Nije los telefon,kamera po noci nije nesto,zvucnici su dobri....facebook i te stvari mozes instalirat...nego reci ti koliko je para dajes pa da vidimo jel "dobar" ili "nije"?!Centre forward je napisao/la:Pozz raja, znam mozda da nije "mjesto" da o tome pitam al' rekoh mozda ima neko ko moze pomoc.Rijec je o mobitelu Nokia 5800 XpressMusic.Kakav je generalno, kamera, slusalice, zvucnik.Kakve su mu internet postavke,ima li instaliran facebook na sebi i ostalo.
Unaprijed hvala
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
RIP SALE VILENJAK
- Centre forward
- Kontakt:
Ma mislio sam preko "Bh telecoma" da ga nabavim, samo ne znam da li oni to jos uvijek imaju u prodaji.On je ipak ness jeftiniji od N97 ( vise od 500 KM) a nema velike razlike,kako se men cini.RKO je napisao/la:Nije los telefon,kamera po noci nije nesto,zvucnici su dobri....facebook i te stvari mozes instalirat...nego reci ti koliko je para dajes pa da vidimo jel "dobar" ili "nije"?!Centre forward je napisao/la:Pozz raja, znam mozda da nije "mjesto" da o tome pitam al' rekoh mozda ima neko ko moze pomoc.Rijec je o mobitelu Nokia 5800 XpressMusic.Kakav je generalno, kamera, slusalice, zvucnik.Kakve su mu internet postavke,ima li instaliran facebook na sebi i ostalo.
Unaprijed hvala
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ne uzimaj N97,malo je posheban telefon,bugovit....od koliko ti je pretplata i koliko bi "dao" mjesecno za telefon?
RIP SALE VILENJAK
- Centre forward
- Kontakt:
:@ elegant mislio sam da N97 kosta oko 500 KM,Nokia 5800 XpressMusic kosta nekih 350 KM-ova.RKO je napisao/la:Ne uzimaj N97,malo je posheban telefon,bugovit....od koliko ti je pretplata i koliko bi "dao" mjesecno za telefon?
Mjesecna pretplata je nekih 15 KM na dvije godine,pitanje je da li ona "vrijedi" tih para

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pa et sad dok ga otplatis nece nista vrijedit,postar je to telefon...nije los onako al bi ti ja preporucio na pretplatu od 15KM Nokiu X6 koja dodje 16,17KM mjesecno ili ovaj Samsung GT8500 jest da je Bada OS al nije los i dosje 16,31KM mjesecno sto nije puno razlicito od Nokie 8500 koja dodje 13.77KM
PS: nije los ni ovaj LG optimus 540 a samo je 9KM jest da je rezistivni ekran al je Android!
PS: nije los ni ovaj LG optimus 540 a samo je 9KM jest da je rezistivni ekran al je Android!
RIP SALE VILENJAK
- Centre forward
- Kontakt:
U pravu si.Relativno je "star".Izas'o je cini mi se tamo nekad 2009 (davno je to biloRKO je napisao/la:Pa et sad dok ga otplatis nece nista vrijedit,postar je to telefon...nije los onako al bi ti ja preporucio na pretplatu od 15KM Nokiu X6 koja dodje 16,17KM mjesecno ili ovaj Samsung GT8500 jest da je Bada OS al nije los i dosje 16,31KM mjesecno sto nije puno razlicito od Nokie 8500 koja dodje 13.77KM

Nisam neki ljubitelj ni LG-a ni Samsunga posebno zbog toga sto mu "kasni" melodija kad neko poziva (ne znam da li samsung telefoni i dalje imaju taj problem).Msm da je X6 najbolje rjesenje.
Hvala puno.Ak navratis u Tz nekad imas pivu il' cedevitu u slucaju da sok od "ječma" izbjegavaš

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Probao sam ovaj Samsung dobar je pravo,nije to ono staro smece jedino da je na Androidu.....Ja inace imam htc Desire HDCentre forward je napisao/la:U pravu si.Relativno je "star".Izas'o je cini mi se tamo nekad 2009 (davno je to biloRKO je napisao/la:Pa et sad dok ga otplatis nece nista vrijedit,postar je to telefon...nije los onako al bi ti ja preporucio na pretplatu od 15KM Nokiu X6 koja dodje 16,17KM mjesecno ili ovaj Samsung GT8500 jest da je Bada OS al nije los i dosje 16,31KM mjesecno sto nije puno razlicito od Nokie 8500 koja dodje 13.77KM
PS: nije los ni ovaj LG optimus 540 a samo je 9KM jest da je rezistivni ekran al je Android!)
Nisam neki ljubitelj ni LG-a ni Samsunga posebno zbog toga sto mu "kasni" melodija kad neko poziva (ne znam da li samsung telefoni i dalje imaju taj problem).Msm da je X6 najbolje rjesenje.
Hvala puno.Ak navratis u Tz nekad imas pivu il' cedevitu u slucaju da sok od "ječma" izbjegavaš

