Ja mislim da bi cak sam ubjedjen u toKajzer10 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:15Jasta bi.invincible1921 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:11::Evo ja mislim da bi proslo bez ikakvih problema...imas ovdje dijasporaca pa nek ti posvjedoceKajzer10 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:03To sto je pokusao Sanin Musa ne bi proslo ni u Svici ili Kanadi. Svugdje bi ga iznabijali i zabranili ga.
Mislim, kaze onaj ponesite svi oruzje. I sad kmeka sta i kako, samo se jadni Bosnjaci saginju.
Tesko i da se saginju. Eno Hambu zgovnase ko da im je u mater dirnuo.![]()
Uostalom to nije no binto...bitno je ono sto je bila njihova reakcija na musu. Fasizam, sovinizam, prijetenje i pozivi na nasilje
Ovo je debelo podijeljena drzava. Cinjenica. Sto mozes u svojoj avliji, ne mozes u tudjoj. Deal with it. U Banja Luci mozes krstiti zgradu i u Zagrebu klecati Isusu ili kome vec, ali ja toplo savjetujem da to, s ciljem ekscesa i provokacije kao Musa, ne dolazis raditi u Bihac na glavni trg. Nemoj, neces dobro proci i ne dokazujes nista. Pun mi qrac te jednakopravnosti i sloboda, a da je obrnuta situacija, svi bi situaciju nazivali onako kako jest.
Ne ljudino ovo nije podjeljena drzava, samo je belaj sto se dopusta Srbima i Hrvatima da zive u privatnim zamisljenim drzavama dok tamo dje su Bosnjaci to je zajednicka.
U Sarajevu se odrzala misa za ustase iz ww2 npr i to dok je cuvala kako vole rec policija iz muslimanskog sarajeva...al dobro bitno je saburat i glumit moralne vertikale.
Probuse frajeru gume iz BG u SA digne se fkn gradonacelnica da se pravda....