kardelja radi vanjskopolitičkih odnosa kasni 15 dana na povratku s južnoameričke turneje iz Argentine. Bez obzira na to FSJ donosi odluku da bijeli igraju u Splitu s juniorima protiv BSK-a i gube 2:0, te s juniorima izvlače samo 0:0 u Subotici sa lošim Spartakom i tako nam kradu prvenstvo.53/54 vrhunac tretmana FSJ-a prema režimskom Hajduku, Vukas i Beara kasne na pripreme reprezentacije, ne svojom krivnjom, a kazna je mjesec dana neigranja za bijele, Hajduk je tad pokaza veličinu, ne izlaze iz protesta na utakmicu sa Sarajevom u Splitu, gube 3:0 namjerno, a u prijateljskom ogledu dobijaju Sarajevo 4:2 igrajući samo za publiku na Plinari. Iza toga naravno bez Beare i Vukasa gubimo u Zagrebu, a prvak je naravno Dinamo, a mi tek četvrti, ali znajući čije je prvenstvo i na čiji mlin su odluke FSJ-a

Srpski klubovi su igrali finala evropskih takmicenja i osvojili KES.
respektabilan podatak, ali isto tako moras imat na umu prethodnu tocku u kojoj je srbija imala glavnu rijec u jugoslaviji, samim time i u sportu sto se tice financiranja klubova. dinamo je osvojio europsko takmicenje ;)
Srbi su bili najbolji igraci u toj zemlji. Do "cileanaca" Hrvatska je dala 3-4 top igraca recimo (Jerkovic, Vukas, Skoblar i Beara), a Srbija bar 3 puta toliko.
matosic, jerkovic nisu bili top igraci? ili gudelj? mogu ti dat popis od 20ak najboljih hrvatskih igraca pa mi ti argumentiraj tko je top tko nije i zasto
Srpski treneri su osvajali prvenstva u Italiji (Brocic, Boskov) i Spaniji (Miljanic, Boskov), a hrvatski treneri (sem Ivica i Cajkovskog) su osvajali kupove po Svajcarskoj
Vau, vi ste imali 4 ''nazovi dobra'' trenera, a mi samo dva. A Ivic je osvojio
* Jugoslavija:
o 1974. HNK Hajduk Split
o 1975. HNK Hajduk Split
o 1979. HNK Hajduk Split
* Nizozemska, Eredivisie:
o 1977. AFC Ajax
* Belgija, Jupiler liga:
o 1981. R.S.C. Anderlecht
* Portugal, SuperLiga:
o 1988. FC Porto
* Francuska, Ligue 1:
o 1992. Olympique de Marseille

Osvojeni kupovi

* Jugoslavija, Kup Maršala Tita:
o 1972. HNK Hajduk Split
o 1973. HNK Hajduk Split
o 1974. HNK Hajduk Split
o 1976. HNK Hajduk Split

* UEFA Superkup:
o 1987. FC Porto
* Interkontinentalni kup:
o 1987. FC Porto
* Portugal, Taça de Portugal:
o 1988. FC Porto
* Španjolska, Copa del Rey:
o 1991. Atlético de Madrid
"Pasaluk i Vojvodina" su i dalje veci od Hrvatske. Knjigu u ruke decko :!:
uff sta bih ti tu mogao sve napisat, ali necu, suzdrzat cu se zato sto te postujem kao forumasa
Srbija(SRJ) nije mogla da se takmici od 1992-96. zbog politike, a ne zbog manjka kvaliteta. Od 1996e je propustila samo 1 takmicenje vise od Hrvatske.
a zato je hrvatska nastupala 92. i 94? :lol:
Najcenjeniji igraci sa prostora exYu su trenutno Srbi.
di si to izvuko bogte isus :lol: . Imate igrace u odlicnim klubovima, ali osim VIdica nitko nije top klasa igraca.
Koliko je srba izborilo osminu finala LP ove sezone? ( Modric, Kranjcar, Pletikosa :lol: , Srna, Eduardo, Srna, Pranjic, Olic, Rakitic...)
Mlade reprezentacije Srbije su najjace u regionu vec 10 godina.
ae ono, jeste u tih 10 godina jaci bili, ali u zadnje 2 godine niste, iako mi to osobno nista ne znaci jer je zabrinjavajuc taj podatak kada pogledas rezultate srbije
Slazem se da je reprezentacija imala kikseva, ali sa Maltom nismo igrali nereseno.
A znali smo da dobijemo i Nemacku i Argentinu, kao sto smo i ginuli od istih.
Pa sto ako smo s maltom igrali nerjeseno? u tom trenutku smo si to mogli priustit, lopta je okrugla, Barca gubi od Herculesa a Valencija ne, znaci li to da je Valencija jaca od Barce?
Njemacku ste dobili JEDNOM, a kada ste vi to dobili argentinu, ne sjecam se

