To i ja govorim. Ali evo, ti dok si akcijao, nisi se kurchio po internetu. Ja niti branim niti nešto veličam kodeks, ali čim se nešto desilo sinoć, ispred benzinske na Grbavici, i likovi odmah nakon 6 7 sati iznose teorije o događaju na forumu, znaš da nisu bili, pogotovo kada su u pitanju šaketanja i zato sam rekao da su to pichkice.NoProfit je napisao/la: ↑14 avg 2025, 11:04![]()
![]()
Navijački kodeks nalaže većinu onoga što se ne primjenjuje u Bosni i Hercegovini i generalno na ovim prostorima. Navijački kodeks nalaže da se ne koristi oružje u tučnjavama pa ga svaka grupa, čitaj oni koji sudjeluju u tome, koristi.![]()
Lično sam sudjelovao u more akcija i nemam problem pisati o tome. Pogotovo sada kad su od istih prošle godine i godine.
Uništavati tuđu imovinu, nanositi tjelesne povrede drugim licima, droga, dilanja, dealovi, nošenje hladnog oružja, zna se šta je sve navijački svijet i huliganizam, nećemo se praviti budale sada. Ako si dio toga, nećeš sigurno odmah ujutru skakati po forumima i pisati teorije o tome šta je bilo ... to se jednostavno ne radi, ne zbog kodeksa koji nije zakon, nego jer je logično da to ne radiš, zbog sebe prvog. Zato kažem da su teoretičari koje srećemo na forumu većinom pichkice bez iskustva a sa velikom željom