Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2025, 14:06
Sve zene izuzev spremacica moraju napustiti klub ili preci u SFK(zaboli me),svi amerikanci koji su od Ismira prvi put culi za Sarajevo i ne znaju ga pokazati na mapi a donose krucijalne odluke za klub,kao i 'dame'
Na njihova mjesta moraju doci ljudi kao Krle i ljudi koji su sposobni da nas zastite od svega loseg sto nije u fudbalskim dometima
Tek onda Sarajevo staje na noge i postaje ozbiljan klub koji ce do 90.minute zadnjeg kola voditi borbu za titulu.Do tada je gubljenje vremena sve a mi idalje razbijamo glavu i pricamo o trenerima ko da su oni najveci problem.Vjerujte da nije problem glavni ni Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman a tek Zekic i Husref.I vjerujte da necemo bit prvaci da nam Gvardiola sjedne na klupu iz x razloga koji su do nas i nisu do nas.
Nazalost nas gazda ovo ne razumije i zivi u nekim iluzijama da je ovo Junajted Stejts ov Amerika.
Kako za 4 godine nije shvatio,ne znam.Da li mozda nece da shvati,isto ne znam.Ja i ljudi ovdje znamo sta je FKS a ovaj pokusaj kapitalizma i igrokaz nije.Mozemo mi pisati o taktikama,igracima,trenerima,analize praviti,o posjeti.Moze sve ali nije to nista problem broj 1,2...3
VTS!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!