Cuj ako navratim u TZ pa zar nevidis odakle sam

PS: Nokia 8500 XM je izasla 2008g
RIP SALE VILENJAK
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
tko to kupuje telefon? sta treba, da mu pomognem
fakat nisam ni vidio
zavisi sta trazis od telefona, ako ces samo muziku onda je taj telefon stvoren za to i za slike i video, al problem je kod nokija sto imaju slab procesor, N97 i 5800 i X6 imaju 434 mhz procesor, pa telefon je spor, razlika izmedju 5800 i N97 nema, samo sto se N97 fizicki razlikuje od 5800 i po kameri, takodjer 5530 ti je isti kao i 5800 samo drugacijeg izgleda, uzmi sebi Samsung Wave, ima superamoled display, 1ghz procesor, kamera 5mpx i HD rezolucija, mada nisam jos isugran u bada, al cini se odlicnim telefonom, sad ako ne zuris sa telefonom radije skupi jos para i sacekaj da izadje Samsung Galaxy S 2, jer ce onda Galaxy S pojeftiniti dosta, i moci ces komotno uzeti taj telefon, ja ga imam, nebi ga nizasta mjenjao, jedino za jaci telefon, ako ga uzmes neces se pokajati, jedina mu je mana sto nema blic, ali meni blic nije toliko vazan, neki dan je izasao i update za 2.3 Gingerbread, moram ga updateovati
na tebi je izbor, ja sam kupio podavno nokiju n97 prije samsunga, imao sa 3 puta uzastopno isti kvar, dobijo telefon, upalio ga, koristio ga dok se baterija nije ispraznila, kad se ispraznila baterija, telefon bukvalno crko, ne mogu ga napuniti, nit upaliti, nista, odnesem im ja telefon nakon 7 dana, dobijem mob, i opet isto tako 3 puta, dok nisu komplet telefon zamjenili, na pocetku sve fino, imam i danas taj telefon samo zbog toga sto volim nokiju, symbian i sto ima qwerty tastaturu
fakat nisam ni vidio
zavisi sta trazis od telefona, ako ces samo muziku onda je taj telefon stvoren za to i za slike i video, al problem je kod nokija sto imaju slab procesor, N97 i 5800 i X6 imaju 434 mhz procesor, pa telefon je spor, razlika izmedju 5800 i N97 nema, samo sto se N97 fizicki razlikuje od 5800 i po kameri, takodjer 5530 ti je isti kao i 5800 samo drugacijeg izgleda, uzmi sebi Samsung Wave, ima superamoled display, 1ghz procesor, kamera 5mpx i HD rezolucija, mada nisam jos isugran u bada, al cini se odlicnim telefonom, sad ako ne zuris sa telefonom radije skupi jos para i sacekaj da izadje Samsung Galaxy S 2, jer ce onda Galaxy S pojeftiniti dosta, i moci ces komotno uzeti taj telefon, ja ga imam, nebi ga nizasta mjenjao, jedino za jaci telefon, ako ga uzmes neces se pokajati, jedina mu je mana sto nema blic, ali meni blic nije toliko vazan, neki dan je izasao i update za 2.3 Gingerbread, moram ga updateovati

na tebi je izbor, ja sam kupio podavno nokiju n97 prije samsunga, imao sa 3 puta uzastopno isti kvar, dobijo telefon, upalio ga, koristio ga dok se baterija nije ispraznila, kad se ispraznila baterija, telefon bukvalno crko, ne mogu ga napuniti, nit upaliti, nista, odnesem im ja telefon nakon 7 dana, dobijem mob, i opet isto tako 3 puta, dok nisu komplet telefon zamjenili, na pocetku sve fino, imam i danas taj telefon samo zbog toga sto volim nokiju, symbian i sto ima qwerty tastaturu
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 19 apr 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
U danjasnja vremena u BiH dati 300-400 Km za neki telefon, koji je pretrpan glupostima je bacanje para.
Relno gledajuci treba ti mobitel da nazoves - javis se, posaljes sms - primis sms !!!
90% ljudi ne korsiti te razne opcije, nego je to samo bahacenje da se vidi da neko ima "moderan" telefon.
Relno gledajuci treba ti mobitel da nazoves - javis se, posaljes sms - primis sms !!!
90% ljudi ne korsiti te razne opcije, nego je to samo bahacenje da se vidi da neko ima "moderan" telefon.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zavisi kako kome, ako neko hoce radi zabave kao ja, pogotovo kad u skoli zna biti dosadno, razbacis malo fife, need for speeda, asphalta.... dosta aplikacija, dosadno ti ne moze biti nikakoElegant je napisao/la:U danjasnja vremena u BiH dati 300-400 Km za neki telefon, koji je pretrpan glupostima je bacanje para.

