Trenutno **** **** mi se za sve,,al realnost boli u kost udaraInvincibles14 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:19De nam kazi na kakvim si terapijama, tucet boba vjvSeverina007 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:37Simpatizeri ovog malo londonskog kluba arsenala još uvijek žive u 90tim i zive od stare slave,,jbt generacije se pozenile unučad dobili oni na istom kao prije 20g,,koji mentalitet ima ekipa da nije pozvana da se druži ni na bajramski turnir![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Vraća se i on uskoro. I ovako je ova tema u top3 na forumu. Sa Obeliksom ide na prvo mjesto.

-
- Kontakt:
A de mi kazi koji to ti klub simpatiziras?Severina007 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:04Trenutno **** **** mi se za sve,,al realnost boli u kost udaraInvincibles14 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:19De nam kazi na kakvim si terapijama, tucet boba vjvSeverina007 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:37Simpatizeri ovog malo londonskog kluba arsenala još uvijek žive u 90tim i zive od stare slave,,jbt generacije se pozenile unučad dobili oni na istom kao prije 20g,,koji mentalitet ima ekipa da nije pozvana da se druži ni na bajramski turnir![]()
Koji su idioti u newc, **** ih igrac s 3 godine ugovore i jos uvijek ga pokusavaju zadrzati. Svaki igrac s mozgom ce dobro razmislit da predje u ovu smijuriju od kluba

Ne znam koliko im je u interesu da ga plaćaju bezveze. Ali moraju popustiti na kraju, ništa ne postižu time što će ga zadržati.
Konj je Isak a ti konjina što smatraš da igrač pod ugovorom treba da se ponaša tako neprofesionalno.
Svaki takav u Liverpool prešao dabogda.

Svaki takav u Liverpool prešao dabogda.

4-IN-A-ROW
Na ovakvim papcima treba napraviti primjer. Lijepo ga zadrzat sada bez placanja kad odbija da se pojavi. Neka mu propadne godina. Mogu ga svakako prodati i iduce sezone kad ima jos nekoliko godina ugovora. 

Srah od jakog Liverpoola jer kad bi on dosao u Liverpool niko ne ni imao sanse za titulu u narednih par godina, zato te i razumijem, kad znas vrijedat onda nek ti Pep yebe s.upcic
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Newcastleov gazda nema problema sa parama.
Sigurno da bi i ja ovakvo ponašanje kaznio jer su igrači postali previše jaki u odnosu na klub
Projekat slavi gubitak na transferima bla bla
33 miliona zaraditi na igracu koji nikad nije zaigrao za klub
Ide Chelsea na 80ak bodova, jedva čekam novu sezonu
Meni je isto smijesno da se samo tako dodjeljuju titule nekome bez da sezona i pocne. Mozemo rec da je obavljen super posao, da je netko favorit, da ima top momcad i slicno, ali pogotovo u EPL samo tako nekoga stavljati na tron, ne znam kolko je pametno jer svasta se moze desiti, razne ozljede, losa forma, kako ce tko kliknuti od novih igraca itd. Malo bih stao sa tim uzdizanjem neke ekipe, a da su drugi tu samo da sudjeluju.
ARSENAL4ever
Udarila PGMOL slava u glavuTheMix je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:20Meni je isto smijesno da se samo tako dodjeljuju titule nekome bez da sezona i pocne. Mozemo rec da je obavljen super posao, da je netko favorit, da ima top momcad i slicno, ali pogotovo u EPL samo tako nekoga stavljati na tron, ne znam kolko je pametno jer svasta se moze desiti, razne ozljede, losa forma, kako ce tko kliknuti od novih igraca itd. Malo bih stao sa tim uzdizanjem neke ekipe, a da su drugi tu samo da sudjeluju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Podrška Njuki. Švedsko govedo moraju svim silama zadržati u klubu. 

- LenyYoro15
- Kontakt:
I ove sezone smo favoriti po automatizmu
Godine prolaze, veličina ostaje. GGMU 

Pričaš navijaču kluba koji je osvojio 4 za redom.

Inače to tako ide. Kupiš Isaka i onda redaš titule. Odrasti
4-IN-A-ROW
Dvije titule ste oteli sa sudijskim g.ovnima i to za bod, al izgleda da se samo pravis budalaemir_ je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:14Pričaš navijaču kluba koji je osvojio 4 za redom.![]()
Inače to tako ide. Kupiš Isaka i onda redaš titule. Odrasti
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Proda Bournemouth i Outtaru, u Brentford. Totalna rasprodaja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Adli u Bournemoth, Ouattara u Brentford, Wissa u Newcastle, Isak u Liverpool. Domine se slažu 

- JayCatwright
- Kontakt:
Bayern postao razvojni klub

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.