Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
eh sad lagano krece pracenje NBA, nek nam je sa srecom 
- legenda reala
- Kontakt:
Oj Jaruga pa đesi ti džomete ,daj mi marku ,ili mi reci duha jednog da se oparim

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozel ovo proc....nije prebvelik ulog...samo da se ima sta ispratit....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
boston je na guzove uz'o nikse pa bi mogli napravit iznenadjenje valjda su levati nesto naucili iz dobijene utakmice koju su poklonili matere im natakarim....legenda reala je napisao/la:Oj Jaruga pa đesi ti džomete ,daj mi marku ,ili mi reci duha jednog da se oparim![]()
![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Misli li ko ovdje spavat, ja evo zujim jos nebil postavili ponudu za tenis ;D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
nemoj jaruga da se uzbuđavašCitizen-X je napisao/la:veceras tipovi sta i kako ko over ko under kosevi pobjede hendikepi - necu vise da cujem nijedne fakat o wwinu![]()
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Imam jednu stranicu gdje lik zaista dobro prognozira parove.Prati veliki pad kvota i velike uloge na iste.Za 19.04 je prognozirao :
Quenn of S. - Ross County tip 2 kvota 2,50 (0-2 prekid u 90 minuti)
Pošalje se poruka .Za 0,5km se dobije dosta parova koji prolaze.Evo pa koga zanima.
http://****/#inscore_ifheight_xdc_4107
Quenn of S. - Ross County tip 2 kvota 2,50 (0-2 prekid u 90 minuti)
Pošalje se poruka .Za 0,5km se dobije dosta parova koji prolaze.Evo pa koga zanima.
http://****/#inscore_ifheight_xdc_4107
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Billups ne igra za Knickse...odlicno s obzirom da sam odigrao Knickse manje od 93,5...
Orlando 1 u hendikepu...
Orlando 1 u hendikepu...
- Citizen-X
- Kontakt:
nemam fakat sad nista - danas sam kont'o Lustenau odigrat i majmun zaboravim...Interista je napisao/la:nemoj jaruga da se uzbuđavašCitizen-X je napisao/la:veceras tipovi sta i kako ko over ko under kosevi pobjede hendikepi - necu vise da cujem nijedne fakat o wwinu![]()
steti zdravlju
nego imas koji prijedlog za sutra
odigr'o sam nickse 1/4 i kraj... pa šta bog da... valjda ce supci pokusat da mrdnu supkom.
Sredila se tema u 10 minuta... Tako treba, brate! Ja stavio Knickse u hendiju, Mela preko, Garneta preko, Howarda preko...
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala 
Bice golova sa obje strane , uglavnom ps1Interista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
oba daju po meni nekako najsigurnija opklada na taj par i jednim i drugim gori pod guzicomInterista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala
- Citizen-X
- Kontakt:
ako je kvota preko 3 - igrajInterista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala
nisam nikog konkretno cuo ili nisam poFat'o sta je ko odigro pa mi je kladjenje na poene izbjeglo... pocela tekma mater mu...Mulder je napisao/la:Sredila se tema u 10 minuta... Tako treba, brate! Ja stavio Knickse u hendiju, Mela preko, Garneta preko, Howarda preko...
jbm ti wwin
ima tenis 3 sata i nesto
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jao Dundee-ja tri crvena, wtf 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Gdje si nasao bogati ? Nigdje u ponudi za srijedu tenis...fix je napisao/la:ima tenis 3 sata i nesto
- legenda reala
- Kontakt:
oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Živio Wwin ,wwin je zakonnnnnnnnn
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
mršlegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Sta im radi Rondo nije humano...a i ja sam ga izbrisao sa tiketalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.