a sad tko hoce telefon samo za poruke, zvanje nek sebi uzme nokiu 3310, sjecam se da mi je baterija prije trajala po 7 dana

-
- Kontakt:
Ja mislim da moras otvoriti onaj poklopac od centralne jedinice i ocistiti prasinu, mozes koristiti i usisivaczenicanin je napisao/la:da li je moguce da dvd przac nemoze ocitavat neke vrste dvd-ova(kao sto su npr. DVD+RW)
cistio nego zanima me ovo ,jel moze da se desi da nemoze ocitatavat ovu vrstu dvd diskova?Kvota_1.10 je napisao/la:Ja mislim da moras otvoriti onaj poklopac od centralne jedinice i ocistiti prasinu, mozes koristiti i usisivaczenicanin je napisao/la:da li je moguce da dvd przac nemoze ocitavat neke vrste dvd-ova(kao sto su npr. DVD+RW)
-
- Kontakt:
nemoguce..zenicanin je napisao/la:cistio nego zanima me ovo ,jel moze da se desi da nemoze ocitatavat ovu vrstu dvd diskova?Kvota_1.10 je napisao/la:Ja mislim da moras otvoriti onaj poklopac od centralne jedinice i ocistiti prasinu, mozes koristiti i usisivaczenicanin je napisao/la:da li je moguce da dvd przac nemoze ocitavat neke vrste dvd-ova(kao sto su npr. DVD+RW)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ja sam prošle godine uzeo 58-icu na 12 mjeseci. 35 maraka je mjesečna rata bila na moj paket. Fala bogu, ovaj mjesec mi je zadnja rata došla za njegaCentre forward je napisao/la::@ elegant mislio sam da N97 kosta oko 500 KM,Nokia 5800 XpressMusic kosta nekih 350 KM-ova.RKO je napisao/la:Ne uzimaj N97,malo je posheban telefon,bugovit....od koliko ti je pretplata i koliko bi "dao" mjesecno za telefon?
Mjesecna pretplata je nekih 15 KM na dvije godine,pitanje je da li ona "vrijedi" tih para

Najblaže rečeno,telefon qurcu ne valja a cijena mu je dobro masna. Slikati u mraku i ne pokušavaj. Mogu ti uploadovat sliku pa da vidiš na šta liči.
Daj stoju i pol, uzmi dobru polovnu 95-icu i rahat si s telefonom.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Aj ako netko zna da napise, jeb.em se citav dan s tim
, instalirao sam sve nanovo odnosno operacijski sustav i sve radi ali nema mi zvuka... I skinem Realtek AC 97 audio driver i opet nece... U cemu bi mogao biti problem? Googlao sam i sve ali nista, sve neke gluposti...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- anonymousHD
- Kontakt:
Desni klik na my computer > properties > device manager. Kad otvoriš to, odeš na other device, i tu ti se nalaze driveri koji ti nisu instalirani, pored njih imaš uzvičnik/upitnik, klikneš na svaki i update driver software. Posle toga trebao bi da imaš zvuk.
Driver Pro Genius + Crack on sam skenira,skine i instalira drivere koje ti trebajuBarney Stinson je napisao/la:Aj ako netko zna da napise, jeb.em se citav dan s tim, instalirao sam sve nanovo odnosno operacijski sustav i sve radi ali nema mi zvuka... I skinem Realtek AC 97 audio driver i opet nece... U cemu bi mogao biti problem? Googlao sam i sve ali nista, sve neke gluposti...

Kod: Označi sve
http://thepiratebay.org/torrent/6101884
- Barney Stinson
- Kontakt:
anonymousHD probao i nista iako je bio usklicnik kraj Realteka ali pise kako nije potreban bolji driver od ovoga sto ima, nesto tako...
drH upravo cu probati preko toga tvoga ako i to ne bude moglo nemam ideja vise heh...
Edit: Trazi mi neki kod ccc...
drH upravo cu probati preko toga tvoga ako i to ne bude moglo nemam ideja vise heh...

Edit: Trazi mi neki kod ccc...

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Snasao sam se za kod hehe, nisam ni vidio Crack... Ali opet nista i dalje stoji usklicnik i kad pokusam nadograditi i instalirati upadate i dalje stoji kako nije se nije pronasla bolja opcija od te sto imam...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.