Haj ti meni reci kojem igracu iz prvih 16 moze husref prodat to postrojavanjebosnas_ je napisao/la: ↑12 avg 2025, 11:28Iskreno volio bi da Musemić dovede 2-3 igrača po svojoj zelji, i otjera 4-5 igrača, također po svojoj zelji, za koje igrače procjeni da nisu za jako Sarajevo. Tako bi se i ostali igrači trznuli, probudili, a siguran sam da će ih on znati postrojiti i naći im najbolje pozicije u timu. Poznaje ovu ligu najbolje od svih, ima je u malom prstu da tako kazem, bolje rješenje u trenutnim okolnostima nismo mogli naći.
Banic
Ristovski
Jovic
Guli
Keremeh
Beganovic
Jatta
Mlinaric
Elezi
Turda
Krdzalic
Kupresak
Renan
Mamas
Djordjevic
Na osnovu cega husref ovim igracima moze bilo sta, a da pritom nekosta klub bar 700 k km.
Evo uzecemo Keremeha za primjer, sta istjeraces ga super moras mu platit citav ugovor sto je recimo 200 k€ (produzio je) po nekom pravilu trebao bi dovest nekog na njegovo mjesto osteta recimo 100 k€ plata 100 k€ godisnje i u 90% slucajeva inaces slabijeg igraca bar 3 mjeseca 70% polusezone i potrosice 300 k€, a da nepricam da ces tesko nac za 100k€ ostete i 100 k€ plata godisnja boljeg igraca ikako, mozda jedino Renam on ima jos 3 mjeseca ugovor al on nije igrac koji je bitan (nije standardan vise golova da ristovski od njeg) igraci bi odma to prozreli rekli svakako bi otiso za 2 mjeseca.
Mlinaric guli sa nepricam, golman tesko da mozes sad dovest boljeg a ovog bi morao zestoko platit
Da im Husref svoim CV UTJERA neki strah kako svi ti igraci vec sad imaju jaci cv od njeg trenirani 90% njih od veci bolji trenera
Mozda krdzalic jovic turkes
Krdzalic turkes isto oo i renan cekase samo da im ugovor istekne, naravno da postoji nada da se krdzalic probudi al nije neki igrac da bi se drugi prepali, JOVIC jedino bi mogo mozda fasovat i koji bi mozda mogao imat neki efekat, al hoces istjerat momka da bi to dobio a znas da taj lijevi stoper, bek nije pozicija koju mozes nac tek tako, a posebno ako momak ( meni izgleda pro bas nekako povucem nebi reko da je neki problem) radi sve i ispunjava sve naredbe..
Navedite igraca kojeg je Husref doveo da smo ga prodali vise od 100 k€
Ja se sjecam onog golmana sa floride i kobiljara ili bilo kojeg igraca kojeg je on doveo da je nesto napravio u karijeri