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 20:46

Smaras mali.
Naveo sam ti neke osnovne postulate koji su neoborivi, a ti izvrces na tvoju stranu.
Jel bese Drug Marsal navijao za Ajduka? Jel bese on jedino njemu nije promenio ime?
Hrvatske klubove su srpski klubovi lupali ko domacica jaja o tiganj. Znas dobro da je to bila posledica kvalitete, a ne nacionalnih zayebancija.
Sto ti Beara ode za Beograd :?: Sto ti Zungul ode za Ameriku :?:
Svi su hteli da dodju u Zvezdu ili Partizan, retki su oni koji su ih odbijali.
De navedi mi te silne top hrvatske igrace koji mogu da stanu u recenicu sa Dzajicem, Sekijem, Galicem, Vasovicem (kapiten Cruijff-u u Ajaxu), Acimovicem, Pizonom, Stojkovicem, Kosticem, Soskicem, Vladicom Kovacevicem, Veselinovicem, Samardzicem i sl.
Da nisu mozda Rora, Zambata, Surjak ili Sliskovic?
Da nisu mozda Zeko Zajec ili Milinaric?
Koliko je puta Dinamo uzeo titulu od 1960 do 1991?
Koliko je puta prezimio u Evropi u tom periodu?
Sta je Ajduk napravio van Barbine momcadi?
Kad je zadnji put izbacio tim iz liga petice?
Reprezentacije iz 1960., 1962., 1968. su tvorili velikom vecinom Srbi (a to su najuspesnije repke exYu).
Reprezentaciju iz 1930. (koja je igrala 1/2 finale SPa) su cinili 100% Srbi.
Hrvati su dali doprinos po II svetskom ratu (Bobek, Cajkovski, Zebec, Vukas...) i pred raspad drzave (Prosinecki, Jarni, Vujevic, Suker, Boban, Ivkovic...), a izmedju toga jako malo.
A glede trenera, dao sam ti samo krem. Cenim da znas ko su bili Misa Pavic, Milovan Ciric, Radomir Antic, Branko Stankovic, Gojko Zec... Pa i sad dvojica nasih trenera vode ekipe u Primeri i Serie A. Koliko ima vasih :?:
A SRJ je dobila Argentinu bas kao sto je to uradila i Hrvatska - na prijateljskom mecu.

Smesni su likovi koji se ponasaju kao da je Hrvatska mnogo uspesnija u fudbalu od Srbije. U realnosti nije, mozda u medijima jeste. Imate tu bronzu - kapa dole. Sve ostalo je tu negde, ili gore nego kod nas. Jedino su nasi mafijasi u savezu veci od vasih. Tu nema neizvesnosti, nazalost. ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 21:04

Prije godinu dana Kresic je vodio Numanciju u Primeri, cak je i dobio Barcu ili Real, ne sjecam se vise,a Soldo Koeln. I opet ja necu pricat o njima kao o vrhunskim trenerima, kao sto ti pricas o jednom Mihajlovicu koji ne moze sa fiorentinom izborit EL.
Da se u reprezentaciju biralo po nacionalnosti najbolje svjedoci cinjenica da jugoslavija NIKADA nije bila nogometna velesila. Zavrsili su jednom u finalu sa SSSR i to je to, sve ostale dosege reprezentacije jugoslavije je ponovila i HR repka ;)

