Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Spasavanje vojnika Adzema.
Odradjivanje sudija od strane Zeljine uprave jer bi porazom navijaci nastavili tjerat Adzema, a to upravi Zelje ne godi jer ne mogu nastavit sa talovima i menadzerskim igracima.
Ko prati dugo ovu ligu sve mu je jasno.
Odradjivanje sudija od strane Zeljine uprave jer bi porazom navijaci nastavili tjerat Adzema, a to upravi Zelje ne godi jer ne mogu nastavit sa talovima i menadzerskim igracima.
- jurisicduska
- Kontakt:
Gdje je Karamarko ?
Moglo bi ovo 0:3 bit registrovano ako ga je neko nagrdio u tunelu.
Sta se ceka pa ne pocinju cccc
Pokazuje gigovix kako je neko boksom u lice udaren. Bice ogromnih kazni
Pokazuje gigovix kako je neko boksom u lice udaren. Bice ogromnih kazni
Zadnja izmjena: club21, dana/u 15 avg 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ako je Karamarko dobio crveni odmah mu dati ispisnicu. Kakav kloc moraš biti da u ovoj situaciji dobiješ crveni karton...
jesi retardiran ti? koju utakmicu gledas?RollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:25Spasavanje vojnika Adzema.
- BiHSportman
- Kontakt:
Treba ovdje živ i zdrav ovo završiti, a oni će doći na Grbavicu….
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo je isto ko na derbiju na grbavici kad je željo dobio 2 crvena pa neko iz fks dobio crveni u tunelu, **** te ta liga više gdje se non stop kompenzira na silu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Arena premium 1
Brani se Rudar sa igracem manje, ali znaju i napsti. Uglavnom bas lijepo za gledati. Dobro je to Ognjenovic uigrao za kratak period
- jurisicduska
- Kontakt:
Karma je kuja.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Samo ću to reci.
Sjetimo se preslikane situacije.
Zasluženo.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ocekivano
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
sve isto. Samo što mi u tunelu nismo ništa uradili, a karamarko se udarao. Čak je i crveni nad kyeremehom sličan ko hrkacujurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Karma je kuja.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Samo ću to reci.
Sjetimo se preslikane situacije.
Ma jel ovo otjeralo Adu?
Yebo me Karaqrac, gledali smo to kad je "Štila na iskustvo" provocirao Radovića.
Yebo me Karaqrac, gledali smo to kad je "Štila na iskustvo" provocirao Radovića.
The saddest thing in life is wasted talent.
Rekoh vam neće da izađu veležovi dok ne dobiju što su platili. Samo su se zenuli uplatili starter pack a ne premium što i VAR uključuje.
-
gegenpress
- Kontakt:
A realno Vico je gigant, ubacio ovog svog iz Gradiške, ovaj malo "zapapričio" i jednima i drugima, opravdano sve, i imaš ovo iz tunela.
Danas sutra nek jedni pozovu na sastanak protiv saveza, neće se odazvati.
Umjesto da Željo, Sarajevo i Velež skupe snage i krenu u borbu oni se međusobno "kolju".
Šteta, nije fudbal za nas.
Danas sutra nek jedni pozovu na sastanak protiv saveza, neće se odazvati.
Umjesto da Željo, Sarajevo i Velež skupe snage i krenu u borbu oni se međusobno "kolju".
Šteta, nije fudbal za nas.
Gigara je pokazivao Sosicu (kapitenu) udarac stocem, a vi ostalo zakljucite sami.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Seljakluk
Ko kod nas glupi radovic kad je dobio crveni, a imali dva igraca vise i zavrsi x. To odmah ispisnica debilu
Dobra taktika rođenih nema šta. Ovako smo i dobili crveni.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!