Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Aaaaaaaaaaaaaa
Oprosti mi Fedeeeee
Oprosti mi Fedeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ide Chiesa brat, nipošto ga ne puštati.
Aaaaaaaa FUCK OFF JUVE
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
AJMO FEDEEEEEEEE USUTKAJ NAS SVE MAJSTORE
Aura 

- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer ima najbolju pjesmu u historiji nekog igraca Liverpoola, nadam se da ostaje samo zbog toga
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Lagano sve po planu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zbog ovih stvari njega nikad ne vadis
Chiesa je ovo zaslužio, da zabije za pobjedu i da mu pjeva cijeli stadion
Fuck off Juve

Fuck off Juve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Malo su nas prepali ali 3b su tu
Slota ceka bas puno posla.

- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Realno, pola ekipe je novo, novi sistemi, neuigrano, mlado, igraju prvi put kuci na jednom Anfieldu, dosta tu ima stvari zbog kojih cemo patiti na pocetku.
Ali potencijal? Ne vidim mu kraj. Ova sezona ce biti prejaka, imamo se cemu nadati i radovati!
Ali potencijal? Ne vidim mu kraj. Ova sezona ce biti prejaka, imamo se cemu nadati i radovati!
Never in doubt
Ova utakmica je čisto iskustvo Liverpoola.
Jak start, promašaj, problemi nazad, 1:0, kontrola i dominacija, 2:0 is back at the menu boys, jedan kiks, drugi kiks. Kultni heroj ulazi, cross and insallah, ludnica na stadionu, kultni heroj zabija, sve eksplodira i još jedan leksaurin kasnije Salah zabija za "laganu" pobjedu.
Jak start, promašaj, problemi nazad, 1:0, kontrola i dominacija, 2:0 is back at the menu boys, jedan kiks, drugi kiks. Kultni heroj ulazi, cross and insallah, ludnica na stadionu, kultni heroj zabija, sve eksplodira i još jedan leksaurin kasnije Salah zabija za "laganu" pobjedu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mr. Liverpool

Gdje tema za ocjenjivanje igraca

...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.