Ovdje se stvara potpuno pogresan narativ, kao postoje oni koji mrze Husa i sad ga pljuju, ocrnjuju, vrijedjaju...
Sasvim pogresna kvalifikacija i stvara se neka vrsta podijela medju navijaciam...
Prava definicija je da postoje ljudi koji ne vide da Hus moze unaprijediti igru u odnosu na prethodne trenere i bojazan da se moze stvoriti jos gora situacija shodno njegovom karakteru i odnosu sa igracima...
Idealiziranje Husrefa ide do te mjere da se stice utisak kako sa njegovim angazovanjem, mi boda necemo zijaniti i kako su nam svi putevi prema tituli vec sirom otvoreni sa njegovim potpisom...
U ovakvoj ligi, sa ovakvim ljudima na celu Saveza stvarati nekakvu histeriju, pravog covjeka na pravom mjestu moze biti samo kontraproduktivan gest koji ce jos vise podijeliti navijace...
Musemicev problem je u taktickoj dekapaciranosti za danasnji fudbal sa postojecim igrackim kadrom...
Zato i postoje ljudi koji su protiv njegovog vracanja, evo, prvi sam ja bio protiv, ali ga ne mrzim i imace moju podrsku iskljucivo kao trener FKS, iskljucivo zbog kluba, jer FKS je SVETINJA i ni jedan pojedinac ne moze biti iznad...
Moja neka ocekivanja od HM su prilicno podijeljena, cak na zalost mislim, da nece uspijeti dovesti ekipu u stanje pozitivnog soka i da ce to sve teze i teze ici iz kola u kolo...
Naravno, niko sretniji od mene da u ovome debelo grijesim i opet cu ponoviti, HM ima moju podrsku kao i svaki trener koji je sjeo na nasu klupu