1921boy je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:35
godrina je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:29
Joj prica.
Raja je ocigledno u fazonu dodje nam investitor i sledece godine polufinale na Bernabeu.
Ili to ili druga kantonalna ako se skupimo.
To nije niko reko.Ne izvrci.Jasno je na sta se misli.Vise od 4tog mjesta mi nemozemo sa ovim modelom bez stalnog priliva novca i to je plafon,kako smo krenuli,ove sezone ce i to 4to mjesto bit upitno jer su i Velez i Siroki puno jaci nego prosle sezone kad nisu licili ninasta.
Ma care nisam ja mislio nista lose ni tebi ni nikom.
Dosta krivice ima i u ljudima koji donose odluke.
Jel se to nije mogao naci desni bek koji smije izac dalje od 30m od naseg gola?
Jesmo li ostali bez haman najboljeg veznog igraca i hvalili se da smo dobili najveci iznos ikad i onda ga zamijenili covjekom koji je prije 2 godine odigrao solidnu sezonu u Posušju?
Jesmo li doveli 3 napadaca koji su dali ukupno oko 20 golova ?
Jesmo li to toliko nesposobni za prostorije ispod istoka, od tih para rentanja mozemo super dobrog igraca imat?
Jesmo li doveli trenera koji je napravio to da nijedan igrac nije u optimalnoj bar formi ?
I milion jos pitanja.
Normalno da je sve lakse sa investitorom ali i bez njega se moze ali treba znat i treba radit.
Nemaju ni Velez ni Siroki investitora, nemaju vala ni nesto top ekipu, samo sto se mi sviju bojimo.
Po meni su i prve 3 ekipe igracki slabije nego lani. Pitari nisu slabiji ali su pitari, vidis sta rade.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.