Pričali smo o Brentfordu bratko.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:35Ja nas vidim bas dosta nisko. Osim ovog lijevog wingbeka i drugog golmana nikog nismo doveli. GP kaze da se uzda u Fullkruga i Calluma Wilsona i da mu ne treba napadac. Otisao Kudus nije dovedena zamjena. GP igra 3-5-2, patnja u najavi i ove sezone.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ni ja ne vidim da liverpool može odbraniti titulu. Sad ili nikad za arsenal.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rutinski cemo odbraniti titulu, nisam zabrinut sekunde
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
de sveži ovu svoju kujicu, otela se, baš se dobro otela
- Quartararo
- Kontakt:
Zatvori usta, kapa ti moja ljubavna tekućina.Jabroni je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:55de sveži ovu svoju kujicu, otela se, baš se dobro otela
Ne zelim da ulazim u privatne stvari izmedju vas. Trebamo se okrenuti najjacoj ligi svijeta koja pocinje danas.
Izgleda Konate ce isto uraditi Liverpoolu kao Arnold. Nekog Leonu dovedu za kojeg vjerujem ovdje niko cuo nije.
Izgleda Konate ce isto uraditi Liverpoolu kao Arnold. Nekog Leonu dovedu za kojeg vjerujem ovdje niko cuo nije.
Alisson > Raya
Frimpong > Arsenalov desni bek
Van Dijk > Saliba
Konate < Gabriel
Kerkez > Ars lijevi bek
Mac Alister < Zubimendi
Szbolai < Rice
Wirtz > Odegard
Salah, Gakpo , Etikite > Arsenalov napad
Frimpong > Arsenalov desni bek
Van Dijk > Saliba
Konate < Gabriel
Kerkez > Ars lijevi bek
Mac Alister < Zubimendi
Szbolai < Rice
Wirtz > Odegard
Salah, Gakpo , Etikite > Arsenalov napad
Ovi krenuli po sve Pepove akademce
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Opcenito sam se nadovezao na pricu o patnjama i losim rezultatima.gaston je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:41Pričali smo o Brentfordu bratko.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:35Ja nas vidim bas dosta nisko. Osim ovog lijevog wingbeka i drugog golmana nikog nismo doveli. GP kaze da se uzda u Fullkruga i Calluma Wilsona i da mu ne treba napadac. Otisao Kudus nije dovedena zamjena. GP igra 3-5-2, patnja u najavi i ove sezone.
![]()
Sviđa mi se ovo novo pravilo da samo kapiten smije komunicirati sa sudijom, dosta više ciganluka i čerge oko svake odluke.
Svjetlina na arenama je smanjena za jedno 50% u odnosu na strane kanale. Ono je horor za gledati koliko je sve tamno i bezbojno.
Nije ruka, slucajno lik prstima skreno loptu od etikea koji bi imao autput prema golmanu 
Liverpool vec dva puta zakinut za crveni protivnika, VAR se cak nije ni ukljucio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
PGMOL opet radi posao.
Eitkita se pravo uklopio sa teatralnostima, a tek je tu 20 minuta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ovo skuzerski invalid rekao Semenyu da je camugica?
E što se ovi valjaju jbte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.