Isto, jednostavno toliko volim Sarajevo a on mi se nikako ne uklapa u sliku nekog napretka. Svaka cast na titulama cudima ali fakat ljudi zaboravljaju frustracije koje smo imali i za vrijeme njegovih mandata. Bilo je situacija da nismo mogli da napravimo priliku na utakmici. Pa kad se sjetim one nemoci protiv Zelje gdje on nema ideja sta da uradi da promijeni. Jednostavno gdje god je bio, a bio je samo u nasoj ligi nikakav rezultat i napredak nije napravio, cak nije mogao ni titulu sa Slobodom da osvoji kad je najjaca u svojoj historiji bila i kad je sve na njenoj strani bilo, on zijani kucisiroliver69 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:243 dana hocu ovo da napisem ali se nisam usudio jer nema šanse da glupani razumiju. Husrefa znam, pozdravljamo se kad se vidimo i zaista ga osjećam svojim. Nisu mi bile drage one njegove suze i bolilo me je. Ali on ne moze donijeti nista novo i dobro, pa ljudi moji pogledajte stručni štab!?!? Zaista nema potrebe za Ljajicem, Ristovskim, Cimirotom(ako je istina)...koji ce nam kyrac sad kad nemamo ambicija.Vanja8 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:02Ovdje se stvara potpuno pogresan narativ, kao postoje oni koji mrze Husa i sad ga pljuju, ocrnjuju, vrijedjaju...
Sasvim pogresna kvalifikacija i stvara se neka vrsta podijela medju navijaciam...
Prava definicija je da postoje ljudi koji ne vide da Hus moze unaprijediti igru u odnosu na prethodne trenere i bojazan da se moze stvoriti jos gora situacija shodno njegovom karakteru i odnosu sa igracima...
Idealiziranje Husrefa ide do te mjere da se stice utisak kako sa njegovim angazovanjem, mi boda necemo zijaniti i kako su nam svi putevi prema tituli vec sirom otvoreni sa njegovim potpisom...
U ovakvoj ligi, sa ovakvim ljudima na celu Saveza stvarati nekakvu histeriju, pravog covjeka na pravom mjestu moze biti samo kontraproduktivan gest koji ce jos vise podijeliti navijace...
Musemicev problem je u taktickoj dekapaciranosti za danasnji fudbal sa postojecim igrackim kadrom...
Zato i postoje ljudi koji su protiv njegovog vracanja, evo, prvi sam ja bio protiv, ali ga ne mrzim i imace moju podrsku iskljucivo kao trener FKS, iskljucivo zbog kluba, jer FKS je SVETINJA i ni jedan pojedinac ne moze biti iznad...
Moja neka ocekivanja od HM su prilicno podijeljena, cak na zalost mislim, da nece uspijeti dovesti ekipu u stanje pozitivnog soka i da ce to sve teze i teze ici iz kola u kolo...
Naravno, niko sretniji od mene da u ovome debelo grijesim i opet cu ponoviti, HM ima moju podrsku kao i svaki trener koji je sjeo na nasu klupu
Ne mrzimo Husrefa debiliiii!!!
Nego volimooo Sarajevoooo!!!
0 3 od Drine. Nek nam je Bog na pomoci.