Hajduk je **** tita i njegovu ideju da svi pređu u beograd u novosnovani partizan i zato su bili trn u oku titu, isto kao i dinamo koji se nikad nije sramio cinjenice da je hrvatski klub.
Velikim pljackama srbi su dobivali ogromne novce koji su djelom kasnije usmjereni u zvezdu i partizan i koji su unatoc tome dobivali po picki na starom placu. imam prijatelja ciji je otac igrao u dinamu vinkovci, nakon sto je odbio prijelaz u partizan jer je zelio ici u hajduk dosao mu je poziv za vojsku i poslali su ga 3 godine u pristinu. eto zasto je puno ljudi islo u zvezdu i partizan ;)
O igracima ne zelim raspravljati, tebi su ti srbi kvalitetniji. rijeka je guzila real, hajduk je nanio manchester unitedu najveci poraz u povijesti (koji je zapisan i u muzeju u manchesteru), zasto to nije poslo za rukom zvezdi ili partizanu?

hrvati se nisu sramotili po prvenstvima, jedina prava sramota bile su zadnje kvalifikacije gdje nam se prepotentnost obila o glavu, ali mene te tekme s englezima ne J*** jer onaj osjecaj kad smo ih izbacili usred londona se ne moze usporediti ni sa cim, da mi je netko rekao da to napravimo i da 50 godina necemo na ep i sp ja bih potpisao. vi ste gubili sa 6:1 i 6:0 na prvenstvima, sto je sramota i za saudijsku arabiju, a kako nece biti za

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 apr 2011, 21:10

@MaGiCa

Kako ti to mjeris tko je bolji nogometas, ja ne znam tocno pola ovih koje si naveo. Da li su Beogradski klubovi bili favorizirani u bivsoj jugi?(ja ne znam jer nisam tada pratio nogomet u biti nisam se ni rodio :D )
Croatia je bila favoriziran klub u HR, koliko citam novine cini mi se da je i Partizan u Srbiji trenutno. Nista cudno da ste osvajali vise naslova, tko ima vise para i politicku elitu iza sebe taj ce valjda i osvojiati trofeje. Eto prije koji mjesec je umro Stjepan Bobek, normalno nemam pojima o njegovim igrama kad ga nisam nikada u zivotu gledao ali kad je umro u HR novinama je pisalo da je morao otici za Beograd, ako je to istina (vjerovatno u vasim je pisalo drugacije) onda znas da ti trofeji kojih srbi imaju vise ne znace da su automatski srbi bolji nogometasi od hrvata bili.

Nakon 90-te smo igracki vise manje u egalu, zato mi je tesko vjerovat da prije hrvati nisu znali igrat nogomet dok su srbi rasturali.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 21:15

jax je napisao/la:Prije godinu dana Kresic je vodio Numanciju u Primeri, cak je i dobio Barcu ili Real, ne sjecam se vise,a Soldo Koeln. I opet ja necu pricat o njima kao o vrhunskim trenerima, kao sto ti pricas o jednom Mihajlovicu koji ne moze sa fiorentinom izborit EL.
Da se u reprezentaciju biralo po nacionalnosti najbolje svjedoci cinjenica da jugoslavija NIKADA nije bila nogometna velesila. Zavrsili su jednom u finalu sa SSSR i to je to, sve ostale dosege reprezentacije jugoslavije je ponovila i HR repka ;)

Hajduk je **** tita i njegovu ideju da svi pređu u beograd u novosnovani partizan i zato su bili trn u oku titu, isto kao i dinamo koji se nikad nije sramio cinjenice da je hrvatski klub.
Velikim pljackama srbi su dobivali ogromne novce koji su djelom kasnije usmjereni u zvezdu i partizan i koji su unatoc tome dobivali po picki na starom placu. imam prijatelja ciji je otac igrao u dinamu vinkovci, nakon sto je odbio prijelaz u partizan jer je zelio ici u hajduk dosao mu je poziv za vojsku i poslali su ga 3 godine u pristinu. eto zasto je puno ljudi islo u zvezdu i partizan ;)
O igracima ne zelim raspravljati, tebi su ti srbi kvalitetniji. rijeka je guzila real, hajduk je nanio manchester unitedu najveci poraz u povijesti (koji je zapisan i u muzeju u manchesteru), zasto to nije poslo za rukom zvezdi ili partizanu?

hrvati se nisu sramotili po prvenstvima, jedina prava sramota bile su zadnje kvalifikacije gdje nam se prepotentnost obila o glavu, ali mene te tekme s englezima ne J*** jer onaj osjecaj kad smo ih izbacili usred londona se ne moze usporediti ni sa cim, da mi je netko rekao da to napravimo i da 50 godina necemo na ep i sp ja bih potpisao. vi ste gubili sa 6:1 i 6:0 na prvenstvima, sto je sramota i za saudijsku arabiju, a kako nece biti za
I sta su Soldo i Kresic napravili jos u karijerama? Nisi mi odgovorio na pitanje. :roll:
U JNA su isli svi, pa i Srbi. A te fore sa pljackanjem su glupe do bola. Jeste, citavo YU rukovodstvo (uglavnom Slovenci i Hrvati) su gledali u prazno dok se to desavalo. To je mitomanija, klasicno delo nacionaliste (za kakvog se izdajes i javno govoris da mrzis Srbe - makar sam to procitao na NMu).
U Zvezdi je radio Doktor O, koji je napravio veliku Zvezdu.
Partizana su domaci igraci doveli do finala KESa - cuvene "bebe".
Radnicki Nis je igrao 1/2 Kupa UEFA, kao tvoj Hajduk. Cak su i Vojvodina i OFK bili jaci u nekim sezonama od vase dve ekipe.
A za ta brukanja sam ti objasnio - mafija napravi repku po svom nahodjenju i takva repka bude smesna na terenu, poput vas sa Englezima u zadnjem ciklusu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 21:27

Insect_terminator je napisao/la:@MaGiCa

Kako ti to mjeris tko je bolji nogometas, ja ne znam tocno pola ovih koje si naveo. Da li su Beogradski klubovi bili favorizirani u bivsoj jugi?(ja ne znam jer nisam tada pratio nogomet u biti nisam se ni rodio :D )
Croatia je bila favoriziran klub u HR, koliko citam novine cini mi se da je i Partizan u Srbiji trenutno. Nista cudno da ste osvajali vise naslova, tko ima vise para i politicku elitu iza sebe taj ce valjda i osvojiati trofeje. Eto prije koji mjesec je umro Stjepan Bobek, normalno nemam pojima o njegovim igrama kad ga nisam nikada u zivotu gledao ali kad je umro u HR novinama je pisalo da je morao otici za Beograd, ako je to istina (vjerovatno u vasim je pisalo drugacije) onda znas da ti trofeji kojih srbi imaju vise ne znace da su automatski srbi bolji nogometasi od hrvata bili.

Nakon 90-te smo igracki vise manje u egalu, zato mi je tesko vjerovat da prije hrvati nisu znali igrat nogomet dok su srbi rasturali.

Vidis, tu ekipu Gradjanskog je Partizan uzeo, a Zvezda i Dinamo su nastali iz pepela. Jedino su Vojvodina i Hajduk nastavili tamo gde su stali pre II sv. rata.
Ali kasnije, niko nije odlazio u BG klubove po moranju, vec po izboru - kao Beara, kao Bracun, Cvetkovic, Ivkovic, Juric i sl. Isto je vazilo i za drugu stranu - Cava Dimitrijevic, Salja, Holzer, Simovic.. tako da te price o sivim mantilima i sl. ne stoje bas.
A jbga, kvalitet je nesto sto nije jednako rasprostranjeno. Hrvati su imali jace igrace od II sv rata do 1960 (grubo receno). Srbi su od 1960-1990. imali uglavnom bolje igrace od Hrvata, a onda su vasi "cileanci" izmenili tu sliku. Takvo stanje je trajalo do nedavno, jer ste realno imali bolje igrace od raspada SFRJ do EURO2008. Sada mislim da smo tu negde, mozda smo mi malo jaci igracki, ali ste vi manje korumpirani u savezu od nas. Stvarno je steta sto nam pacovi unistavaju fudbal. :(
A glede ovoga sto sam pricao, pitaj starije tvoje: koji Dinamov igrac je bio top igrac u Jugoslaviji u svoje vreme?
Nema takvih, a da nije u pitanju D.Jerkovic. ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 19 apr 2011, 21:28

Kakve veze ima moje opredjeljenje? Ja sam Hrvat i ne sramim se tog rec, isto tako postujem svakog srbina dok ne krene srat.
A ti si ga zasra.
Kako objasnjavas onda da se u cijeloj HR uzelo dvije mjesecne place za autoput zagreb-split, a taj novac je na kraju zavrsio za neku zeljeznicku prugu beograd- prema nekoj pripizdini.
Isto tako, Zagreb je bio najkvalitetniji grad sto se tice fakulteta, pa je opet cijela juga morala subvencionirat fakultete u beogradu koji su skoro besplatno nudili smjestaj i hranu.
Al ajd, ne zelim ulaziti dalje u politiku, lekciju ste dobili i nema potrebe o tome. Tebi je sasvim normalno da se u svako selo dovede srbin sa obitelji i postavi ga se na zeljeznicu, tako da je u zeljeznicama u HRVATSKOJ bilo zaposleno 86 posto srba? AJd dobro...

Vratimo se na nogomet.
Sto je Mihajlovic napravio u karijeri? Kao trener, ofc?

Isli su svi u JNA, ali ti govorim o tajmingu kako se to događalo, uzalud se pravis glup.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2011, 21:42

jax je napisao/la:Kakve veze ima moje opredjeljenje? Ja sam Hrvat i ne sramim se tog rec, isto tako postujem svakog srbina dok ne krene srat.
A ti si ga zasra.
Kako objasnjavas onda da se u cijeloj HR uzelo dvije mjesecne place za autoput zagreb-split, a taj novac je na kraju zavrsio za neku zeljeznicku prugu beograd- prema nekoj pripizdini.
Isto tako, Zagreb je bio najkvalitetniji grad sto se tice fakulteta, pa je opet cijela juga morala subvencionirat fakultete u beogradu koji su skoro besplatno nudili smjestaj i hranu.
Al ajd, ne zelim ulaziti dalje u politiku, lekciju ste dobili i nema potrebe o tome. Tebi je sasvim normalno da se u svako selo dovede srbin sa obitelji i postavi ga se na zeljeznicu, tako da je u zeljeznicama u HRVATSKOJ bilo zaposleno 86 posto srba? AJd dobro...

Vratimo se na nogomet.
Sto je Mihajlovic napravio u karijeri? Kao trener, ofc?

Isli su svi u JNA, ali ti govorim o tajmingu kako se to događalo, uzalud se pravis glup.
Tvoj problem je u tome sto razmisljas na osnovu nacionalne pripadnosti, a ne cinjenica.
Cinjenice jesu da su Srbi dosta vise dali exYu fudbalu od Hrvata. Cinjenica jeste da se Jugoslavija morala raspasti (zao mi je sto se raspala u krvi, ali to je druga prica).
Cinjenica jeste da se subvencionisalo mnogo toga u mnogim republikama, pa i u Hrvatskoj. Cinjenica jeste da su Hrvati naseljavani i u Srbiji, kao i Srbi u Hrvatskoj. Mom stricu je u Nisu JNA oficir bio Hrvat, poslovodja Hrvat, cak direktor skole u kojoj je strina radila je bio Hrvat. Otkad to Hrvati zive u Nisu :?:
A oko lekcije, jbga dogovoreni ratovi i rezirane zrtve su cudo. Cak i kad ih predstavis kao najvecu pobedu, neko ih tamo okarakterizira kao "zlocinacki udruzeni pothvat".

A i pozdravio te Deki. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 apr 2011, 23:14

Novi cas,nova lekcija. 8-)

[youtube][/youtube]

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 20 apr 2011, 00:40

Devil je napisao/la:Novi cas,nova lekcija. 8-)

[youtube][/youtube]
da on me je bas sad sjebo, **** sugavo :D
ali stankovica ja ne dozivljavam kao clana srpske reprezentacije jer on nikada nije pruzio ni 50 posto u repki koliko je pokazao u interu i laziu.

e i maggica, samo mi MOLIM TE, pricat o dogovorenim ratovima i slicnim pizdarijama jer ja te fore ne pusim.

inace, zasto je antic otisao iz repke?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.